دموی تکن رو دانلود کن و تصمیمتو بگیر چون واقعا سلیقه ایه ولی هردو بیگنر فرندلینمن بازى فايتينگ از زمان پى اس وان و دو كه تكن ميزدم ديگه به بعدش بازى نكردم .. بنظرتون تكن جديدو بگيرم يا مورتال كامبت١ ؟ خودم با تكن حال ميكنم ولى ايا بنظرتون سخته دستت بياد ؟ عين استريت فايتره سختيش؟
لامصب همشون خوبن کاش ارزش پولمون اینطور نبود میگفتم همه ر بگیریمن بازى فايتينگ از زمان پى اس وان و دو كه تكن ميزدم ديگه به بعدش بازى نكردم .. بنظرتون تكن جديدو بگيرم يا مورتال كامبت١ ؟ خودم با تكن حال ميكنم ولى ايا بنظرتون سخته دستت بياد ؟ عين استريت فايتره سختيش؟
دوستان اخه شما چجوری میتونین به سرور وصل بشین من حتی shrine را هم هنوز نتونستم حتی یبار ببینم چون حتی یبارم نمیتونم به سرور وصل بشم چه برسه انلاین بازی کنم. نزدیک ۳ تومن دادم به فنا رفته. هرچیم دی ان اس میزنم فایده نداره
احتمال میدم شاید چون ظرفیت ۲ هست و توی اکانت خود بازی نیستم این مشکل هست. کسی از شما ظرفیت ۲ بازی کرده بازی را؟ یا دی این اسی که تست کرده باشین جواب بده میشه معرفی کنین
یکی از دوستان اینجا چندتا دی ان اس لطف کرد گفت ولی با اونا هم حتی یبار هم کانکت نشدم
اگه یه کمکی بکنین ممنون میشم
من به شخصه با Every proxy اینترنت و فیل تر شکن رو شِیر میکنم روی کنسول و وصل میشم.آنلاین بازی کردن رو کلا بی خیال بشید و همون بخش های دیگه رو میشه کجدار نریز بازی کرد. فکر کنم مشکل دو طرفه هستش هم از سمت آمریکا تحریم هستیم هم اینور فیل تر هستش.دوستان شما چجوری تو بازی کانکت میشید من نه با همراه اول نه ایرانسل اصلا نمیتونم کانکت بشم
کلی دی ان اس هم زدم اصلا کانکت نمیشه
منم اکانتم ظرفیت دوم هست ولی با خود اکانت اصلی هم تست کردم کانکت نشد حتی یک بار نمیدونم دوستان چجوری آنلاین بازی میکنن حالا حداقل کاکنت بشه آنلاین بازی کردن پیش کش اگه میدونستم اینجوریه اصلا سمتش نمیرفتمدوستان اخه شما چجوری میتونین به سرور وصل بشین من حتی shrine را هم هنوز نتونستم حتی یبار ببینم چون حتی یبارم نمیتونم به سرور وصل بشم چه برسه انلاین بازی کنم. نزدیک ۳ تومن دادم به فنا رفته. هرچیم دی ان اس میزنم فایده نداره
احتمال میدم شاید چون ظرفیت ۲ هست و توی اکانت خود بازی نیستم این مشکل هست. کسی از شما ظرفیت ۲ بازی کرده بازی را؟ یا دی این اسی که تست کرده باشین جواب بده میشه معرفی کنین
یکی از دوستان اینجا چندتا دی ان اس لطف کرد گفت ولی با اونا هم حتی یبار هم کانکت نشدم
اگه یه کمکی بکنین ممنون میشم
من پارس آنلاین وصل میشم و بدون کوچک ترین مشکلی بازی میکنم حتی آنلاین.منم اکانتم ظرفیت دوم هست ولی با خود اکانت اصلی هم تست کردم کانکت نشد حتی یک بار نمیدونم دوستان چجوری آنلاین بازی میکنن حالا حداقل کاکنت بشه آنلاین بازی کردن پیش کش اگه میدونستم اینجوریه اصلا سمتش نمیرفتم
آره هر چی دی ان اس سراغ داشتم زدم فایده نداشت نه ایرانسل نه همراه اول کانکت نمیشهمن پارس آنلاین وصل میشم و بدون کوچک ترین مشکلی بازی میکنم حتی آنلاین.
DNS رو تغییر دادی؟