Mortal Kombat: Legacy Season 2 معرفی شد

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
فصل دوم Mortal Kombat: Legacy توسط تهیه کننده آن, به کارگردانی Kevin Tancharoen رسما تایید شد.

1302555492t-Mortal-Kombat-Legacy-Clip.jpg

ویدئو announce فصل دوم در منبع گنجانده شده است, در حالی که هیچ کلیپی از آن در وب سایت های live-action
به نمایش گذاشته نشده است, اما حداقل به شما کمک میکند و این ایده را به شما می دهدکه بتوانید ستاره های
احتمالی در این فصل را شناسایی کنید.

منبع

سیزن 1 با اینکه یه وبیزود ساده بود اما در حد خودش خوب کار شده بود. مخصوصا قسمت پایانی سیزن که معرفی سایرکس و سکتور بود از جلوه های ویژه خیلی خوبی برخودار بود. برای کسانی که نمی تونن ویدئو رو ببینن توضیحاتش رو مینوسیم.

کارگردان سیزن 2 صحبت میکنه و میگه که بعد از معرفی، سیزن 2 کاملا مربوط به تورنومنت مورتال کامبت خواهد بود. و در این سیزن شاهد این کاراکتر ها خواهیم بود.

Kano, Raiden, Scorpion, Sub-Zero, Liu Kang, Johnny Cage, Sonya, Kung Lao, Kitana, Mileena, Jax, Baraka, Stryker, Shang Tsung, Quan Chi, Ermac, Kenshi,

Scorpion, Quan Chi

شخصیت های مورد علاقه من :d

فردین برادر پر رویی نباشه, میتونی ویدئو announce رو آپلود کنی ؟! دوستانی که سیا.ست شکن ندارن نمیتونن ببینن.

من خودم سرعتم زیاد چنگی به دل نمیزنه !
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
شخصیت های مورد علاقه من :d

فردین برادر پر رویی نباشه, میتونی ویدئو announce رو آپلود کنی ؟! دوستانی که سیا.ست شکن ندارن نمیتونن ببینن.

من خودم سرعتم زیاد چنگی به دل نمیزنه !:d

لازم نیست ببینید بابا کلا جک ـه ویدئو :دی هیچ چیزی نشون نمیده. مسخره بازیه :دی

اتفاقا من با یکی از بچه های انجمن دیروز ازش لینک اینو خواسته بودم آخه من تا قسمت 9 رو داشتم دیگه پیدا نکردم الان هم که نامحدود داریم
میخواستم دانلود کنم و چون هر قسمتش 6 7 دقیقست فکر کردم بعدا یه فیلم کامل میدن بیرون و اتفاقا بحث این بود که سیزن 2 داره یا نه
که فرمودند هنوز گفته نشده و نیومده که الان ......... :d

خیلی خبر خوبی بود ممنون آقا فرضشاد عزیز و دیگر دوستان

ایول عالیه . اولیش فصلش خیلی خوب بود . مخصوصا معرفیه Scorpion و Sub-Zero و Quan Chi . قسمت پایینیش هم خیلی خوب درست شده بود جلوه-های ویژه-ای که داشت فراتر از چیزی بود که انتظار داشتم .
با توجه به لیست شخصیتهایی که فردین داد . سکتور و سایرکس دیگه تو این قسمت نیستن . هرچند وقتی این قسمت داستان تورنومنت رو داره درست کردن مبارزه-ی سایرکس یا سکتور با شخصیتهای واقعی یکم سخت میشد .

يكي از دوستان ميشه يه توضيح در مورد نسخه ي اولش بدن؟چي بوده؟من اصلا خبر نداشتم شرمنده:d

توضیح خاصی نداره برو توو یوتیوب سرچ کن همه قسمتهای فصل یک رو میاره واست بشین ببین زمان هر قسمتشم ۲۰ دقیقه اس تقریباً

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or