ولی به عنوان تریلر آخر چیز خوبی ساختن. در حد و اندازه های تریلر آخر IGAU و MKX بود.با معرفی این نسخه, دیگه فکر میکنم بتونیم پرونده محتویات اضافی بازی رو بسته شده بدونیم..
با اومدن نسخه Definitive Edition پرونده بازی بسته شد و به نظر من زود بسته شد یه کمبت پک دیگه ، دو سه تا کارکتر دیگه ( مخصوصا نایت ولف ) و یک بخش داستانی دیگه جا داشت.این بازی بی صدا شد خبر جدید ازش نیست؟ DLC یا بخش داستانی جدید؟ بازیش منحل شد کلا

دقیقا مشکل منم همینه همه DNS ها از کار افتادن حتی برای سینگل پلیر هم مشکل داریم.دوستان DNS ای چیزی برای بازی هست که فقط به سرور وصل بشه؟ آنلاین هم نمی خوام فقط وصل بشه![]()
80.78.247.254فعلا کمی بازی کردم ولی اصلا فضاسازیش و داستانی که ریبوت کردن بهم حس MK11 را نداده. از این روشن شدن فضاسازی بازی و تغییر قیافه خیلی از کاراکترها هم زیاد خوشم نیومده.
فقط یک سوال، کسی روی PS5 الان میتونه به سرورها وصل شه؟ چه DNS ایی کار میکنه؟ با نت مخابرات هیچی وصل نمیشه
فعلا کمی بازی کردم ولی اصلا فضاسازیش و داستانی که ریبوت کردن بهم حس MK11 را نداده. از این روشن شدن فضاسازی بازی و تغییر قیافه خیلی از کاراکترها هم زیاد خوشم نیومده.
فقط یک سوال، کسی روی PS5 الان میتونه به سرورها وصل شه؟ چه DNS ایی کار میکنه؟ با نت مخابرات هیچی وصل نمیشه
با این dns تو xbox بازیهای دیگه رو تست کردم جواب داده.واسه Xbox live هم همین جواب میده؟؟؟