Modern Warfare 3 Tournament | Xbox Live

.Kavian.

کاربر سایت
سلام به همه دوستان
تورنمنت مسابقات Modern Warfare 3 در Xbox live
شروع مسابقات از جمعه این هفته 16/4/1391 به صورت رسمی آغاز میشود هرکسی که مایل به شرکت در این مسابقات هست هرچه زودتر همرام با تیم 5 نفری خود ( 4 نفر بازیکن و 1 نفر ذخیره )‌ به AmaziinG AuRicK یا AmaziinG KraTos در Xbox live پیام بده

تمام مسابقات به صورت رسمی برگزار میشه و برنده در مرحله اول به صورت قویترین تیم لایو در بازی Modern Warfare 3 شناخته میشه و در سری دوم که مسابقات دارای ورودیه میباشند جایزه نفری 1600 تا ماکروساقت پوینت میباشد

1330653904mw2.png

Online MLG Rules

Mode : Search And Destroy
Health : Hardcore
Kill Streak : Off
Round Switch : Every Riound
Map : Mission , Arkaden , UnderGround , Hardhat , Fallen , Seatown

بازی ها به صورت حدفی انجام میشه و تیم های برنده به ترتیب به مرخله نیمه نهایی و نهایی میروند

------------------------------------------------------------------------------------------------
تیم های ثبت نام کرده تا الان

Alpha (The .... One) A
Beta (GOTH X ,,,,,) B
Gamma (GOTH X ,,,,,) C
Delta ( Marshal ) D
Epsilon (Sil3NT) F
Zeta (Scorpion ) G
Eta (NaTo) H
Theta
Iota
Kappa
Lambada
Mu
Nu
Xi
Omicron
pI
Pho
Sigma

7 تیم تا کنون ثبت نام کرده اند پس تا قبل از پر شدن ثبت نام کنید

آخرین ویرایش:
اتفاقا s&d بهترین مد برای هارد کور ها و مسابقه هست team dethmatch رو اغلب کسایی که بازیشون خوب نیست میرند
من جملتون رو درست میکنم :
اتفاقا s&d بهترین مد برای کمپرها هست team dethmatch رو اغلب کسایی که بازیشون خوب نیست میرند .
همینطوری توی مد ـای دیگه ملت کم کمپ می کنن دیگه توی S&D ... .
TDM چرته . قبول . ولی کلی مد خوب داره .

استفراغ گرفتم از بس Search and destroy بازی کردم

شمایی هم که گفتی تا حالا لایو رفتی !!! .... بنده پرستیژ 4 لول 80 ام !! بهتره سوکوت کنی

عجب ... ما خودمون دو بار Reset All Stats زدم بعد شما میگی من پرستیژ 4 لول 80 ام !!!!!
واقعا خسته نباشی

جایی نگو بت میخندن چند ساعت داری بازی میکنی؟ من تو 2 روز به لول 26 رسیدم بعد شما الان 30 لولتون میگی شاخ بازی در نیارین الان من 4 بار پرستیج کردم البته با پسر عموم با هم میزنیم گاهی اوقات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or