MODERN WARFARE 3 region 1 برای فروش یا تعویض

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FREEBOOTER

کاربر سایت
Rating - 100%
4   0   0
ممنون از همه فروخته شد.. . . . به آقا داود یا همون Dave

با سلام این بازی رو برای فروش می گذارم اگه کسی resistance 3 و بازی انحصاری دیگری هم داشته باشه تعویض هم می کنم. ممنون قیمت هم خودتون بگین من بگم آخرش بد میشه :D.
mm8jpg21qi5hgebg8h21.jpg

آخرین ویرایش:
من 55000 تومن می خرم.اگه راضی بودی برا فروش بگو
متشکرم

آخرین ویرایش:
این قیمتای مسخره چیه شما اینجا راه انداختید.
من خودم از ایشون میخواستم 70 بگیرم از خدام بود.ولی به هر حال کنسل شد و من از یه جا دیگه گرفتم!

آقا امیر اگر هنوز نفروختیش من این رو واسه یکی از دوستام میخوام.با پ.خ یه اطلاعی بهم بده.

بپا نخوری رمین.مسخره خودتی و اون قیمت بازار سیاهیت.امسال توان که قیمتای بیخودی می دن و طرف فکر می کنه داره طلا می فروشه.لیاقت امسال تو اینه که قیمت یه چیزیو چندین برابر قیمت واقعیش بهت بفروشن و حسابی بهت خدمت کنن
اولا لطفا این جا دعوا راه نندازین :D
دوما هر کسی می تونه قیمت دلبخواهشو برای من بفرسته.
سوما این منم (فروشنده ) که تصمیم میگیرم که چند بفروشم . که عمرا 55 57 یا حتا 60 بفروشم .:)

سلام

به به عجب انصافی داریم با دوستان به همدیگر

من بلک اپس ایشون رو 25 خریدم که با این قیمت هایی که شما می گید باید 10 تومان می خریدیدم اونوقت انصاف کجا رفته با ایرانی به همدیگر رحم نمی کنیم میاییم از کشور بد می گیم

ایشون که 70-75 می فروشی میدونید چند خریده راحت 110-120 خوب الان این قدر ضرر می کنه شما باید ارزون بخری اونوقت شما بازی سنتر رو با مغازه دار ها اشتباه گرفتی توبازیسنتر هدف این است که به همدیگر کمک کنیم نه اینکه سر مال بزنیم

---------- نوشته در 03:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:43 PM ارسال شده بود ----------

120 تومن بوووووووووووووووووووووووو ود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!الان آکبندش 90 تومنه.قرار نیست که قیمت الانو با قیمت اون موقع حساب کنیم.120 روز اول عرضه بازی بود نه امروز که 2 هفته از روز عرضش گذشته.شایدم زمان برا شما متوقف شده,نکنه خواب موندید.یکی این آقای b!g boss از خواب بیدار کنه بهش بگه امروز 1 آذره 90 و 22 نوامبر 2011 هستش نه 8 نوامبر 2011 یا 17 آبان 1390, که روز عرضه mw3 بود.2 هفته از اون روز گذشته آقای b!g boss.

همه بیدارن شما سرتو مثل کبک کردی زیر برف فکر میکنی کسی نمیبیندت .
70 تومن فروخته شد به آقای داود Dave

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or