Mortal Kombat Arcade Kollection

درود بلاخره بعد از چندین سال دوری از سری بازی ها ی مورتال کمبد شاهد بازگشت نسخه PCهستیم البته از نوع HD

بازی شامل Mortal Kombat, Mortal Kombat II و Ultimate Mortal Kombat 3 هستند که به صورت کامل HDدر امده اند و می تونه ساعت ها خواطرهای گذشته را برایمان زنده کنه .[h=2][/h]بازی در تاریخ 9 شهریور منتشر می شود

• Like
Reactions: Tuco
ممنون حسین جان
هیچ بازی ای رو توی عمرم به اندازه ی MK بازی نکردم.تمام Brutality ها رو خودم بصورت دستی پیدا میکردم (الاف بودیم دیگه:d)
عکسی از بازی منتشر نشده ؟ HD بودنش تایید شده ؟ حجم بازی چقدره ؟ خلاصه خبر جدیدی چیزی از بازی اگه اومده بگید که ما هم مطلع بشیم .

عزیز جان این بازی HD نیست. قبلا هم با منبع گفتم. دوباره کپی میکنم اینجا:

این Collection به نظر نمیرسه که HD باشه چون من هرچی جستجو کردم, خبری از HD بودنش پیدا نکردم.
بر طبق دو منبع زیر, اول قرار بوده که HD باشه با نام MK HD Arcade Kollection ولی بعدش cancel شده:
پس یعنی به هیچ دردی نمیخوره
همین الان شما میتونید این سه بازیه غیر HD رو تهیه کنید و بازی کنید...
البته من پیشنهاد میکنم که MK Trilogy رو بازی کنید که سه تا بازی در یک بازی هست!

این بازی منتشر شدا. من نسخه ی یک زبانه ی 100 مگیشو گرفتم
نکته ی جالب اینجاست که برای این بازیه قدیمیه دو بعدی از موتور UE3 استفاده کردن
همونجور که فکر میکردم هیچ نکته ی جدیدی اعم از گرافیک بهتر, نسبت به نسخه ی قدیمیش نداره ولی اگه میخواهید اریجینال بخرید شاید بتونید روی آنلاین بازی کردنش یه حسابی باز کنید

تغییرات

همونجور که فکر میکردم هیچ نکته ی جدیدی اعم از گرافیک بهتر, نسبت به نسخه ی قدیمیش نداره ولی اگه میخواهید اریجینال بخرید شاید بتونید روی آنلاین بازی کردنش یه حسابی باز کنید
فکر نکنم ورژن اصلی کمپانی باشه همون صفحه اولش میزنه demo version احتمالاً یه کار تمرینی برای پورت از پلی 3 بوده!! (با توجه به محتویات پوشه بازی) ولی چندزبانه اش 430 مگ بود وفقط میشه بین حالتهای مختلف کلاسیک وآرکید سوئیچ کرد و در قسمت Achivement هاش هم فکر نکنم چیز خاصی بشه گیر آورد تغییرات آهنگهاش به نظر من جذابتر اومد ولی درکل برای امثال ما جماعت پییسی! که فایتینگ خوبمون نهایتاً می خواد بشه استریت فایتر جالب بود.

فکر نکنم ورژن اصلی کمپانی باشه همون صفحه اولش میزنه demo version احتمالاً یه کار تمرینی برای پورت از پلی 3 بوده!! (با توجه به محتویات پوشه بازی) ولی چندزبانه اش 430 مگ بود وفقط میشه بین حالتهای مختلف کلاسیک وآرکید سوئیچ کرد و در قسمت Achivement هاش هم فکر نکنم چیز خاصی بشه گیر آورد تغییرات آهنگهاش به نظر من جذابتر اومد ولی درکل برای امثال ما جماعت پییسی! که فایتینگ خوبمون نهایتاً می خواد بشه استریت فایتر جالب بود.

ولی نسخه ای که من گرفتم اولش demo version نمی نویسه و کامله کامله. کلاسیک و آرکید و ... هم چند تا فـــــیـلتر هستش که من همون حالت بدون فــیــلتر و کلاسیکو بیشتر ترجیح میدم. آهنگهاش هم حق با توست و کلا بدک نیستن.

من امروز نصبش کردم؛
در یک کلام؛افتضاح!!!
یعنی من موندم کی واسه همچین چیزی پول میده؟!
400 مگ دانلود کردی آخرش میبینی همون نسخه 2-3 مگابایتی سگا هست بدون هیچ تغییری!
همون وقت که گفتن واسه pc هم تایید شده معلوم بود چی هست؛
اگه عرضه داشتن mk 2010 رو واسه pc میدادن بیرون نه اینی که با امولاتورهای سگا هم میشه بازیش کرد!
با این کارشون فقط به شعور گیمر های pc توهین کردن و هیچ هدفی جز چاپیدن نداشتن.

من بازیش کردم 720p شده به نظرم کیفیت خوبی هم داره بخش انلاین هم داره اچیومنت هم می ده

یه سری ***** هم داره برای بهبود کیفیت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or