Modern warfare 3 دزدیده شد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
اکتیویژن در حال پیگیری کپی نصف و نیمه ای از بزرگترین عنوان شوتر امسال خود می باشد که چند وقتی ست در اینترنت پخش شده .

ظاهرا یک از کارکنان انبار کالیفرنیا موفق به برداشتن یکی از دیسک های نسخه PC بازی (دیسک دوم) شده .اکتیویژن هم در مقابل یک گروه را برای تحقیقات و پیدا کردن دیسک گم شده به خانه های کارکنان می فرستد و همچنین 5000 دلار جریمه و معاف شدن همیشگی از بازی آنلاین را در نظر گرفته است.
اتفاق مشابهی هم برای Black Ops و Modern Warfare 2 هم در سال گذشته افتاده بود و بازی قبل از انتشار رسمی در اینترنت یافت می شد.به نظر می آید که اکتیویژن در دزدیده شدن محصولاتش قبل از انتشار رسمی عادت دارد.

این بازی هشتم نوامبر امسال به طور رسمی منتشر خواهد شد.
update:کل بازی لیک شد

منبع:http://www.vg247.com/2011/10/28/pira...s-on-the-case/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Soheil:.
بازم دعوا....!!ای خدا هر جا میرم دعوای الکی سر bf3 و mw3 به خدا تو همین سایت کلی دعوا و بی احترامی شد آخر نتیجش این شد که یک سری بن شدن یک سری رفاقتشون بهم خورد.والا تو همین سایت همه به این نتیجه رسیدن هر کی هرچی دوست داره بازی کنه به خدا ذائقه و سلیقه ی هر کسی با نفر دیگه فرق داره...! من خودم از خیلی از بازیها بدم نمیاد بلکه حالم بهم میخوره...!ولی نمیام همه جا جار بزنم چون درست نیست من خودم دوستی دارم که از سری MGS حالش بهم میخوره..!!حالا باید بر علیهش جبهه بگیرم..؟؟قبلا هیمن مشکلات سر خیلی از بازیا بود خوب طبیعی هست سلیقه ها متفاوت به خدا...!!!BF3 یه نکات منفی داره یه نکات مثبت همینطور mw3 خوب بالاخره بازی بی عیب و نقص خیلی خیلی کم پیدا میشه...!!

• Like
Reactions: HAMED SEV
بازم دعوا....!!ای خدا هر جا میرم دعوای الکی سر bf3 و mw3 به خدا تو همین سایت کلی دعوا و بی احترامی شد آخر نتیجش این شد که یک سری بن شدن یک سری رفاقتشون بهم خورد.والا تو همین سایت همه به این نتیجه رسیدن هر کی هرچی دوست داره بازی کنه به خدا ذائقه و سلیقه ی هر کسی با نفر دیگه فرق داره...! من خودم از خیلی از بازیها بدم نمیاد بلکه حالم بهم میخوره...!ولی نمیام همه جا جار بزنم چون درست نیست من خودم دوستی دارم که از سری MGS حالش بهم میخوره..!!حالا باید بر علیهش جبهه بگیرم..؟؟قبلا هیمن مشکلات سر خیلی از بازیا بود خوب طبیعی هست سلیقه ها متفاوت به خدا...!!!BF3 یه نکات منفی داره یه نکات مثبت همینطور mw3 خوب بالاخره بازی بی عیب و نقص خیلی خیلی کم پیدا میشه...!!
بابا یه سری از فن بوی ها BF3فقط حرف خودشونو میزنن و الکی بحث راه میندازن.انصافا قبول کنین بتلفیلد در حد اون همه هایپ کردناش ظاهر نشد.حالا باید منتظر کال او دیوتی بود و دید که اون چی از آب در میاد!
والسسسسلام!

اقا کسی میتونه این بازی mw3 رو تا فردا به دستم برسونه یعنی برام فردا بفرسته با پیشتاز قیمتم کنار میایم فورییییییییییییییییی

آخرین ویرایش:
به نظر من فن بازی مال وقتیه که برا هر گیم 60 دلار پول بدیم. الان که داریم بازی ها رو 3 تومن میگیریم دیگه فن بودن معنی نداره.
داداش من خوب این نظر شماست در رابطه با کسایی که 3 تومن میدن آره ولی منی که 70 یا 80 یا 90 میدم چی..؟منی که بازیو از همه جای دنیا گرون تر میگیرم چی..؟شاید یک نفر نخواد غیر اورجینال بازی کنه جریان اون چی میشه..؟نباید از بازی که دوستش داره منطقی دفاع کنه...؟خوب اونای که کپی بازی میکنن جریانش فرق داره حتی کپی بازی کردن هم فن بوی بازی داره الان به شما توضیح میدم چرا.خوب همه میدونن تو این نسل اکثرآ مجبور شدن به طرف اورجینال بازی کردن برن حالا به هر دلیلی ولی آیا 8 یا 10 سال یا 14 سال پیش رو که من یادم میاد اینطوری بود..؟یعنی منی که بازی1 RE رو سال98 1997 که 13 14 سالم بود تو ps 1 کپی بازی کردم نمیتونستم طرفدار سری RE باشم..؟همون موقع عاشق re بودم هنوزم هستم.با وجودم عاشق این بازی بودم و دوستش داشتم اون موقع بازی 1000 یا 2000 هزار تومان بود(البته همون موقع پول زیادی بود)به هر حال کپی بود اصلا کسی تو فکر اورجینال بازی نبود..!!اکثر کلوپ ها کپی داشتن..!!فکر کنم تونسته باشم حرفمو بزنم.موفق باشید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Metallica:.
دوستان خواهشا انقد برا این بیف استراگانف 3 ( به قول کیوان :دی) فن بازی در نیارید.زشته به خدا.
انصافا سینگل بازی هیچی نداشت. تکرار میکنم هیچی.منظورم از هیچی این نیست که به درد سطل آشغال میخورد. نه منظورم اینه که نه تنها هیچ برتری خاصی نسبت به شوتر های دیگه نداشت بلکه تو خیلی قسمت ها از خیلی از شوتر ها هم ضعیف تر عمل کرده بود.
نمونه هایی از ایرادات بازی:
داستان آبکی و یه کپی دسته چندم از Black OPS - شخصیت پردازی در حد 0 - گیم پلی کند و بدون هیجان - تخریب پذیری نسبت به BC2 به شدت کم و محدود شده - گرافیک نه چندان عالی رو کنسول و افتضاح به معنای واقعی کلمه روی ایکس باکس های آرکید و اسلیم 4 گیگ.( به علت نداشتن هارد) - طراحی دشمنان مثل مترسک هست - هوش مصنوعی بسیار ضعیف هست و برای جبرانش اومدن بازی رو سخت کردن که خیلی سریع میمری که این کارشون واقعا شرم آوره - اگر Day one Patch رو هم نصب نکنید لحظات بسیار شاد و مفرحی با بازی خواهید داشت :lol:
Enough؟

• Like
Reactions: .:Metallica:.
دوستان خواهشا انقد برا این بیف استراگانف 3 ( به قول کیوان :دی) فن بازی در نیارید.زشته به خدا.
انصافا سینگل بازی هیچی نداشت. تکرار میکنم هیچی.منظورم از هیچی این نیست که به درد سطل آشغال میخورد. نه منظورم اینه که نه تنها هیچ برتری خاصی نسبت به شوتر های دیگه نداشت بلکه تو خیلی قسمت ها از خیلی از شوتر ها هم ضعیف تر عمل کرده بود.
نمونه هایی از ایرادات بازی:
داستان آبکی و یه کپی دسته چندم از Black OPS - شخصیت پردازی در حد 0 - گیم پلی کند و بدون هیجان - تخریب پذیری نسبت به BC2 به شدت کم و محدود شده - گرافیک نه چندان عالی رو کنسول و افتضاح به معنای واقعی کلمه روی ایکس باکس های آرکید و اسلیم 4 گیگ.( به علت نداشتن هارد) - طراحی دشمنان مثل مترسک هست - هوش مصنوعی بسیار ضعیف هست و برای جبرانش اومدن بازی رو سخت کردن که خیلی سریع میمری که این کارشون واقعا شرم آوره - اگر Day one Patch رو هم نصب نکنید لحظات بسیار شاد و مفرحی با بازی خواهید داشت :lol:
Enough؟

تمركز اصلي اين بازي و در واقع نقطه عطفش بخش مولتي پليره ، دقيقا همون بخشي كه COD رو با مخ به زمين ميكوبه ...
پ.ن: البته مالتي اين بازي هر قشري خصوصا واسه نوب و ... ساخته نشده بنابراين ما هم انتظار نداريم كه بتونيد باهاش ارتباط برقرار كنيد!

تمركز اصلي اين بازي و در واقع نقطه عطفش بخش مولتي پليره ، دقيقا همون بخشي كه COD رو با مخ به زمين ميكوبه ...
پ.ن: البته مالتي اين بازي هر قشري خصوصا واسه نوب و ... ساخته نشده بنابراين ما هم انتظار نداريم كه بتونيد باهاش ارتباط برقرار كنيد!
نوب نوب نوب نوب یعنی چی نوب؟یه کلمه یاد گرفتین کل دنیا رو باش صاف کردین:|همین شما یه زمانی برا اومدن mw2,black ops اب دهنت میریخت حالا cod بازا شدن نوب؟8-|بشنین همون gf3 با میانگین 84 تون(شما فقط ps3 داری)رو بازی کنین به ما نوبام کاری نداشته باشید بزارین همون بازی نوب پسندمونو بازی کنیم.واقعا lol داره بازیتون از لحاظ سینگل که انقد هایپش می کردن شکست خورد حالا شماهایی که با قاطعیت می گفتین سینگلشم cod رو شکست می ده اومدین میگین تمرکزش رو مولتی:|:))نمونش تاپیک 10 دقیقه اول gf3

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
خوب اين هم ليك شد رفت،
عجب دوره اي شده،
مونديم چي بازي كنيم، اسمشو نبر 3، fifa 12 , pes 12 , nba 2k 12, cod mw3,
يه چند روز ديگه batman, بعدش skyrim , AC 3
حالا كنسول ندارم وگرنه geow 3 , u3 هم اضافه مي شدن
هنوز deus ex هم تموم نكردم:"> ( crysis warhead , mass effect 2 هم رو سيستم موجوده #:-s )
همين جوري از در و ديوار بازي مي باره \:d/
ولي همه اين بازي هايي كه گفتم يه طرف، اين The Binding of Isaac هم يه طرف

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or