Mortal Kombat جدید با خشن ترین فتالیتی ها

Red_Yashar

کاربر سایت
mortal-kombat.jpg

معرفی شد!
خدایا شکرت.
بالاخره MK جدید به طور رسمی معرفی شد که راه سری کلاسیک رو ادامه میده و به فیلم منتشر شده ربطی ندارد. اد بون نوید خشن ترین فتالیتی های ممکن را داده است.

- بازگشت به پرزنتیشن M و خشن سری
- بازگشت گیم پلی 2D و کلاسیک سری
- عمیق ترین داستانی که در بازی های مبارزه ای دیده شده (هر چند به نظر من همیشه از این دید سری MK سردمدار بوده)
- شامل بخش های یک به یک و Tag mode
- بخش آرکید با قابلیت Co-op (یا خدا اگه یه چیزی مثل MK Shaolin Monks باشه که من...)
(و من سکته کردم رفتم...)

نمیدونم این همه فن چرا به قسمت اصلی بازی دقت نمیکنن اونم اینه که تو umk3 بازی خیلی سرعتی بود یعنی در حین یک راند اصلا وقت تلف نمیشد مثلا مثل tekken نبود که دو ساعت رو زمین بشینی و هیچ کاری نکنی یا بازم مثل tekken اینجوری نبود که یارو رو بگیری رو هوا یه 5 دقیقه بزنی بدون اینکه بتونه کاری بکنه و از این جور چیزا که تو سری mk نبود ولی تو این trailer میبینید که حریف رو هوا داره چرخ میخوره و همینطوری مشت و لگد که میخوره بهش این چیزا تو بازی باعث کند شدن روند بازی میشه و حس ادمو میگیره

انگار همه خیلی خوششون اومده!

اما بر خلاف نظر دوستان به نظر من خیلی بچه بازی بود!

یعنی چی کلاهشو مثل فرز انداخته اون وسط یارو رو نصف میکنه:biggrin1:

در کل هنوزم اون mortal kombat3 سگا رو فراموش نمیکنم:love:

نمیدونم این همه فن چرا به قسمت اصلی بازی دقت نمیکنن اونم اینه که تو umk3 بازی خیلی سرعتی بود یعنی در حین یک راند اصلا وقت تلف نمیشد مثلا مثل tekken نبود که دو ساعت رو زمین بشینی و هیچ کاری نکنی یا بازم مثل tekken اینجوری نبود که یارو رو بگیری رو هوا یه 5 دقیقه بزنی بدون اینکه بتونه کاری بکنه و از این جور چیزا که تو سری mk نبود ولی تو این trailer میبینید که حریف رو هوا داره چرخ میخوره و همینطوری مشت و لگد که میخوره بهش این چیزا تو بازی باعث کند شدن روند بازی میشه و حس ادمو میگیره

اره موافقم!

انگار همه خیلی خوششون اومده!

اما بر خلاف نظر دوستان به نظر من خیلی بچه بازی بود!

یعنی چی کلاهشو مثل فرز انداخته اون وسط یارو رو نصف میکنه:biggrin1:

در کل هنوزم اون mortal kombat3 سگا رو فراموش نمیکنم:love:

اره موافقم!
اصلا پایه و اساس سری MK به این سریع بودن و صحنه های خشنشه ! حالا به هر روشی باشه مهم نیست ( خشونت مد نظره فقط !) ... اون قضیه ی کلاهه هم که Sub Zero رو ***** ، جزئی از این خشونت بازی ... در ضمن کی تا حالا MK با واقعیت جور در میومده !

میشه چند نمونه از قسمت هایی که از UMK3 به خاطر کمبود جا حذف شده بودن نام ببرین فن 100 درصد(البته با منبع نه از رو شکم)، این Animality هایی هم که می گید به اندازه کافی توی UMK3 وجود داشت.
در ضمن ساخته شدن این نسخه جدید به صورت دو بعدی به خاطر بد بودن یا راضی کننده نبودن نسخه سه بعدی قبلی نبود، بلکه خود اد بون از خیلی وقت پیش گفته بود که می خواد این نسخه رو طبق نظر طرفدار ها بسازه، وگرنه کی بدش میاد توی این نسل یه بازی مثل MKSM بازی کنه. در ضمن نظر خودت رو به بقیه بست نده، به نظرت خودت راضی کننده یا هر چیز دیگه ای نبودن، پس این نظر خودته.

یه چیزی هم خیلی مد شده اینه که تا یه بازی چهار نفر اومدن ازش تعریف کردن، یکی میاد بد میگه که نشون بده اره من خیلی Proـم و فن 100 درصدم:laughing:
نه بابا شما یه نمونه از Animality هایی که تو نسخه سگای UMK3 زدی رو نشون بده بعد حرف بزن Animality ها توی MK3 بودن ولی توی UMK3 جا نشدن برای همین حذف شدن توی UMK3 از کابال شروع کردن Animality ها رو بزارن بعد کلا جا نشد خراب شد یه نگاه به این تصویر پایین کن Animality کابال در MK3 و UMK3:

UMK3:

MK3:

حالا نقص های دیگه:
-توی UMK3 ، نوبسایبت اصلا ّFatality نداشت چرا چون جا نشده بود اما توی سایت MK Online ثبت شده براش شما اگه تونستی بزنیش بیا تا بت جایزه بدم:laughing:
-Rain هم اصلا Fatality نداشت فقط Brutalitty و Bability داشت!
- Ninja Sub-Zero هم Fatality 2 نداشت!
- خیلی از شخصیت اصلا Friendship نداشتن!
- خیلی از شخصیت ها اصلا Stage Fatality که براشون نوشته بودن کار نمیکنه شما اگه با Scorpion ، استیج فاتالیتی زدی بازم بیا جایزه بگیر!
اینا همش بخاظر کمبود فضای Rom سگا بود اگه 1 مگابایت اضافه تر بود همه اینا هم توش جا میشد ولی نسخه های دیگه میبینیم کامله اما کیفیت نسخه سگا رو ندارند!
در ضمن من نظرم رو به هیچ کسی بست ندادم این نظر همه افرادیه که توی فروم MKOnline فعالیت میکنن تو ایران برام مهم نیست ولی طرفداراش توی خارج همه از وضع پیشروی این سری ناراضین!
در ضمن آقای محترم اول که خبر رو شنیدم اگه پستم رو ببینی میبینی که خیلی خوشحال شدم از این موضوع اما تریلر رو که دیدم یکم حالم گرفت من هم فقط از طراحی Reptile و فن های Kung-Lao ایراد گرفتم و گفتم که بقیه کاراکتر ها و استیج ها خوب طراحی شدن. من خودم از خدامه که این نسخه خوب عمل کنه اگه میگم فن بازی هستم و ازش ایراد میگیرم حتما هستم و از لحاظ اطلاعاتی هم کم نمیارم.

جایزه ها رو بده بیاد:laughing:

در ضمن اگه این عکس ها رو خودت گرفتی لینک بازی رو بده تا دانلود کنم بت بگم مال چه ورژنیشه!
من فکر میکنم این عکس ها که گذاشتی مال این نسخه هایی باشه که خود فن هااومدن درست کردن چون اگه به اینجا نگاه کنی میبینی که Fatality 2 سابزیرو نینجا Unknown هست!

آخرین ویرایش:
یه سوال ، Ed boon تو کدوم شرکت دقیقا کار می کنه
الان تو این بازی چه نقشی داره؟
مثل همیشه کارگردان بازی هست. دوستان اشتباه نکنند در یک مورد. .استودیو .netherrealm که داره این بازی میسازه در واقع همون استودیو شیکاگو و استودیو اصلی سری MK هست که بعد از خریده شدنش توسط وارنر اسمش عوض شده. netherrealm دقیق یادم نیست اما اسم یکی از یونیورس های MK بود( یه ربطی به Sub-Zero داشت ). حتی عکس استودیو هم عکس اسکورپین هست.

لازم به ذکره که به نظر من بخشی از جذابیت در بازی UMK3 به لطف طراحی خوب شخصیتها در حد یک بازی دو بعدی صورت گرفته بود و در این راستا آقای John Turk نقش مهمی را در طراحی شخصیتهای نینجا به عهده داشتند ولی متاسفانه در سریهای بعدی از ایشان و آقای Sal Divita در طراحی شخصیتهای Cyborg استفاده نشد و به نظر من یکی از دلایل افت سریهای جدید همین عدم استفاده از این افراد در ساخت بازی بود.
کاهش سرعت در بازی نیز نقش مهمی در تنزل خشونت داشت و نیز عکس العمل سریع و به موقع را از گیمر می گرفت. به همین دلیل بایستی که در این سری جدید عوامل قبلی در نظر گرفته شود. به نظر من موزیک متن بازیهای Kombat تا MK3 و UMK3 بسیار عالی و متناسب با جو بازی و Stageها ساخته شده بودند و این نکته مهمی بود که شور و شوق مبارزه خونین را دو چندان میکرد. من به شخصه UMK3 و MK Trilogy رو اوج قدرت Kombat تلقی می کردم. در Trilogy نیز شخصیتهای MK2 و MK3 در هم ادغام شده بودند و محدوده انتخابی گسترده تری در اختیار بازیکن قرار داشت و به تعداد Stageها نیز افزوده شده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or