Mortal Kombat VS. DC Universe

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیزی که میخواست بدونه اون سکرت اچیومنتا چی هستن من باید بگم که درست یادم نمیاد ولی به نظرم واسه گرفتن یکیشون باید همه ی فنای ویژه ی کاراکترا رو بزنی که 100 تا میداد البته اون دو تا رو هم باید باز کنی یکی دیگم فکر کنم باید combo expert رو برای همه ی کاراکترا بزنی که 50 تا میده البته واسه هر کاراکترم 5 تا میده که میشه 110 تا مجموعا 160 تا اینجا میده یکی رو هم با تموم کردن ارکید بدون کانتینیو میده اون یکی رو هم نمیدنم فک کنم باید تو لایو بده در ضمن اگه منظورت از فیتالیتی بت من همونیه که آخرش بالا داره یکم زدنش سخته باید غلقش دستت بیاد.

بازی فوق العاده جالب و سریعه. من چند جا دیدم که ازش بد گفته بودن ، ولی نه تنها توی گیم اسپات جزو ده بازی برتر برای ایکس باکس 360 رده بندی شده و امتیازش خوبه ، هر کسی هم که بازی کرده راضی بوده. و در بازی های سبک فایتینگ مسلما از soul4 بهتره. soul4 رو که بازی کردم ، یه جورایی دست آدم رو می بست ولی این یکی سبک کامبت های قبلی رو کامل حفظ کرده.

فقط اگه به جای شخصیت های dc ، شخصیت های خود کامبت وارد میشدن جالب تر بود.

فقط اگه به جای شخصیت های dc ، شخصیت های خود کامبت وارد میشدن جالب تر بود

كاملا موافقم باهات دوست عزيز...
بازي خيلي خوبو سريع هستش مخصوصا وقتي با SuB-Zero و Liu Kung بازي ميكني...
هم اينكه 20تا كاراكتر خيلي كمه براي اين بازي هم اينكه گذاشتن كاراكترهاي DC به
نظر من ايده ي جالبي نبودش...ياد armagddon بخير!!!64تا كاراكتر...
به اميد اينكه شماره ي بعدي بهتر از اينا بشه

خب خدا رو شکر این بازی هم تموم شد....بازی خوبی بود از نظر گرافیک و گیم پلی..ولی از نظر داستان و موضوع خیلی افتضاح بود.....ای کاش همون شخصیت های کامبت فقط حضور داشتند....فیتالیتی هم مسخره و بدون هیجان بود....صدا گذاری ها هم افتضاح بود....وقتی با صداگذاری بازی ای چون mortal kombat deception مقایسه می کنم واقعا خنده ام می گیره....در کل بازی با این گرافیک می تونست خیلی قوی تر و تاثیر گذار تر باشه...نمره ی این بازی از نظر من 6 هست....ولی اگر در مقایسه با نسخه های قبلی kombat و همچنین با توجه به تبلیغات و تریلر هایی که از این بازی اومده بود بخواهیم نمره بدیم 3.....

آخرین ویرایش:
سلام
بااینکه mk با dc یکی شدند بد شد ولی این یکی خیلی بهم حال داد اگه همین رو بهش خون اضافه کنند وdc هاش رو بردارند خیلی عالی میشه!!!

بازی فوق العاده جالب و سریعه. من چند جا دیدم که ازش بد گفته بودن ، ولی نه تنها توی گیم اسپات جزو ده بازی برتر برای ایکس باکس 360 رده بندی شده و امتیازش خوبه ، هر کسی هم که بازی کرده راضی بوده. و در بازی های سبک فایتینگ مسلما از soul4 بهتره. soul4 رو که بازی کردم ، یه جورایی دست آدم رو می بست ولی این یکی سبک کامبت های قبلی رو کامل حفظ کرده.

فقط اگه به جای شخصیت های dc ، شخصیت های خود کامبت وارد میشدن جالب تر بود.

سلام
بااینکه mk با dc یکی شدند بد شد ولی این یکی خیلی بهم حال داد اگه همین رو بهش خون اضافه کنند وdc هاش رو بردارند خیلی عالی میشه!!!

اتفاقا نبرد این 2 گروه خیلی جالبه .
بهترین کاراکتر بازی که the flash ه .
هیچ رقمه نمیشه کتکش زد .
scorpion و subzero هم که فوق العاده ان.

با سلام
هر چند سوال من ماله اينجا نيست ولي .....
من همين بازي رو روي T-Gate دارم ولي ديسك رو كه ميزارم ميگه ديسك كثيفه و پاكش كن!!!
راهي نداره درستش كرد؟؟؟
مرسي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or