Multi Platform Monster Hunter Wilds

سازنده
capcom
تاریخ انتشار
February 28, 2025
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

1111111111 - Copy.png

Developer & Publisher: Capcom
Genre: Action RPG
Platforms: PS5 - Xbox Series X|S - PC(Steam)
Release Date: February 28, 2025

Event Quests Schedule

Trailers
Monster Hunter Wilds - Official Reveal Trailer | TGA 2023

Monster Hunter Wilds - 1st Trailer

Monster Hunter Wilds - 2nd Trailer: The Hunter's Journey

Monster Hunter Wilds: Focus Mode Overview

Monster Hunter Wilds: 4th Trailer | Release Date Reveal

Monster Hunter Wilds: 5th Trailer | The Black Flame

Monster Hunter Wilds: 6th Trailer | Into the Iceshard Cliffs

Monster Hunter Wilds - Launch Trailer

Monster Hunter Wilds - Proof of a Hero Trailer

Screenshots

222222 - Copy.png
777777.png 9999999.png 55555555.png 66666666.png 444444444.png 3333333333.png 8888888888.png

آخرین ویرایش:
بازی اونقدر توی‌ ژاپن معروفه که باعث رونق کسب و‌ کار یه رستوران توی توکیو بخاطر فروش یکی از پنیرهای بازی شده lol :دی

View attachment 369404

حتی یه طرح اجاره‌ی کنسول و مانستر هانتر به مدت یک هفته هم دارن. ازون‌ور مرخصی هم میدن به خاطرش برای کسانی که دوس دارن روزای اول حسابی وقت بذارن پای بازی. حقیقتا آدم پشماش میریزه که چقدر ارزش قائلن واسه مردمشون. حالا بگذریم که ما اینجا باید از سنمون خجالت بکشیم که هنوزم بازی میکنیم :D

اولین سری ایونت کوئست دیشب اضافه شد(ساعت ریست سرور 3:30 به وقت ماست :D)
1741177988457.png

ریوارد بالایی اینه:
1741178025449.png

پایینی هم پنیر کونافا میده برای آشپزی(فکر کنم باف divine blessing میداد)
برای شروع بد نیست

ولی منتظر کلب های خفن داخلی(با IP های خود کپکام) یا خارجی مثلا با SEGA هستیم :>

لینک چک کردن ایونت کوئست هارو به پست اول اضافه کردم

يسوال داشتم قبل از خريد اين بازى اينكه من با عنوان هاى اخير كپكام مثل دوگما ۲ - مانستر هانتر رایز حال نکردم بنظرتون اینو بگیرم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

يسوال داشتم قبل از خريد اين بازى اينكه من با عنوان هاى اخير كپكام مثل دوگما ۲ - مانستر هانتر رایز حال نکردم بنظرتون اینو بگیرم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
بستگی داره با چی رایز حال نکرده باشی.
اگه مشکلت گرافیک و اینا بوده باشه، شاید با وایلدز حال کنی ولی اگه مشکلت با هسته گیم پلی و کمبت بازی بوده باشه، به احتمال زیاد از وایلدز هم خوشت نمیاد.

• Like
Reactions: noorihamid99
یک هفتس بازی رو شروع کردم و اولین تجربم از مانستر هانتر هست روال بازی به نظر ساده میاد اینکه مدام مانستر شکار کنیم متریال مورد نیاز رو به دست بیاریم برای آپگرید کرکتر و هزار بار تکرار این کار ، ولی با این حال خیلی جذابه ، آدم هی دوست داره قوی تر بشه بره کمک بقیه ، البته این سادگی که گفتم واقعا به صورت یه دید کلی هست همون روال شکار مانستر و پیشرفت ولی همین پیشرفت که میگم خودش کلی صحبت درباره گیم پلی و سیستم پیشرفت بازی داره ، من فکر میکردم تو بازی کلا 14 تا سلاح هست ولی در واقع 14 تا دسته بندی هست که هر دسته خودش 10 15 تا سلاح مختلف داره با قابلیت های مختص به هر کدوم یکی واتر دمیج داره یکی فایر دمیج داره یکی تاندر دمیج داره و کلی المنتال اتک دیگه که هر کدوم روی یه جور مانستر جواب میده ، اصلا درخت سلاح و آرمور بازی خودش دنیاییه ، اسکیل ها همینجور ، دکوریشن ها همینجور ، در رابطه با پیچیده بودن منوهای بازی هم به نظرم حرف درستیه یکم پیچیدس ولی یه چیزیه که راحت با یکی دو هفته بازی کردن حل و فصل میشه ، درباره شکار مانستر ها بازی اطلاعات خیلی کاملی به بازیکن میده این که مانستر چه جور دمیجی میده اینکه خودش چه جور دمیجی میخوره چه جور استتوس افکت هایی روش اثر میزاره یا مثلا بعد از شکارش چه متریال هایی به عنوان ریوارد به بازیکن میده و چند جور اطلاعات دیگه که حالا تو خاطرم نیست
در کل خیلی خوشم اومد با توجه به این که با همچین سبکی تماما غریب بودم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or