انیمالیتی هم بدن سوپرایز بزرگ نیست. همون شخصیت مهمان جدیده به نظرم.خب بعد از اکسپنشن میدن!
با کمال احترام نریمان جان ولی واقعا نمیدونم چرا دوس دارین از کاه کوه بسازین واقعا همچین کارکتر خفنی نیستش و واقعا میتونستن بهتر درش بیارن ولی نکردن حاضرم باهات شرط ببندم اگر دی ال سی بود الان همه برای پلی دادن باهاش له له بزنن..به نظر من شنگ سونگ کارکتر ultimate knowledge check هست و نیازمنده رو تک تک match up هاش مسلط باشی، مثلا یکی مثل سانیک باید باهاش بازی کنه تا ارزش واقعیش معلوم بشه.
من ورژن MK11 و تبدیل شدن به بقیه نینجا ها رو خیلی دوست داشتم اما اینجا هم با قرار دادن هر دو حالت پیر و جوون خیلی خلاقیت به خرج دادن.
مورد بعدی اینکه NRS معمولا ایده های عجیبش رو روی DLC ها تست میکنه، مثل Triborg یا لاکپشت ها و حتی Enchantress و Atom اما لزوما به این معنی نیست که base roster سرسری کار شده، مثلا همین الان Geras یا کنشی رو تو راستر اصلی داریم که به شدت پیچیده و متفاوت از بقیه هستن یا حتی شوجینکو که به نظرم هنوز پتانسیل واقعیش کشف نشده.
سورپرایز بون احتمالا Animality هست که همراه اکسپنشن داستانی میدن!
ببین الان بحث سر کارکتر شنگ سونگ بود، وگرنه به صورت کلی اینکه بازی کاملا rush شده و خیلی خوب پولیش و بالانس نشده و نسبت به MK11 عقبگرد داشته اصلا توش هیچ بحثی نیست.با کمال احترام نریمان جان ولی واقعا نمیدونم چرا دوس دارین از کاه کوه بسازین واقعا همچین کارکتر خفنی نیستش و واقعا میتونستن بهتر درش بیارن ولی نکردن حاضرم باهات شرط ببندم اگر دی ال سی بود الان همه برای پلی دادن باهاش له له بزنن..
از نظر بنده در مقایسه با دی ال سیا و یسریای دیگه بازی کاملا مشخصه ناقصه من خودم دویست ساعت پلی تایممه تا الان و این کاملا مشخصه یکی فقط از چنتا موردش همون بحث شاپ هستش هفته ای یا چه بسا دو هفته یکبار عوض میشه محتویاتش خودم از کسانی بودم اینجا طرفدار سه اتیشش بودم ولی بازی نا امیدم کرد و بیس اصلی کاملا با تجربه مشخصه ناقصه حتی فقط من نیستم حتی طرفدارای اصیل بازی (که خودمون هم جزوشونیم)وقتی شنیدن بازی نامزد بهترین بازی مبارزه ای سال شده mock کردن این فقط مربوط به یه کارکتر نیستش
بحث بعدی من یکبار دیگه قبلا درباره تفاوت یسری از کارکترا با یسری دیگه گفته بودم همینجا توی همین تاپیک مثلا گفتم سیستم ستاره ی جانی اگر روی یسریا دیگه پیاده میکردن چقدر بازی غنی تر میشد ولی کلا بازی یسری کارکتراش واقعا rush طور ساخته شدن کلا مشخصه دیگه ما ندونیم کی بدونه نریمان عزیز
نریماااان الان رفتم توی ردیت و یه ویدیویی بود از تونی استار که تیر خلاص زد به ما طرفدارای هوملندرو قرارم نیستش ویس اکتشو انجام بده چون گفته شده پیشنهاد NRS ده برابر کمتر از چیزی بوده که اکتیویژن بهش دادهببین الان بحث سر کارکتر شنگ سونگ بود، وگرنه به صورت کلی اینکه بازی کاملا rush شده و خیلی خوب پولیش و بالانس نشده و نسبت به MK11 عقبگرد داشته اصلا توش هیچ بحثی نیست.
حتی خودم یه پست یادمه گذاشتم از عیب و ایرادهای بازی (که یکی دو موردش رو درست کردن)
یه نکته دیگه اینه شنگ همین الان هم واسه کسایی که پیش خرید نکردن DLC هست و طبق حرف خودت NRS باید تمام تلاشش رو میکرده که ملت جذبش بشن واسه پیش خرید!
درمورد بردن جایزه هم کاملا موافقم که بردن MK1 به عنوان بهترین مولتی سال با وجود نداشتن لابی، کراس پلی، فیلتر وای فای و پینگ کاملا خنده داره!
با این حال، به نظرم بیس گیم پلی بازی خوب درومده تنها کارکتری که فکر میکنم خیلی ساده درومده Reiko هست که عجیبه تو فیتالیتی، فینال بلو و حتی صفحه انتخاب کارکتر نیزه داره اما تو گیم پلی نه!!
خاک تو سرشون اگه به خاطر پول باشه!نریماااان الان رفتم توی ردیت و یه ویدیویی بود از تونی استار که تیر خلاص زد به ما طرفدارای هوملندرو قرارم نیستش ویس اکتشو انجام بده چون گفته شده پیشنهاد NRS ده برابر کمتر از چیزی بوده که اکتیویژن بهش داده
Reddit - Dive into anything
تازه اینقدر ازش سوال پرسیدن در این بابت توی این ویدیو انگار رغیتنمیکنه جواب سوال بده حتی با طعنه جواب میده
هر دی اِن اس که می شناسید امتحان کنید شاید درست شد ولی به لحاظ عملی آنلاین بازی کلا تو دیوار هستش. و نسخه نا امید کننده ای هستش البته احتمال زیاد مشکل از فیلتر و تحریم توأمان هست.سلام دوستان من امروز بازی را خریدم ولی اصلا نمیتونم به سرور های بازی وصل بشم میخاستم اگه میشه کمک کنین
دی ان اسی چیزی لازمه واسه انلاین بازی کردن؟
اینو یه امتحانی بکن توی اکثر بازی ها جواب میدهسلام دوستان من امروز بازی را خریدم ولی اصلا نمیتونم به سرور های بازی وصل بشم میخاستم اگه میشه کمک کنین
دی ان اسی چیزی لازمه واسه انلاین بازی کردن؟
من هر روز دو سه دست کمبت لیگ نزنم روزم شب نمیشه با چه نتی پلی میدین؟متاسفانه نشد. دوستان کسی هست فقط تونسته باشه به سرور بازی وصل بشه؟
من با ایرانسل همراه و اینترنت مخابرات تست میکنم اصلا به سرور هم کانکت نمیشه همش فقط این ارور را میدهمن هر روز دو سه دست کمبت لیگ نزنم روزم شب نمیشه با چه نتی پلی میدین؟
شلنگ گرفته شد روی این بخش