Mortal Kombat Series

خوب یه مواردی از آرماگدون فاش شده اول از همه اینکه مود کانکوئست همچنان پابرجاست اما مود پازل و شطرنج حذف می شن اما یه مود جدید اضافه میشه . خدا کنه شطرنج رو حذف نکنن .
مورد بعدی اینکه شما می تونید شخصیت خودتون رو بسازید و با قیافه ، لباس ، نژاد ، ملیت ، جناح ، سبک مبارزه ، فاتالیتی و...
اینکه تمام شخصیت هایی که تو وال پیپر بودن هستنشون به علاوه موتارو .
علاوه بر فاتالیی های بازی شما می تونه با سیستم دکمه زدن که تو بازیی مثل فارنهایت بود فاتالیتی خودتون رو بسازین که جالب و عالیه .
و در آخر می تونین مثل فیلمای ژاپنی خالی بندی تو هوا دعوا کنین و تو سر هم بزنین .

Reptile
اگر اون نبود شاید در پایان تورنمنت اول همه چیز تمام شده بود اما رپتایل سد راه زمانی ها شد و این عمل اون موجب شد که شانگ تسونگ فرار کنه بعد هم خودش فرار کرد. اون چه در تورنمنت دنیای بیرون چه در زمان حمله به زمین برای شائوکان همه جوره مبارزه می کرد تا شاید شائوکان به قولش عمل کنه و نژاد اونو دوباره سازی کنه اما چنین اتفاقی نیوفتاد چون کسی مقصر اصلی نابودی رپتار ها بود خود کان بود . با نابودی کان سیندل برای اون مجازاتی در نظر گرفت که کم هم بود اون مجبور به کار کردن تا آخر عمر در معادن کبالت شد . اما با اومدن شیناک قرار شد در مقابل خدمات رپتایل مردم اون زنده بشن اما شیناک هم نابود شد . مدتی بعد خبر زنده بودن کان همه جا پخش شد و رپتایل فدائی درجه یک اون خودش رو برای خدمت آماده کرد اما کان توسط اتحاد مرگبار ظاهرا کشته شد و در این زمان اون باز هم بدون ارباب شد تا اینکه به یه خون آشام به اسم نیتارا برخورد که به اون ماموریت داد تا بازوی مکانیکی سایرکس رو نابود کنه و اون کارش رو انجام داد با این وجود چون نیتارا سر قرارش حاضر نشد رپتایل به یه غار رفت که اون غار محل آخرین تخم اژدها بود این تخم در حال باز شدن بود که رپتایل جلوش ایستاد . مقدار زیادی انرژی از درون اون تخم آزاد شد و بدن رپتایل به بدن دراگون کینگ تبدیل شد اما اگر اوناگا به بدن اصلی خودش برگرده رپتایل هم از این سرنوشت شوم آزاد می شه .

Baraka
یه وحشی به تمام معنا هر وقت شائوکان کم آورده دست به دامن اون شده . باراکا فرمانده ی ارتش تارکاتان هاست که قدرت و نفوذ زیادی داره . اون بهمراه کینتارو ، شانگ تسونگ و ارتشش زمین رو بهم زدن و باراکا بود که سونیا رو دزدید این کارها باعث شکل گیری تورنمنت دنیای بیرون شد و در زمان حمله اون همه جوره در خدمت کان بود اما وقتی اون شکست خورد مدتها در سرزمین های مختلف ول بود تا اینکه در زمان حمله شیناک در ادنیا با کوانچی روبرو شد که قرار شد به کوانچی در نابودی شیناک کمک کنه اما بعد از نابودی شیناک کوانچی هم غیب شد و باراکا بار دیگه در خدمت شائوکان دوباره بازگشته قرار گرفت اما با نابودی مجدد کان بدست اتحاد مرگبار دوباره فغیب شد و با ظهور اوناگا فرمانده ی ارتش اون شد در زمانی که به ادنیا رفتن میلینا رو آزاد کرد و طبق یه نقشه قرار شد که میلینا خودش رو کیتانا معرفی کنه و ارتش ادنیا رو به طرف باراکا بفرسته تا براحتی باراکا اونا رو نابود کنه اما باراکا از فرمانده ی ارتش ادنیا خبر نداره .

Raiden
اون زمانی که تازه بعنوان محافظ زمین انتخاب شده بود تونست شیناک رو شکست بده و به جهنم تبعید کنه اما این کار اون توازن رو از بین برد چرا که تمام نگاه دنیای بیرون به زمین افتاد و جنایت و فساد در اون رواج یافت . تا زمان حمله ی شیناک اون بعنوان یه حامی کنار زمینی ها بود چون در اون زمان تنها خطر دنیای بیرون بود اما شیناک یک زمانی خدا بوده و زمینی ها به این سادگی در مقابل اون نمی تونن ایستادگی کنن پس اینبار خودش وارد جنگ شد و در نابودی شیناک نقش مهمی داشت و بعد از این ماجرا اون تبدیل به خدای اعظم شد ولی هیچ وقت زمین راحت نمی شه اون در شروع تشکیل اتحاد مرگبار حاضر شد مقام خودش رو از دست بده و تمام افراد رو بدور خودش جمع کرد تا ازشون کمک بخواد و همه کمک کردن اما در مبارزه با این اتحاد مرگبار نابود شدن و حالا تنها امید زمین خدای رعد بود و اون تقریبا اتحاد مرگبار رو شکست داده بود اما در پایان شکست خورد و بعد هم کوانچی شانگ تسونگ رو نابود کرد اما اوناگا اومد و باور غیرممکن بود حالا سه فرد از سه سرزمین مختلف برای نابودی اوناگا تلاش می کردن اما ضربات این افراد هیچ تاثیری بر اون نداشت و ریدن بفکر نابودی خودش افتاد حتی نابودی اون هم نتیجه نداد و اوناگا حتی ذره ای آسیب ندید در حالی که همه چیز نابود شده بود و حالا خدای رعد برگشته اون خدای اعظم بودن خودش رو در زمان اتحاد مرگبار بخاطر زمینی ها کنار گذاشت حالا بسیار عصبانی هست و می خواد هرکس زمین رو بخطر می اندازه نابود کنه و هدف اول شوجینکوی احمق هست .

داستان نوب سایبات هم بطور کامل بعد از تموم شدن داستان هم می زارم در ضمن داستان شوجینکو رو قرار شد یکی بنویسه من حالشو ندارم وگرنه 7 بار کانکوئست رو تا ته رفتمداستانشم حفظم .

شخصیت های که قراره علاوه بر نسخه ی پی اس 2 در نسخه ی پی اس پی دیسپشن باشن فاش شدن
Kitana, Jax, Frost, Blaze, Goro and Shao Kahn البته اسم این نسخه Unchained هست
Kabal
زمانی یکی از اعضای بلک دراگون بود اما وقتی شائوکان بزمین حمله کرد یکی از افرادی رو کشتن کابال بود اما در کمال تعجب همگان اون زنده موند و حالا در مقابل تهاجم اون مبارزه می کرد و بعدها فهمید اون تبدیل به یکی از مبارزان انتخاب شده ، شده بود . طبق شایعات قاتل اصلی موتارو اون بود بعد از نابودی شائوکان اون تصمیم گرفت دیگه برای عدالت مبارزه کنه و همین کار رو کرد اما یه روز با یک از افراد رد دراگون به نام ماوادو برخورد کرد و از اون شکست خورد و ماوادو هم شمشیر های معروف کابال رو برد و کابال رو رها کرد تا بمیره اما کابال نمرد و با کشتن ماوادو و پس گرفتن شمشیرهاش به همون زندگی جنایتکارانه ی خودش برگشت ولی این زمان قصد اون احیای بلک دراگون هست که تا بحال دو نفر با اون همراه شدن کیرا و کبرا . با رهبری بلک دراگون توسط کابال هیچ کس در مقابل این گروه پیروز نمی شه.

Kano
معروفترین عضو بلک دراگون که یه خصومت قدیمی با جکس داره . قبل از تمام ماجراهای مورتال کامبت کانو یه بار به دنیای بیرون رفت تا چشم شیتیان رو بدزده اما جکس به موقع اونو دستگیر کرد . کانو خبرهایی در مورد یه گنجینه تو جزیره شانگ تسونگ شنیده بود و برای دزدیدن اون وارد تورنمنت اول شد اما در پایان اون توسط شانگ تسونگ ربوده شد و در دنیای بیرون در کنار سونیا زندانی بود و جکس با آزاد کردن سونیا کانو رو هم آزاد کرد و کانو هم پا به فرار گذاشت . وقتی در دنیای بیرون دستگیر شد شائوکان قصد کشتن اون رو داشت اما کانو گفت که حاضر استفاده از اسلحه های زمینی رو به ارتش کان یاد بده و بدین ترتیب بود که کانو از فرماندهان ارتش کان شد . در یک مبارزات اون به سونیا برخورد این دو در مقابل برج کان روی پش بام یه ساختمان مبارزه کردن و کانو شکست خورد و از پشت بام پرت شد پایین اما اون مقداری از موی سونیا رو بعنوان یادگار از مبارزشون نگه داشت . بعد کانو توسط کان بخاطر شکستش زندان شد و وقتی شیوا قصد کشتن کان رو داشت اون به شیوا قول کمک داد اما شیوا رو لو داد . بعد از نابودی کان تنها کسی بود که در کنار کان موند . در زمان حمله شیناک کار خاصی نکرد اما بعد ها که کیتانا به کان حمله کرد فرماندهی سپاه کان رو داشت و با تشکیل اتحاد مرگبار اونا پیوست . شانگ تسونگ از اون خواسته بود که طلسم کوانچی رو بدزده اما با نابودی اتحاد مرگبار کانو هم غیب شد.

سلام به همگی
تایپیک خیلی خیلی عالیه من که لذت بردم .

راستی این دموی مورتال کمبات آرماگدون رو من داونلود کردم
ظاهرا تو این بازی میتونید کاراکتر بسازید و بازی هم مبارزه ای هستش مثل دیسپشن و نه مثل شاولین مانکس
به هر حال عشق است مورتال !

اول تریلر MK Armageddon خیلی باحاله که به صورت دمو شخصیتهای بازی رو نشون میده.یه نبرد بزرگ که با نعره گورو شروع میشه و دو گروه به طرف هم حمله می کنند. یه طرف باراکا و شینوک و شاوکان و کابال و کوانچی و کانو و ... طرف دیگه کانگ لاو و سایرکس و ساب زیرو و جکس و بورایچو و ...

بچه ها من دارم یه مطلب کامل از شخصیت ها با ادیت نهایی مینویسم حدودا 20 صفحه شده فقط کاری که شما می کنید یه Pdf ساز برام بزارین لطفا
با تشکر

دیدم تاپیک بد جوری خوابیده گفتم یه خبر بدم
Daniel&Carlos Pesina به جمع بازیگران فیلم جدید مورتال کامبت پیوستند اما این دو کیستند Carlos در سری بازی های مورتال کامبت تا قبل از Deception مدل شخصیت ریدن بود و Daniel مدل کانو ، جانی کیج ، کونگ لائو ، اسکورپیون و... بود اولی که نقش ریدن رو بازی می کنه اما دومی احتمالا نقش جانی کیج باشه.
یه سوال کسانی که تو کار سینما هستن اسم Ed Glaser براشون آشناس اگه آره یه توضیحی بدن چون کاگردان این مورتال کامبت با نام Devastations این آقا هستش .

سینا جان من اسم Ed Glader رو توی IMDb سرچ کردم و فیلمهایی که به عنوان کارگردان ساخته اینها هستند :
Dead By Down ( ویدیویی )
Dead By Down 2 ( ویدیویی )
Night Of Anubis ( سینمایی )
اولین فیلم این کارگردان در سال 2004 ساخته شده و به نظر میاد هنوز زیاد معروف نیست تا بشه نسبت به کارهاش نظر داد.

مي بخشين يه سواله پرت : اقا اين mokop رو تو MK:DA چجوري مي شه انتخابش كرد ؟؟
نوشته يكم پايين رو نگه مي داري رو cyrex بعد انتخاب مي كني ولي مي زنم باز همون سايركس مي اد .

اگر كسي مي دونه چه فنتيه يه توضيحي بده plz ...

اتفاقا پرهام مطلب در مورد مورتال کامبت زیاده اگه بخوام بنویسم می شه که ویژه نامه ی مجله ازش در آورد از داستان گرفته تا نکات مختلف و تاریخچه حدودا 30-40 صفحه ی ورد می شه در مورد مشکل دوستمون من یاد نمیاد چون از همون 2-3 سال پیش که 16 ساعت Da رو بازی کردم دیگه نتونستم بازیش کنم چون خودم بدلایلی بازیش رو نداشتم و بعدا هم نرفتم دنبالش و همون موقع از اندینگ ها عکس گرفتم تا همیشه داشته باشمشون و...خوب امیدوارم مشکلی نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or