Molyneux:کنسول xbox 360 برنده ی نسل فعلی است

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
20120613petermolyneux.jpg

پیتر مولینوکس تا به امروز احساس می کند مایکروسافت برنده مسابقه کنسول های نسل فعلی است، اما بیش از فدم گزاشتن به نسل بعدی و افزایش رقابت از کامپیوتر، تلفن همراه، و سیستم عامل های باید بسیار محتاط باشد .
طی صحبت با بی بی سی،مدیر خلاق بازی های رایانه ای اشاره بر این داشت که :در "2013 اثبات می شود که امسال سال سخت افزار و تجدید یک کنسول جدید و کارآمد است. از زمانی که xbox 360 منفجر شد و موفق عمل کرد 7 سال می گذرد

"در آن زمان، 360 یک جهش بزرگ و رو به جلو در صنعت بازی های رایانه ای داشت ، با سرعت گیری و موفقیت کنسول همه چیز تغییر کرد و این کنسول بسیار محبوب شد
مطمئنان در این هفته با ظهور سخت افزار جدید کنسول ماکروسافت خبر های زیادی در دنیای بازی های کامپیوتری شکل خواهد گرفت
رقابت برای ماکروسافت در برابرسونی ,نینتندو , سامسونگ و ....بسیار راحت است این کنسول پتانسیل این را دارد که خودش را در اتاق نشیمن شما جا دهد

"به همین دلیل است که بسیاری از مردم کنسول xbox 360 را با مجموعه ای از ویژگی های منحصر به فرد در " اتاق نشیمن "خود امتحان میکنند تا ما را قانع کنند که دستگاه می تواند ترکیبی از ابزارهای مختلف برای هدایت دنیای مجازی باشد

اینبار هم xbox 720 میتواند موفقیت های کنسول گذشته ماکروسافت را تکرار کند
چه چیزی باعث شد تا مولینیکس برنده ی نسل فعلی کنسول ها را xbox 360 بداند
منبع

به نظر من موفقیت یه کنسول نه میزان فروششه نه به بازی های انحصاری
فکر میکنم تا الان xbox جنگ رو برده چون بر خلاف انتظاری که ازش میرفت خیلی تونست محبوب بشه و همون اوایلم سونی میتونست شکست سختی داشته باشه یا اصلا نتونه بلند بشه خود فیل هریسون هم اون موقع گفت ما کاملا ناامید شده بودیم که حالا بعدا تونست با سیاست های درست مثل سرمایه گذاری روی بازی های انحصاری جبران کنه. xbox با انحصاری های کم تونست به اینجا برسه قطعا برنده نسل xbox هست
من ps3 رو ترجیح میدم فقط به خاطر کاز:x
ولی سونی الان گرگ بارون دیده شده :d فکر کنم نسل بعد رغابت سنگینی بین دو کنسول باشه

آخرین ویرایش:
Tekken
Ace Combat
Final Fantasy
همش مبارکه همون سونی+شما که انقدر یقه جر میدی براش.
حالا سونی ببین چی رو از مایکروسافت کش رفت:
Mass Effect
Ninja Gaiden
FarCry
و .....

حالا دوستان شما قضاوت کنید در مورد حرف این اقا.
ninja gaiden که قبل اینکه شماره ای ازش رو 360 منتشر بشه رو ps3 اومد far cry هم نمیدونم رو چه حسابی میگی انحصار بوده در ضمن به اون بالایی gta و dmc هم اضافه کنید بی زحمت

اره از این لحاظ که مایکرو بخشی از امپراطوری سونی رو از ان خودش کرد و خودش رو مطرح کرد ... و به خصوص کش رفتن 3 تا از بزرگترین بازی های 3rd party که در انحصار سونی بود ... بله میشه گفت خیلی موفق بود ... ولی نسل بعد خیلی کار مایکرو سخت تره ... چون حفظ کردن جایگاه خیلی سخت تر از بدست اوردنشه ... همون طور که سونی بانجی رو اون طور به دست اورد ... رقابت اصلی نسل بعد شروع میشه

من تو پستم هيچ حرفي نسبت به نسل بعد نزدم :d

من منظورم اين نسل بود و منظوري كه مولينو از اون حرفش داشت و گفتم مولينو درست گفته ....اين نسل از لحاظ رشد محبوبيت و همه گير شدن و گرفتن سهم مهمي از بازار مايكروسافت از دو رقيب ديگش بهتر كار كرد

هدف مايكروسافت هم فكر كنم همين بوده كه كاملا مطلوب بهش رسيده(حالا اگه بيشترم ميفروخت براشون بهتر ميشد)

.

FarCry 1 - PC
FarCry Insticts - Xbox
FarCry Insticts Predator - Xbox 360
یه سرچ بزن متوجه میشی.
نینجا گیدن اولین نسخش ماله Xbox 1 بود صرفا جهت اطلاع.
Mass Effect بازیه کمیه بنظرت؟
DMC هم انحصاری نبوده چون نسخه ی سومش رو PC اومد.
GTA هم تمامی نسخه هاش رو Xbox 1 بوده.

عزیز اینکه رو xbox یک به قول شما اومده دلیل نمیشه که رو ps3 نیاد این دیگه انحصاری نیست که:d far cry رو هیچ وقت only xbox نگفتند که!
در ضمن pc چه ربطی به شقیقه داره آخه؟! :d
gta و dmc قرار بود انحصاری ps3 بشه که نشد!

آقا همه چی که به فروش نیست...هیچ شکی نیست که نینتندو خوب بوده...همیشه بوده ینی!
مسئله اینه که تو این نسل با اینکه مایکرو جنریشینِ دومش بود و کلی ام ضعف سخت افزاری و مشکل داشت , تونست خودش رو واردِ رقابت با سونی که نسل سومش رو داده بود بیرون و همیشه ام از نظر مالی سازنده هاشو ساپورت میکنه و حتی بتونه تو خیلی از شاخه ها ازش پیشی بگیره , با اینکه هیچ وقت کارایی که سونی واسه سانتا مونیکا و ناتی داگ و... میکنه هیچ وقت نکرده!
سونی تقریبا واسه هر بازیِ انحصاریش میشینن موتور مینویسن , مایکرو چی؟! یه آنریل میده دسته اپیک گیم بعد اندازه ی همون انحصاریای سونی میترکونه!
سونی GT رو تو 6 سال با خرج فضایی میسازه ولی مایکرو میاد با فورزا که 1-2 سال ساخته شده کلی طرفدار جمع میکنه!×

بعد یه مسئله ایم هست , که البته نظر خودمه...سونی از نظر جذب گیمر خیلی محبوب نیست با این سیاستای انحصارش....علننا داره میگه هر کی کنسول ام رو خرید حق داره بازیامو بازی کنه!
ینی میشه گفت گیمر رو بخاطر پولش میخواد ولی مایکرو حداقل محبوبیتش رو بین بقیه حفظ میکنه...مثلا سر همین انتشار ALAN WAKE رو پی سی خیلی طرفدار جمع کرد...

پ.ن : یه چیزیم یایدم رفت , سونی 1 سال دیرتر از مایکرو کنسولش رو داد فقط بخاطر اینکه سخت افزارش با مایکرو یکی نشه , حالا بنظر شما اینکه بیاد کنسولش رو زودتر و یا همزمان با مایکرو که تازه میره تو نسل سومش معرفی کنه شکست نیست!؟
حال شکست ام نباشه واسه ی مایکرو یه جور برد حساب میشه , چون بنظرم یکی از اهداف ایکس باکس همین بود که اینقد نسل رو لفتش بده (با توجه به سخت افزارش) که سونی خودش دست بکار بشه , یا مجبور بشه که اینکار رو بکنه... که دیدیم اینکارو هم کرد!

- - -ویرایش - - -

در ضمن pc چه ربطی به شقیقه داره آخه؟! :d

اتفاقن خیلی ربط داره...سونی بخواد روی پی سی بازی منتشر کنه باید یه مقدار پول بخاطر استفاده از سیستم عامل مایکرو و دایرکس مقداری پول به مایکرو بده...مسلما مایکرو واسه انتشار بازی روی پلتفرم , سیستم عامل و نرم افزار خودش به خودش پولی نمیده!

خواستی بند قراردادش هم دارم!

آخرین ویرایش:
جالبه یک سری ها برای اینکه فروش پایین کنسول ps3 رو نسبت به سایر کنسول ها بپوشونن دم از انحصاری میزنن
عزیز من دلیل نمیشه! که تو این نسل دو شرکت نینتندو و مایکرو بردن و تنها شرکتی به طور بدی شکست خورد سونی بود
دلایلشم از همون اول معلومه
قیمت گذاری بد ،سخت افزار نامتعارف برای بازی سازی ،لانچ ضعیف و ضرر های کلان
شما یک نگاه به ps2 بکن فکر کنم حدود 160 میلیون کنسول فروخت اما ps3 چی ؟ این نشون میده سونی 50 درصد از بازارشو از دست داده و این یعنی یک Fail بزرگ
امیدوارم سونی در نسل هستم بتونه دوباره به اوج قدرت برگرده و شرکتی مثل مایکرو رو در کنسول بازی شکست بده

مسلما مایکرو واسه انتشار بازی روی پلتفرم , سیستم عامل و نرمافزار خودش به خودش پولی نمیده!
آقا چه ربطی به مایکرو داره اصلا مگه far cry واسه مایکروه؟
اصلا بحث چیز دیگه اییه بحث سر اینه که ایشون ادعا میکنند far cry چون روی pc هست پس only xbox بوده و سونی از انحصار خارج کرده بنده میگم نه اصلا ربطی به این pc نداره

آقا چه ربطی به مایکرو داره اصلا مگه far cry واسه مایکروه؟
اصلا بحث چیز دیگه اییه بحث سر اینه که ایشون ادعا میکنند far cry چون روی pc هست پس only xbox بوده و سونی از انحصار خارج کرده بنده میگم نه اصلا ربطی به این pc نداره

Only Xbox که نمیشه بهش گفت...به عنوانی اینو میگن دیگه فقط و فقط واسه خود ایکس باکس باشه ...
فارکرای 1 میشه یه جورایی گفت انحصار مایکرو بوده ولی اینکه سونی از انحصار خارجش کرده ام خب کامل که تو انحصار نبوده ... یوبی سافت ام یه شرکتِ مثه EA بهش پول بدن بگن این بازی رو واسه ما ام پورت کن میگه باشه...ولی حالا به سانتا مونیکا مگه میشه همچین چیزیو گفت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or