ModNation Racers

سلام
چرا هر کاری میکنم کد رو به من نمیده یعنی هیچ ایمیلی به من نمیاد:(
خواهشا اگه میتونید سریعتر به من کمک کنید
اگه کسی تونست یه کد برا من بگیره به پیغام خصوصی بفرسته
بسیار بسیار ممنون میشم:((

ویرایش:کد تم برا من اومد ولی بازی نیومد 100 بار هم امتحان کردم :((

آخرین ویرایش:
زدن تو برجکمون!!! :d
اومدم یک یوزر دیگه ساختم کد بگیرم ضایع شدم!!!
یوزرتون باید حداقل level 3 باشه!!
من نمیدونم چجوری level زیاد میشه ولی این کار ها رو انجام بدید شاید بشه شایدم نشه! ( سریع برید یکی دو پست ارسال کنید!! و چند تا بازی رو بزنید که در حال بازی هستید و یا در لیست خریدتونه و ... و به چندتا بازی هم نمره بدید اگر خدا بخواد دیدید رفتید level 3 !!!من نمیدونم چرا الان level 10 هستم!!!شاید از روی سابقه level میده! )

کسی نمیدونه تو GS چجوری LVL بالا میره؟؟
خوب من کد یوزرو پس رو برای علی رضا و آرش میفرستم اگر شد دانلود کنند!

حالا اینهمه صبر کردین یکمم روش تا بازی بیاد ! درسته که منم عاشق این بازی شدم (چون عاشق LBP هم هستم !) ولی گر صبر کنی ز ِ دمو بازی فول سازی ... :biggrin1:

ملت دانلود کنید فیض ببریم!!من با این خارجیا پینگم افتضاحه نمیتونم بازی کنم!!(بازی های دیگه مشکلی ندارم ولی این رو مثل lbp بدجوری مشکل دارم!!چرا؟ :d )
یکی دو تا هم عکس گرفتم اگر رو خود ps3 ذخیره شده باشه براتون آپ میکنم میزارم!!!
ساخت mod و ماشین خیلی حال داد!!!
اولشم داستان ماشین سواری رو میگه!!کلا جالبه !!!

خوب تونستم بازی کنم بالاخره :d فقط از توی بازی نمیشه عکس گرفت!!حتی بیرون بازی هم نمیشه در حال حرکن عکس رفت و وقتی می ایسته فقط میشه عکس گرفت!!!از mod هم نتونستم عکس بگیرم برای همین اینجا خوب نیفتاده هرکی داره بعدا بره ببینتش خیلی خوفه!!! :d

اینجا ها menu بازی هست!!و البته به صورت آنلاینه ملت میان رد میشن و اینجا میگردن و ... مثل اینکه هر spot برای چند نفر خاص هست!!ممکنه مثلا من با یکی دیگه تو یکی نیفتیم!!

- ا - - -

البته از همه جاش نگرفتم! :d

خوب اینم 2 تا عکس از ماشین اصلیم و همچنین کاراکتر اصلیم!!البته تو بقیه هم بود ولی این از نزدیک تره!!

-

اینم یکدونه دخترونه ساختم :d فقط برای اینکه تنوع رو نشونتون بدم ساختما گیر ندید بهم :d

راستی میشه به صورت split screen هم بازی کرد البته نه تو بتا! :d

آها یادم اومد اینو نزاشتم!!!وایساده بودم که از خودم عکس بگیرم یکهو این اومد از کنارم رد شد سریع ازش عکس گرفت!!!یارو شبیه اسکورپین کرده خودشو!!! :

آخرین ویرایش:
نامردا بهمون رکب زدن!!!
14 روز دیگه بیشتر دمو کار نمیکنه!!چرا انقدر کم؟بازی قراره بهار بیاد از الان میبندن؟ :d

خوش به حالت امیر حسین خوب حال می کنیا.یه چند تا سوال دارم تو اینم مثل lbp کله هاشون با sixaxis تکون می خوره ؟ فرمون چی با آنالوگ هاست یا با sixaxis هم قابل تنظیمه ؟(کلا رانندگی اینجوری با sixaxis خیلی حال میده)
این یکی دیگه به بازی ربطی نداره: ببینم اون شخصیت اصلیت خیلی خجالتیه یا خیلی باکلاس چون تو اون دو تا عکسا که از جلو گرفتی به دوربین نگاه نمی کنه؟!:cheesygri
راستی اون عکسه که 3 نفر رو گذاشته مقام اول تا سوم زیرشون زده وسطیه (همونی که اول شده) دقت کردی ماسکش مال ساب زیرو ه!
نکته ای هم که برام جالب بود این بود که تو بازی از ماشین های واقعی استفاده شده مثلا اون دختره که ساختی ماشینش کنیخ زگ ccx ه !

آخرین ویرایش:
نه متاسفانه با sixaxis نمیشه ماشین رو کنترل کرد!تو تنظیمات هم اصلا برای کنترل هیچی نبود! (همش صدا و تصویر :d )
سرشون رو تکون نمیدن ولی اگر جهت ها رو بزنی یک کاری انجام میدن! حالا عکس گرفتم از کاراشون بعدا میزارم!

شخصیتی هم که ساختم خجالتی نیست!باکلاسه :d

اتفاقا منم از همون ماسک استفاده کردم!!!(وقتی هم دیدم یاد بروبکس مورتال افتادم :d )

اون ماشینه واقعایه خداییش؟اون آرمی که جلوش هست رو خودم کار گزاشتما! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or