الکترو من هفته پیش تست کردم اوکی بود.درود دوستان الان توی ps5 با چه dns میشه بازی کرد؟آنلاین نمیخوام فقط به سرورهاش وصل بشه.
الکترو جمع کرد الان قطعهالکترو من هفته پیش تست کردم اوکی بود.

الکترو و رادار که باهم قطع شدن دیگه هم فکر نکنم وصل بشن راهی جز گیراپ نیست اونم اشتراکش خیلی گرون در میاد تازه پینگش با هر نتی خوب نیست.کلا راهی برای کنسول دیگه نیست واقعا باید افسوس خورد به این وضع...دیروز الکترو چند ساعت وصل شد خداروشکر 30 انیمالیتی زدم کریستالاشو گرفتم زود و شب دوباره قطع شد.اگر DNS مناسب پیدا نکنیم باید اینترنت گوشی رو فیلتر شکن بزنم شِیر کنم روی کنسول که کلی قطع و وصلی داره.
بعد از 27 گیگ متوجه شدم که میخواد 70 گیگ دیگه هم دانلود کنه بیخیال شدم. البته کم کم میذارم دانلود بشه چون با آپدیت های اخیر مثل اینکه بازی داره جون میگیره و پیشرفت های مثبتی داشته.150 گیگ از دانلودها گرفتم (دیتای بازی تا پچ T1000) استیم شناسایی کرد الان میخواد 27 گیگ دیگه دانلود کنه.
کلا بعد از انتشار T1000 فقط یک پچ دادن که هیچی به بازی اضافه نکرده ولی 27 گیگه.
راهی پیدا نشد دوستان؟
حیف شد بازی رفت تو کما...![]()
بهترین خبری که شنیدم.همون آدرس هستش یا عوض شده؟الکترو دوباره با قدرت بیشتری اومده که
منو ببخش چون اشتباهی رادار گیم رو با الکترو قاطی کردمبهترین خبری که شنیدم.همون آدرس هستش یا عوض شده؟

درود بر شما الان رادار گیم یعنی وصل شده؟! رو همین مورتال 1 تست کردید؟منو ببخش چون اشتباهی رادار گیم رو با الکترو قاطی کردم![]()
![]()

درود بر شما الان رادار گیم یعنی وصل شده؟! رو همین مورتال 1 تست کردید؟
چقدر ذوق کردم یهو![]()
شماره DNS هاش همونه؟برای بعضی گیم ها جوابه رادار گیم من تست کردم
اما روی مورتال تست نکردم
در کل بابا یه گیر اپ بخرید واقعا اعصاب و روانتون راحت میشه
گیر آپ بوستر | خرید اشتراک GearUp Booster تحویل آنی و ارزان
الکترو رو با همون IP قبلی یکی دو روز پیش تو Xbox واسه COD داشتم استفاده میکردم، نمیدونم تو MK جواب میده یا نه ولی همون IP قبلی رو تست کنشماره DNS هاش همونه؟
مشکل اینه کامپیوترم سوخت بودجه هم ندارم بخرم دیگه کنسول دارم فقط ...