Mortal Kombat نسل بعد امسال منتشر خواهد شد !

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام .

سایت Mcvuk در جدیدترین خبر خود اعلام کرد :

رئیس شرکت بزرگ Midway اقای David Zucker تایید کرد که طرفداران بازی Mortal Kombat منتظر یک عنواند کاملا جدید از این بازی در سال جاری باشند !

چیز زیادی از این بازی یا عنوان دقیق ان مشخص نشد اما این بازی به عنوان یک بازی کاملا نسل بعد برای دو پلتفرم XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد .

PS2-04-Mortal-kombat.jpg

منبع

موفق باشید .
مهدی ...

آخرین ویرایش:
با تشکر، البته مهدی جان این عنوان رو 1 ماه پیش IGN هم تایید کرده بود. من چون نخواستم تاپیک جدید بزنم تو تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای 360 اعلام کردم .

امیدوارم بازی را راش نکنند و به اندازه کافی رویش وقت بگذارند.

شایعه شده بود این بازی از این MK Vs M ها است.ایا درسته؟

این شایعه در کنار شایعه MMo بودن بازی هر دو کاملا مبنای غیر معتبری داشته و بیشتر حکم شوخی سازندگان با طرفداران را دارند مخصوصا MMO که دروغ اول آوریل بود.
شخصا از ایده MK vs Marvel بدم نمی آید به شرطی که خشونت و Fatality ها را حذف نکنند تا من بتوانم با Baraka روی Spider-man فتالیتی اجرا کنم.

تنها خبرهای تایید شده، استفاده بازی از Unreal Engine 3 و همچنین سیاه تر بودن جو بازی هستند که به علاقه اد بون به Gears of War برمیگردند.

با تشکر، البته مهدی جان این عنوان رو 1 ماه پیش IGN هم تایید کرده بود. من چون نخواستم تاپیک جدید بزنم تو تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای 360 اعلام کردم .

خبر کنونی به گزارش مالی و اعلام رسمی آن توسط Midway برمیگردد که امروز منتشر شده.

خبر کنونی به گزارش مالی و اعلام رسمی آن توسط Midway برمیگردد که امروز منتشر شده.
عزیز منم گفتم IGN اینو قبلا تایید کرده بود و حتی تاریخ ریلیز اونم Q4 و توسط Midway زده بود .
حالا بذارین اینم بگم که تو همون لیست ذکر کرده که بازی UnrealTournament III هم توسط Midway وTBA08 لانچ خواهد شد .
اینم همون پست من که از توش بازیهایی که بنظرم توپ میومد رو سوا کردم و قرار دادم .
چون متاسفانه لیست مال 1 ماه پیش شرمنده نمیتونم لینکشو واستون بذارم .

درود
یاشار جان "اد بُن" گفته بود موتور بازی UE 3 خواهد بود. حالا هست یا نه؟
درود

متاسفانه الان بیشتر از یک سال از انتشار آخرین اخبار در مورد MK8 می گذره ولی اخیرن Mark Rein یا یکی دیگر از اعضای Epic تایید کرده بود که Mortal Kombat جدید از موتور آنها استفاده خواهد کرد و با توجه به اینکه تمام بازیهای نسل بعدی Midway از Unreal Engine 3 استفاده می کنند دلیلی برای عدم استفاده MK8 از آن وجود ندارد.

عزیز منم گفتم IGN اینو قبلا تایید کرده بود و حتی تاریخ ریلیز اونم Q4 و توسط Midway زده بود .
حالا بذارین اینم بگم که تو همون لیست ذکر کرده که بازی UnrealTournament III هم توسط Midway وTBA08 لانچ خواهد شد .
اینم همون پست من که از توش بازیهایی که بنظرم توپ میومد رو سوا کردم و قرار دادم .
چون متاسفانه لیست مال 1 ماه پیش شرمنده نمیتونم لینکشو واستون بذارم .

البته شما درست می گویید و انتشار MK8 در 2008 قبلا توسط IGN تایید شده بود اما خوب این بار زوکر آنرا برای MCV و سهامداران اعلام کرده است.

به هر حال امیدوارم بازی جدید عجله ای ساخته نشده و عنوانی در حد MK های کلاسیک از آب در بیاید.

باور کنید هم برای ps2 تایید میشه هم برای wii .وقتی همیچین بازی هایی رو میگن کاملا برای نسله بعد هست کاملا دارن ادعای الکی میکنن. حالا چند وقت دیگه برای wii و ps2 هم تایید میشه شک نکنید

باور کنید هم برای ps2 تایید میشه هم برای wii .وقتی همیچین بازی هایی رو میگن کاملا برای نسله بعد هست کاملا دارن ادعای الکی میکنن. حالا چند وقت دیگه برای wii و ps2 هم تایید میشه شک نکنید
برای wii شاید ولی واسه ps2 امکان نداره

از اونجایی که قراره با UE3 بسازنش امکان نداره برای Ps2 و wii بیاد .

از اونجایی که قراره با UE3 بسازنش امکان نداره برای Ps2 و wii بیاد .
اگر بحث انجین باشه, میتونه برای Wii عرضه بشه. با اینکه مارک رین قبلا هزار بار مثلا در GDC پارسال گفته بود:
Mark Rein says no Unreal Engine 3 for Wii ولی در نوامبر 2007 در یه مصاحبه با kikizo توضیح داده بود که پورت این انجین احتمالن برای Wii انجام میشه, اگرچه اینکار (احتمالن) توسط epic صورت نمیگیره, چیزی شبیه کاری که یوبی سافت در مورد ue2 انجام داد.
I mean, I'm sure some of our licensees, just as a commercial exercise, will probably do it. I know one of our licensee who's giving it a shot; it's their own port, in the same way Ubisoft brought Unreal Engine 2 to the Wii - I mean Splinter Cell and Red Steel - Unreal Engine 2, and there's a few others... but it's just, we won't don't do it ourselves
البته بحث های تکنیکی this big hulking memory intensive engine و محدودیت های سخت افزاری Wii سر جای خودش, منظور فقط ارائست.
-----------------------------------------
پ.ن: البته من اطلاعات زیادی در مورد MK ندارم, فقط اطلاعاتم ایناست:
c جلو a عقب a بالا
c a بالا b بالا a b پائین
a b پائین عقب a پائین c جلو بالا پائین
:biggrin1:

یادش بخیر چه حالی میداد کمبت سگا وقتی فن میزدی :cheesygri
البته من همه بروتالتیها رو خودم کشف کردم !!

یادش بخیر نداره هنوزم umk3 تو دنیا از محبوب ترین بازیهای آنلاین 2d fightingه .هم رو ds هم رو xbox live و هم kaillera .من به خاطر آنلاین زدن این بازی دارم یه ds می گیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or