Modern Warfare 3 Tournament | Xbox Live

=)):d
ماشالله هزار ماشالله تو چقدر شاخی
امروز فقط اومدم بازی سنتر این پستو که آرمین میگفت ببینم برم!!!
=))=)):))
سلام
نه بابا توشاخ تر این نظر خودشه و باید به نظر دیگران احترام گذاشت

---------- نوشته در 07:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:07 PM ارسال شده بود ----------

منم هستم ولی تنهام پرستیق 6 هستم البته واقعی مثل بعضیا کیج نکردم
سلام
ببین با چه منتی حرف میزنه توم برو کیج

دوستان سلام. یه سوال کمی بی ربط دارم در باره MW1 یا همون call of duty 4
جای دیگه پیدا نکردم که بپرسم. من آنلاین MW1 خیلی بازی می کردم level بالایی هم داشتم. اما دیشب داشتم بازی می کردم یکی یه چیت زد فک کنم که همه خیلی تند میدویدن و بلند می تونستن بپرن. بعدش که اومدم از اون لابی بیرون دوباره خواستم انلاین بزنم دیدم level ام 1 شده و XP ام یه عدد منفی بزرگ. بعد هم دیگه هیچ مودی تو آنلاینشو نمی تونم بازی کنم میگه xp کمه. در حالی که تو همون مقدار kill و win تو leaderboardam هست . چه کنم؟؟

دوستان سلام. یه سوال کمی بی ربط دارم در باره MW1 یا همون call of duty 4
جای دیگه پیدا نکردم که بپرسم. من آنلاین MW1 خیلی بازی می کردم level بالایی هم داشتم. اما دیشب داشتم بازی می کردم یکی یه چیت زد فک کنم که همه خیلی تند میدویدن و بلند می تونستن بپرن. بعدش که اومدم از اون لابی بیرون دوباره خواستم انلاین بزنم دیدم level ام 1 شده و XP ام یه عدد منفی بزرگ. بعد هم دیگه هیچ مودی تو آنلاینشو نمی تونم بازی کنم میگه xp کمه. در حالی که تو همون مقدار kill و win تو leaderboardam هست . چه کنم؟؟
سلام
تولابی هکی افتادی یارو زده تمام levelریست کرده واست دوباره سرچ کن دوباره لابی هکی گیر بیاری پرستیژ هارو بزنی

سلام
تولابی هکی افتادی یارو زده تمام levelریست کرده واست دوباره سرچ کن دوباره لابی هکی گیر بیاری پرستیژ هارو بزنی
اخه مشكل اينجاست كه سرچ مي كنم هيچ مودي نيست كه انتخاب كنم. حتي team deathmatch. هم خاموشه نميشه انتخابش كرد

اخه مشكل اينجاست كه سرچ مي كنم هيچ مودي نيست كه انتخاب كنم. حتي team deathmatch. هم خاموشه نميشه انتخابش كرد
بچه ها کسی راه حل سراغ نداره؟؟؟

---------- نوشته در 08:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:34 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست راه حل بدونه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or