Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros
Platforms: PC - PS4 - XB1 - Switch
Release Date: April 23, 2019
10 حقیقتی که درباره سری Mortal Kombat نمیدانید
آخرین ویرایش:
احتمالا قدرت هاش خیلی OPـه، مثلا یه راند رو که میبری زمانو بر میگردونه عقب.گویا این لباس دزد دریایی کینو انحصاریه برزیله؟ لباس جالبیه،امیدوارم همه جا در دسترس قرار بگیره
مشکلی ندارم با این مورد، اصلا باهاش حال نکردم تا الان که![]()
همونطور که پویا گفت این احتمالا نسخه ی جوونش هست. اگه دقت کنی خالکوبی هاش هم کامل نیست. نسخه ی پیرترش احتمالا اینه:کینو در و درشت تر نبود قبلاً؟
قیاقش شبیه سر گالاهاد شده تو اوردر 1886

حالا کاری به تغییر قیافه ی کاراکترها و اینکه بهتر یا بدتر شده ندارم ولی خب اینی که نشون دادن هنوز بیلد نهایی نیست و خیلی چیزا تا روز آخر تغییر و بهبود پیدا میکنه... سر اینجاستیس 2 هم همین حرفا بود ولی خب توی نسخه ی نهایی پیشرفت به وضوح مشاهده میشد پس هنوز ناامید نباشیداصلا بحث جوونی نیست.قیافه کینو تو mk 9 خیلی بهتر بود اینجا اون خلاف بودن اش حس نمیشه.کلا nrs انگار دوست داره گنده بزنه به قیافه ها.سر اینجاستیس هم از بس گیر دادن بهترش کردن بعدا.حالا باز سونیا هم پیر تر شده و هم چهره اش اون حس نظامی بودن منتقل میکنه ولی کینو یا کسی کاملا یه چیز دیگه شدن،اسکارلت چون ماسک داره خیلی مهم نیست حالا دی:
قیافه ی کینو که مشکلی نداره. به صورت واضحی از Trevor Goddard توی فیلم MK الهام گرفته شده.اصلا بحث جوونی نیست.قیافه کینو تو mk 9 خیلی بهتر بود اینجا اون خلاف بودن اش حس نمیشه.کلا nrs انگار دوست داره گنده بزنه به قیافه ها.سر اینجاستیس هم از بس گیر دادن بهترش کردن بعدا.حالا باز سونیا هم پیر تر شده و هم چهره اش اون حس نظامی بودن منتقل میکنه ولی کینو یا کسی کاملا یه چیز دیگه شدن،اسکارلت چون ماسک داره خیلی مهم نیست حالا دی:

والا من تو ذوقم خورد.هم از نظر طراحی قیافه و هم انگار مدل شخصیت نسبت به بقیه عکس های این مدلی که از شخصیت ها تو پیج بود انگار یکم بی کیفیت تره و هنوز روش کار نشده.اون عکسش که توی آرت یکی از بخش های منو بازی بود خوشم اومد.البته من که در هرصورت با بازی حال میکنم،همون x هم که خیلیا فحشش میدن بخش داستانیشو دوست داشتم دی:

Mortal Kombat 11اقا من دیروز خوندم مث اینکه توی مصاحبه با IGN برزیل گفتن ک شخصیت کرونیکا قابل بازی نیست.