Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
این بازی بی صدا شد خبر جدید ازش نیست؟ DLC یا بخش داستانی جدید؟ بازیش منحل شد کلا
با اومدن نسخه Definitive Edition پرونده بازی بسته شد و به نظر من زود بسته شد یه کمبت پک دیگه ، دو سه تا کارکتر دیگه ( مخصوصا نایت ولف ) و یک بخش داستانی دیگه جا داشت.
امیدوارم پرونده تیکن8 هم زودتر بسته بشه تا نسخه نهایی بدهند و بیاد تو تخفیفات نسخه کامل تیکن7 رو خریده بودم 8 دلار. :D

من با نت مخابرات یک وقتایی با الکترو وصل میشم.قبلا با الیت پینگ همیشه وصل میشد ولی جدیدا نخریدم خبر ندارم.
در کل واقعا مسخره ست.اگر به سرور وصل نشه 70 80 درصد بازی تعطیله.آنلاین که کلا نمیشه بازی کرد انقدر لگ داری ولی همون آفلاین هم وابسته به سرور شده

فعلا کمی بازی کردم ولی اصلا فضاسازیش و داستانی که ریبوت کردن بهم حس MK11 را نداده. از این روشن شدن فضاسازی بازی و تغییر قیافه خیلی از کاراکترها هم زیاد خوشم نیومده.

فقط یک سوال، کسی روی PS5 الان میتونه به سرورها وصل شه؟ چه DNS ایی کار میکنه؟ با نت مخابرات هیچی وصل نمیشه

• Like
Reactions: Pzt_Kami and Evil
فعلا کمی بازی کردم ولی اصلا فضاسازیش و داستانی که ریبوت کردن بهم حس MK11 را نداده. از این روشن شدن فضاسازی بازی و تغییر قیافه خیلی از کاراکترها هم زیاد خوشم نیومده.

فقط یک سوال، کسی روی PS5 الان میتونه به سرورها وصل شه؟ چه DNS ایی کار میکنه؟ با نت مخابرات هیچی وصل نمیشه
80.78.247.254

• Like
Reactions: Rezahajizadegan

من با DNS نتونستم وصل شم اما با گوشی وی‌پی‌عن شیر کردم رو کنسول و راحت وصل میشد و آنلاینم تونستم بازی کنم.

در مورد خود بازی هم میتونم با اطمینان بگم یکی از نچسب‌ترین فایتینگای تاریخ بود واسم :D یعنی باورم نمیشه این بازی توسط اد بون و تیمش ساخته شده باشه. چه بلایی سر کرکترای بازی آوردن. از قیافه‌هاشون که همه انگار خواهر برادرن بگیر تا لباسای عجیب غریبشون! وقتی بخش داستانی رو بازی میکنی تا اسم شخصیتارو نبینی نمیتونی تشخیص بدی کی به کیه. گیم‌پلیش هم باب میلم نبود. لااقل در حدی نبود که زیاد نگهم داره. فیتالیتی‌ها اکثرشون کاملا تکراری و معمولی بودن. بخش اینویژن جالب بود اما الکی وقت‌گیر بود که باعث میشد زود خسته کننده بشه. بلانسبت دوستان، عین گوسفند باید بری اینور اونور بعد یه در یا چست قفل میبینی میری اون سر مپ کلیدشو پیدا میکنی دوباره باید برگردی این‌ور بازشون کنب :D خلاصه که م‌ک۱۱ خیلیی واسم جذاب بود. اونقدری که قشنگ وقت گذاشتم چندتا کرکتر رو درست حسابی یاد گرفتم و ساعت‌ها تو آنلاینش وقت گذاشتم اما م‌ک۱ تا تونستم تروفی گرفتم و پاکش کردم رفت! سخته امیدوار باشم که اینا یه بازگشت رویایی داشته باشن و یه م‌ک خفن تحویل بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or