MONITOR SUPER LED LG E2281

idahadi21

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام ...

یک عدد مانیتور برا فروش دارم حدودا 1 ماهی میشه ازش استفاده میکنم در نتیجه جعبه و خود مانیتور کاملا تمیز و سالم هست .. 1 سال گارانتی هم داره ...

مانیتور هنوز موجود ه ...

http://www.maadiran.com/881_Monitor_E2281VR.aspx
اینم مشخصات...

قیمت پایه : 290

آخرین ویرایش:
سلام ...

یک عدد مانیتور برا فروش دارم حدودا 1 ماهی میشه ازش استفاده میکنم در نتیجه جعبه و خود مانیتور کاملا تمیز و سالم هست .. گارانتی هم داره ...

قیمت هم توافقی ... فقط قیمت های عجیب ندید ...

اسپم هم ازاده :دی

بله بله ... آقایون این داداش هادی ما از همه لحاظ مطمئنه . من هم ضامن کاملش :دی

گارانتی رو الان چک میکنم میام اضاف میکنم ...

موقع خرید 400 گرفتم و الان اطلاع ندارم قیمت دقیقش تو بازار چقدره .. به هر حال من زیر 320 نمیدم ... :دی چون کاملا نو و تمیزه هم وسایلشم موجوده ...

این رو برا کنسول و pc گرفته بودم و چون قراره یه tv بگیرم برا خودم این دیگه زیاد به کارم نمیاد ... برا pc مانیتور دارم .. میخوام یه مقدار پول گیرم بیاد برا tv ...

گارانتی رو الان چک میکنم میام اضاف میکنم ...

موقع خرید 400 گرفتم و الان اطلاع ندارم قیمت دقیقش تو بازار چقدره .. به هر حال من زیر 320 نمیدم ... :دی چون کاملا نو و تمیزه هم وسایلشم موجوده ...

این رو برا کنسول و pc گرفته بودم و چون قراره یه tv بگیرم برا خودم این دیگه زیاد به کارم نمیاد ... برا pc مانیتور دارم .. میخوام یه مقدار پول گیرم بیاد برا tv ...
عکس از گارانتی پشت سیستم ، خود مانیتور صفحه روشن و جعبه خرید {قیمت روش زده } بذار داداش بهتر بشه نظر داد .
قیمت سایتی 380 زده که خب حرفیه واسه خودش !
فروش مغازه فکر می کنم الآن 350 باشه {اگر موجودی داشته باشن } .

عکس از گارانتی پشت سیستم ، خود مانیتور صفحه روشن و جعبه خرید {قیمت روش زده } بذار داداش بهتر بشه نظر داد .
قیمت سایتی 380 زده که خب حرفیه واسه خودش !
فروش مغازه فکر می کنم الآن 350 باشه {اگر موجودی داشته باشن } .

عکس از جعبه و گارانتی هم اضافه میکنم ... تصویر مانیتور روشن هم گذاشتم دیگه :دی

عکس از جعبه و گارانتی هم اضافه میکنم ... تصویر مانیتور روشن هم گذاشتم دیگه :دی
دادا مانیتور خاموشه تو عکس .
عکس از جعبه رو با برچسب قیمت بذاری بهتره ، گارانتی هم که پشت دستگاه برچسب خورده . اینم یه توصیه کوچولو ، جنسی که 350 تو بازاره دسته دو 320 به این زودیا نمیره مگه اینکه بازار تکون بخوره یا موجودی از اون جنس نباشه . حالا شما بگو من فقط بازش کردم ببینم چی توش هست و بستمش .
بازم خودت میدونی ، یه قیمت پایه خوب بذار ، مطمئن باش سرش رقابت هم میشه .
منتظر عکس ها + قیمت پایه ، ایشالله که خیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or