m-uncharted کاربر سایت Jun 10, 2010 #61 نوشته شده توسط sm4: درود تو IGN چند تا مدل باحال دیدم گفتم بزارم شما ها هم ببینید! ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اوباما sack boy بیشتر... بله ما هم اینارو دیدیم باید بگم اقای اوباماخیلی خوب درست کردن واقعا بینظیره sack boy هم پولی هستش.
نوشته شده توسط sm4: درود تو IGN چند تا مدل باحال دیدم گفتم بزارم شما ها هم ببینید! ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اوباما sack boy بیشتر... بله ما هم اینارو دیدیم باید بگم اقای اوباماخیلی خوب درست کردن واقعا بینظیره sack boy هم پولی هستش.
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Jun 10, 2010 #62 آقا میگید بد بود مشکلاتش رو هم بگید دیگه :d ناروتو چش بود؟ به این نازی :d این SACK BOY هم ما کدش رو داشتیم و فیض بردیم :d امروز IGN چیزای جدید رو نشون داد خداییش Sly Cooper رو عالی درست کرده بودند! کفم برید! پیشنهاد بدید! پیشنهاد :d ایده به ذهنم نمیرسه :d در زمینه ی ساخت هلگاست هم آرش (فرمانده ی کل قوای هلگاست ها ) قراره بیاد پوزمون رو زمین بزنه! :d منتظرشیم :d آخرین ویرایش: Jun 10, 2010
آقا میگید بد بود مشکلاتش رو هم بگید دیگه :d ناروتو چش بود؟ به این نازی :d این SACK BOY هم ما کدش رو داشتیم و فیض بردیم :d امروز IGN چیزای جدید رو نشون داد خداییش Sly Cooper رو عالی درست کرده بودند! کفم برید! پیشنهاد بدید! پیشنهاد :d ایده به ذهنم نمیرسه :d در زمینه ی ساخت هلگاست هم آرش (فرمانده ی کل قوای هلگاست ها ) قراره بیاد پوزمون رو زمین بزنه! :d منتظرشیم :d
Kainé Kuraudo Sutoraifu کاربر سایت Jun 17, 2010 #63 نوشته شده توسط *ZoMBIE*: این SEV خیلی زشته!:biggrin1: این شکلی نبود دیگه!:biggrin1: بیشتر... همین یدونه ریش رو داشت :d چیکار کنم :d خوبه دیگه هنوز درست حسابی تو K3 که ندیدیمش :d
نوشته شده توسط *ZoMBIE*: این SEV خیلی زشته!:biggrin1: این شکلی نبود دیگه!:biggrin1: بیشتر... همین یدونه ریش رو داشت :d چیکار کنم :d خوبه دیگه هنوز درست حسابی تو K3 که ندیدیمش :d