Multi Platform Mortal Kombat 11

سازنده
NetherRealm
تاریخ انتشار
April 2019
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
  3. Xbox One
  4. Xbox Series X|S
  5. Nintendo Switch
k8yd_qqqqq.png

Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros
Platforms: PC - PS4 - XB1 - Switch
Release Date: April 23, 2019

ew48_output-onlinepngtools.png

10 حقیقتی که درباره سری Mortal Kombat نمیدانید

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال واسه بدست اوردن کله کاراکترا حتما باید فیتالیتی اونم تو تاورا بزنیم منظورم اینه بروتالیتی تو تاور یا کلا انلاین حساب نمیشه؟؟؟؟؟؟

تو رنک از هر 10 نفر 6 تاش فقط scorpion :|
یکم اعصاب میخواد رنکش چون یه کمبو یاد گرفتن از اول بازی تا اخر اسپمش میکنن یعنی حالت بهم میخوره از هرچی گیم :)) اما جذابه واقعا یاد قدیما هم میافتی

• Like
Reactions: sam.fisher
الکی تو فاز نوستالوژی هستی همین نسخه اخرم عالیه فقط این وارنر یکم لا... بازی درمیاره کار خراب میکنه
نوستالژی...برا بازی 2011 :دی
ولی سلیقه ربطی به نوستالژی نداره! کاراکترهای محبوبم تو این شماره چندتاشون نیستن، اونایی هم که من رو میشناسن از همون زمانی که خبرهای MK9 میومد میدونند کدوم کاراکترها رو دوست داشتم و الان نیستن!

و اینکه... کسی نگفت MK 11 بازی بدیه که نقل قول کردی و بهم میگی عالیه! :|

---

بروتالیتی قبول نیست و تو آفلاین دونفره و آنلاین هم قبول نیست فقط تاورها.
بروتالیتی قبول نیست؟؟؟؟ :| :| :|
خوب کلا با این وضعیت، نه به ته Krypt میرسم و نه هیچکدوم از کله های مبارک رو باز میکنم:|

خو تنوع بروتالیتی ها بیشتره، برای یک سری کاراکترها راحت تر میشه اجراشون کرد.. و سریع تر هم هستن...چه وضعشه آخه:(

البته حدودا +600تا بروتالیتی و فیتالایتی زدم، در بدترین حالت با چندتا دیگه اگر جفتش حساب میشد باید اولین سر باز میشد...که با این حساب...:| یه 300~400تایی عقب افتادم:))

سلام
آقا بازی رو برای یکی کادو گرفتم برده بازی کنه میگه اون کدی که داره رو کجا باید بزنم چون یذره هم خنگه منم منوش رو تا حالا ندیدم نمیتونم راهنماییش کنم
کسی از دوستان میتونه مسیر رسیدن بهش رو بنویسه براش سند کنم
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or