Multi Platform Mortal Kombat 11

سازنده
NetherRealm
تاریخ انتشار
April 2019
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
  3. Xbox One
  4. Xbox Series X|S
  5. Nintendo Switch
k8yd_qqqqq.png

Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros
Platforms: PC - PS4 - XB1 - Switch
Release Date: April 23, 2019

ew48_output-onlinepngtools.png

10 حقیقتی که درباره سری Mortal Kombat نمیدانید

آخرین ویرایش:

این ویدئوی عتیقه رو از پشت صحنه ی ساخت MK 1 پیدا کردم خیلی خوبه :D
پ.ن : واسه اون دوستانی که نمیدونن اون چیزیایی که توی بازی می دیدیم دقیقا همین مدل های واقعی بودن :D (منهای استیچ ها)
آره دیگه اون موقع همه کرکترها مدلهای واقعی بودن که در اصل فیلمبرداری میشدن نه موشن کپچر

این هم نسخه سومش:

و اینم مصاحبه با کرکترها:

آخرین ویرایش:
اد بون، کارگردان بازی و خالق سری Mortal Kombat طی یک مصاحبه تایید کرد که در نسخه جدید شاهد شخصیت های کمتری نسبت به نسخه قبل خواهیم بود، با این حال او اعلام کرد بسیاری از شخصیت های کلاسیک و مورد انتظار طرفداران در Mortal Kombat 11 حضور خواهند داشت.

شخصیت های درست حسابی باشن کافیه و مثل نسخه قبل شخصیت های عجق وجق نداشته باشه بهتره!:D

من شدیدا در انتظار رونمایی از Noob و Smoke هستم!:x

اقا سونیا واقعا از هر جهت عالی طراحی شده،بنظر من بهترین intro تا الان مال سونیا هستش :D اصلا با ی ابهتی دست میذاره رو شونه سربازش و میفرستتش عقب :D
خصوصا صدای روندا ک کلی دوست داشتنی ترش کرده.
Outro ـش از اون هم بهتره.

اما از همه خفن تر برای اسکورپیونه.

UI Artist بازی گفته که تو دموی بازی یه هینت دادن که ملت مغزشون منفجر میشه وقتی معرفی بشه.

جالبه که ایکونش شباهت زیادی به استیج Warrior's Shrine داره.

همچنین گفته که یه مود سینگل پلیر جدید هم تو بازی هست که غیر قابل پیش بینه.

==============

این هم در نوع خودش جالب بود:

تا بازار شایعات کاراکترهایی که توی بازی هستن داغه یه پست راجب همین موضوع بدم ... البته توی نت مطلب راجبش زیاده ولی گفتم شاید بد نباشه اینجا هم یکم سرش بحث کنیم و لیست آرزوهامون رو به اشتراک بذاریم:D
اول از همه که با توجه به عکس زیر اگه منوی انتخاب کاراکترها همینجوری بمونه قراره 25-26 کاراکتر زمان لانچ توی بازی داشته باشیم که تا الان به صورت رسمی 7 تاشون معرفی شده.
roster.png

کاراکترهایی که رسما معرفی شدن: اسکورپین، ریدن، ساب زیرو، سونیا، اسکارلت، باراکا، گرس(کاراکتر جدید) + شائو کان که جایزه ی پیش خریده.
و اما کاراکترهایی که تا الان خیلی هینت دادن و احتمال حضورشون شدید بالاست:
Kabal: همون اول بسم الله توی نمایش بازی و موقعی که شخصیتی شبیه به کابال در حالت dash زدن داشت از صفحه رد میشد یه جورایی حضورش رو تایید کردن\m/
Kung Lao And Liu Kang: این دو بزرگوار هم از کاراکترهای قدیمی و دوست داشتنی مورتال هستن که توی تریلر بخش داستانی که نشون دادن به وضوح هردو حضور داشتن و یه جورایی حضورشون تایید شده... توی تریلر پشت صحنه هم تیکه از مبارزه ی جوونی های هردو مقابل ورژن دارکشون رو نشون دادن پس اینا هم اصولا باید باشن:D
Cassie Cage: کسی کیج عزیز هم توی تریلر پشت صحنه حضور داشتن و با توجه به دیالوگ ها در حال نبرد با کیتانا هستن... البته طراحی چهره اش تو دیواره ولی احتمالا تا موقع لانچ بازی درستش میکنن:-"
Kitana: این بانوی دوست داشتنی هم نسخه ی دارکش توی تریلر پشت صحنه(ماشالله همه چیزو لو دادن اینجا) حضور داشت ولی متاسفانه در حالت مبارزه ندیدیمش هرچند با توجه به اینکه طراحیش توی منوی بازی هست پس احتمالا ایشون هم حضور دارن:x
Rain: یکی از شخصیت هایی که دوست داشتم حضور داشته باشه و خب با توجه به هینتی که سونیک فاکس داد و همینطور اینکه مثل کیتانا ایشون هم توی منوی بازی حضور دارن پس میشه حضور نینجای بنقش رو قطعی دونست
rain.jpg
Jade: تا جایی که دنبال کردم ایشون توی منوی بازی و تریلر حضور نداشتن ولی خب Tweedy به شایعه حضورش قوت بخشید... البته ممکنه صرفا ترول و شوخی باشه ولی خب نمیشه از احتمال بالای حضورش چشم پوشی کرد
Jade.png
Kano: ایشون هم توی منوی بازی در حالی که داره به جنگ کسی کیج میره حضور داره... به علاوه ی تو بکگراند یکی از استیج ها هستن پس میشه احتمال حضورش رو بالا دونست... البته ظاهرش شدیدا جوون تره که خب احتمالا به خاطر تایم لاین های متفاوت و سفر در زمانه...
Johnny Cage: وقتی کسی و سونیا حضور دارن مگه میشه جانی کیج رو حذف کرد؟ به علاوه چندین تصویر نه چندان واضح هم از جانی توی بازی وجود داره... البته تیپ و قیافه ش یکم عوض شده ولی خب میشه حضورش رو قطعی دونست.
Noob Saibot: نوب از اون شخصیت های خفنیه که من و خیلیای دیگه عاشقشیم و متاسفانه توی MKX حضور نداشته و ایشالا اینجا جبران کنن... هینت خاصی راجبش نشده ولی خب توی بخش تاور بازی تصویرش تقریبا روی آیکون یکی از زمان سنج ها حضور داره... و خب اگه قرار نیست نوب رو برگردونن مرض دارن با دل ما بازی میکنن؟>:)
Kronika: کرونیکا بانوی کچلی است که توی تریلرها حضور داشته... شخصیت جدید و احتمالا باس فایت بازی باید باشه و معلومه نقش اساسی توی داستان MK11 داره... هرچند به صورت رسمی معرفی نشده ولی خب باید ایشون رو هم به راستر بازی اضافه کنیم.

در کنار موارد بالا دوست دارم تاکدا، فراست، کنشی، نایت ولف، اسموک و همینطور ارمک هم توی بازی حضور داشته باشن:x

آخرین ویرایش:
تا بازار شایعات کاراکترهایی که توی بازی هستن داغه یه پست راجب همین موضوع بدم ... البته توی نت مطلب راجبش زیاده ولی گفتم شاید بد نباشه اینجا هم یکم سرش بحث کنیم و لیست آرزوهامون رو به اشتراک بذاریم:D
اول از همه که با توجه به عکس زیر اگه منوی انتخاب کاراکترها همینجوری بمونه قراره 25-26 کاراکتر زمان لانچ توی بازی داشته باشیم که تا الان به صورت رسمی 7 تاشون معرفی شده.
roster.png

کاراکترهایی که رسما معرفی شدن: اسکورپین، ریدن، ساب زیرو، سونیا، اسکارلت، باراکا، گرس(کاراکتر جدید) + شائو کان که جایزه ی پیش خریده.
و اما کاراکترهایی که تا الان خیلی هینت دادن و احتمال حضورشون شدید بالاست:
Kabal: همون اول بسم الله توی نمایش بازی و موقعی که شخصیتی شبیه به کابال در حالت dash زدن داشت از صفحه رد میشد یه جورایی حضورش رو تایید کردن\m/
Kung Lao And Liu Kang: این دو بزرگوار هم از کاراکترهای قدیمی و دوست داشتنی مورتال هستن که توی تریلر بخش داستانی که نشون دادن به وضوح هردو حضور داشتن و یه جورایی حضورشون تایید شده... توی تریلر پشت صحنه هم تیکه از مبارزه ی جوونی های هردو مقابل ورژن دارکشون رو نشون دادن پس اینا هم اصولا باید باشن:D
Cassie Cage: کسی کیج عزیز هم توی تریلر پشت صحنه حضور داشتن و با توجه به دیالوگ ها در حال نبرد با کیتانا هستن... البته طراحی چهره اش تو دیواره ولی احتمالا تا موقع لانچ بازی درستش میکنن:-"
Kitana: این بانوی دوست داشتنی هم نسخه ی دارکش توی تریلر پشت صحنه(ماشالله همه چیزو لو دادن اینجا) حضور داشت ولی متاسفانه در حالت مبارزه ندیدیمش هرچند با توجه به اینکه طراحیش توی منوی بازی هست پس احتمالا ایشون هم حضور دارن:x
Rain: یکی از شخصیت هایی که دوست داشتم حضور داشته باشه و خب با توجه به هینتی که سونیک فاکس داد و همینطور اینکه مثل کیتانا ایشون هم توی منوی بازی حضور دارن پس میشه حضور نینجای بنقش رو قطعی دونست
rain.jpg
Jade: تا جایی که دنبال کردم ایشون توی منوی بازی و تریلر حضور نداشتن ولی خب Tweedy به شایعه حضورش قوت بخشید... البته ممکنه صرفا ترول و شوخی باشه ولی خب نمیشه از احتمال بالای حضورش چشم پوشی کرد
Jade.png
Kano: ایشون هم توی منوی بازی در حالی که داره به جنگ کسی کیج میره حضور داره... به علاوه ی تو بکگراند یکی از استیج ها هستن پس میشه احتمال حضورش رو بالا دونست... البته ظاهرش شدیدا جوون تره که خب احتمالا به خاطر تایم لاین های متفاوت و سفر در زمانه...
Johnny Cage: وقتی کسی و سونیا حضور دارن مگه میشه جانی کیج رو حذف کرد؟ به علاوه چندین تصویر نه چندان واضح هم از جانی توی بازی وجود داره... البته تیپ و قیافه ش یکم عوض شده ولی خب میشه حضورش رو قطعی دونست.
Noob Saibot: نوب از اون شخصیت های خفنیه که من و خیلیای دیگه عاشقشیم و متاسفانه توی MKX حضور نداشته و ایشالا اینجا جبران کنن... هینت خاصی راجبش نشده ولی خب توی بخش تاور بازی تصویرش تقریبا روی آیکون یکی از زمان سنج ها حضور داره... و خب اگه قرار نیست نوب رو برگردونن مرض دارن با دل ما بازی میکنن؟>:)
???: این یکی بانوی کچلی است که توی تریلرها حضور داشته... شخصیت جدید و احتمالا باس فایت بازی باید باشه و معلومه نقش اساسی توی داستان MK11 داره... هرچند به صورت رسمی معرفی نشده ولی خب باید ایشون رو هم به راستر بازی اضافه کنیم.

در کنار موارد بالا دوست دارم تاکدا، فراست، کنشی، نایت ولف، اسموک و همینطور ارمک هم توی بازی حضور داشته باشن:x
همین لیست :دی بدون کم و زیاد :دی کلا کاراکتر های Ultimate MK 3 :(

• Like
Reactions: Max Blood
3 تا کرکتر هستن که من خیلی مشتاقم دوباره ببینمشون. :D

اولیش Fujin هست که یکی از شخصیت های MK4 و خدای باد هست. فکر کنم اد بون نفرت خاصی ازش داره. :D چون هم تو MK9 قرار بود باشه که کنسل شد. تو MKX هم که فقط به صورت NPC حضور داشت، راجع به ترول قرن هم که اطلاع دارید:

واقعا حیف این همه طراحی خفن که استفاده نشد.

الان که ریدن رفته تو ریج مود، بهترین فرصت برای پر رنگ کردن نقش فوجین و تبدیل کردنش به محافظ جدید Earthrealmـه.

کرکتر دوم Reiko هست که باز هم یکی از شخصیت های MK4 و یکی از ژنرال های شاوکان هست و هدفش اینه که جانشین اون بشه. توی Armageddon دیزاینش رو آپدیت کردن تا بیشتر شبیه شاوکان باشه.

از لحاظ گیم پلی چیزی کم و کسر نداره و حرکات خفنی داره، مثل اون لگد 360 درجه معروفش. :D توی کامیک ها خیلی خوب ازش استفاده شد و کلا قضیه تبدیل شدنش به Blood God جدید بود.
در توصیف ابهت این بشر هم فقط میشه گفت که با Mileena خوابید و زنده موند. :D

کرکتر آخری که خیلی دوست دارم برگرده Havik از MK Deception هست. Havik در اصل یه کاستوم برای نوب بود اما بعد از اینکه دیزاینش خیلی متفاوت و عجیب دراومد، سازنده ها تصمیم گرفتن که یه به عنوان شخصیت جدا توی بازی قرارش بدن.
Havik یه کشیش از Chaosrealm هست که شدیدا مخالف نظم و قانونه.
از لحاظ گیم پلی، دیزاین خیلی جالبی داره و میتونه بدنش رو تو حالت های عجیب و غریب قرار بده. مثلا با شکستن گردنش، جونش زیاد میشه. :|
کلا کرکتر متفاوتیه و مثل ریکو، توی کامیک ها نقش خیلی پررنگی داشت و از لحاظ پلید بودن کمتر کسی بهش میرسه.

کلا نویسنده ی کامیک مهارت خاصی تو استفاده از کرکتر های کمتر شناخته شده داره. الان هم که نویسنده ی MK11 هست مطمئنم از خیلی از شخصیت های قدیمی و دوران 3D استفاده میکنه.

3 تا کرکتر هستن که من خیلی مشتاقم دوباره ببینمشون. :D

اولیش Fujin هست که یکی از شخصیت های MK4 و خدای باد هست. فکر کنم اد بون نفرت خاصی ازش داره. :D چون هم تو MK9 قرار بود باشه که کنسل شد. تو MKX هم که فقط به صورت NPC حضور داشت، راجع به ترول قرن هم که اطلاع دارید:

واقعا حیف این همه طراحی خفن که استفاده نشد.

الان که ریدن رفته تو ریج مود، بهترین فرصت برای پر رنگ کردن نقش فوجین و تبدیل کردنش به محافظ جدید Earthrealmـه.

کرکتر دوم Reiko هست که باز هم یکی از شخصیت های MK4 و یکی از ژنرال های شاوکان هست و هدفش اینه که جانشین اون بشه. توی Armageddon دیزاینش رو آپدیت کردن تا بیشتر شبیه شاوکان باشه.

از لحاظ گیم پلی چیزی کم و کسر نداره و حرکات خفنی داره، مثل اون لگد 360 درجه معروفش. :D توی کامیک ها خیلی خوب ازش استفاده شد و کلا قضیه تبدیل شدنش به Blood God جدید بود.
در توصیف ابهت این بشر هم فقط میشه گفت که با Mileena خوابید و زنده موند. :D

کرکتر آخری که خیلی دوست دارم برگرده Havik از MK Deception هست. Havik در اصل یه کاستوم برای نوب بود اما بعد از اینکه دیزاینش خیلی متفاوت و عجیب دراومد، سازنده ها تصمیم گرفتن که یه به عنوان شخصیت جدا توی بازی قرارش بدن.
Havik یه کشیش از Chaosrealm هست که شدیدا مخالف نظم و قانونه.
از لحاظ گیم پلی، دیزاین خیلی جالبی داره و میتونه بدنش رو تو حالت های عجیب و غریب قرار بده. مثلا با شکستن گردنش، جونش زیاد میشه. :|
کلا کرکتر متفاوتیه و مثل ریکو، توی کامیک ها نقش خیلی پررنگی داشت و از لحاظ پلید بودن کمتر کسی بهش میرسه.

کلا نویسنده ی کامیک مهارت خاصی تو استفاده از کرکتر های کمتر شناخته شده داره. الان هم که نویسنده ی MK11 هست مطمئنم از خیلی از شخصیت های قدیمی و دوران 3D استفاده میکنه.
Fujin حال نمیکنم باهاش نمیدونم چرا
havik به احتمال زیاد باید باش
Reiko اونجور که شنیدم تو کمیکا میگن مرد ولی خوب تو mk مرگ کلا معنا نداره فقط امیدوارم scorpion و subzero تو این نسخه نقش پررنگ تری داشته باشن تو دو نسخه قبل که نقش هویج داشتن البته باز خانواده subzero نقششون پررنگ تره scorpion فقط میومد subzero تیکه پاره میکرد میرفت البته تو کمیکا نمیدونم وضعیتشون همینه یا نه
اگه havik و noob تو این نسخه باشن فکر میکنم با scorpion و subzero بخوان بکشن subzero که noob بهش گفت لیاقت لقبش نداره فک کنم بخواد جاش بگیر scorpion هم تو mk9 تو اندیگ noob تا اونجا که یادم نشون میده با havik متحد میش و scorpion میکشه حالا نمیدونم این بود یا یچیز دیگه امیدوارم از داستانش تو kombat kast اطلاعات بیشتری بدن
بعد هم یه سوال این که تو نمایش کراکترا اول رودروییشون یه سری دیالوگ بهم میگفتن چرت میگفتن یا این که ممکن دیالوگا به داستان ربط داشته باشه

این کمیک های MK X یک ضد حال خیلی فاجعه داشت! اونم بعد از چند چپتر طراحش عوض شد:|
همین عوض شدن طراح باعث شد حسم نسبت بهش بره و ادامه ش ندادم بعد یه مدت:-" برای همین نمیدونم چی شد و اینا دیگه:دی
و کلا حیف اون طراحی چهره خفنه اسکورپی توی کمیک که ... توی بازی ذره ای بهش شبیه نبود:|

در مورد شخصیتی که دوست دارم تو بازی باشه ... Hotaru :-" توی MK:D خیلی باهاش حال میکردم، ولی خو گویا زیاد برای کسی مهم نیست:دی
البته بعد از اینکه تمام نینجاهای رنگی توی بازی بودن:p حالا رپتایل هم نبود، نبود:دی ولی ساب زیرو،اسکورپیون،نوب،اسموک، ارمک و رین رو میخوام:-"
اما ارمک DLC ... ظلمه:(

• Like
Reactions: NaRiiMaN
h

این که قیافه ش اوکیه پس چرا تو بازی اونجوری شده؟:D
حالا بازم میگم قیافه ش به کنار ولی چندتا اسکین درست حسابی براش معرفی کنن... اون کلاه بوقی چیه رو سر ساب زیرو گذاشتین:|
من از طراحی ساب خوشم اومده فقط به قول خودت همون کلاهش یه کم ضایعست. شبیه هانتر بلادبورن شده. :D
اما این کاستومی که تو دمو بود هم خوب بود:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or