Modern warfare 3 دزدیده شد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
اکتیویژن در حال پیگیری کپی نصف و نیمه ای از بزرگترین عنوان شوتر امسال خود می باشد که چند وقتی ست در اینترنت پخش شده .

ظاهرا یک از کارکنان انبار کالیفرنیا موفق به برداشتن یکی از دیسک های نسخه PC بازی (دیسک دوم) شده .اکتیویژن هم در مقابل یک گروه را برای تحقیقات و پیدا کردن دیسک گم شده به خانه های کارکنان می فرستد و همچنین 5000 دلار جریمه و معاف شدن همیشگی از بازی آنلاین را در نظر گرفته است.
اتفاق مشابهی هم برای Black Ops و Modern Warfare 2 هم در سال گذشته افتاده بود و بازی قبل از انتشار رسمی در اینترنت یافت می شد.به نظر می آید که اکتیویژن در دزدیده شدن محصولاتش قبل از انتشار رسمی عادت دارد.

این بازی هشتم نوامبر امسال به طور رسمی منتشر خواهد شد.
update:کل بازی لیک شد

منبع:http://www.vg247.com/2011/10/28/pira...s-on-the-case/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Soheil:.
به هر حال سینگله آشغالی داره

File0004205.JPG

کل حرفه من اینه که این امتیازات BF3 در حد اون همه تبلیغات و بزرگ نمایی نیست

فرخ باز میخوای مارو بخندونی؟

حالا چرا زودتر كپيش نمياد بخريم؟
هردوتاش رو (BF3 & MW3) هم به صورت كپي و زودتر از موعد مقرر بازي كنيم، اينها هم براي اين كه ما رو ترغيب به خريد كنن بزننتو سر و كله هم :))
اون BF كه همش اسكي بود :)

خنده دار؟! کجاش خنده داره ؟ یعنی قبول نداری که این امتیاز ها در سطح یه بازی با این همه تبلیغات و هایپ نیست ؟ حالا به احتمال اینکه از اینم میتونه پایینتر بیاد .

بازی محبوب خودت که به زور گرافیک اون امتیازها را گرفت چی؟؟؟؟؟؟

آفرین عکسم بلدی بذاری
نمیدونستم تعصب به این شدت آدمُ کور میکنه :))
یعنی نظره سایتی مثله GS به اون بزرگی و سایت های دیگه اشتباستُ شما فکر میکنی Campaign این باقالی در میدان عالیه؟
آفرین تبریک میگم :d

آواتار و امضا منو ببین بعد بگو تعصب ... اوکی!!!!!!!!!!؟؟؟
ببین عزیزم چگونگی آشغال بودن این بازیو برام معنی کن که خوشگل جواب بگیری
بفرما که منتظرم
من عادت ندارم لقمه جویده شده GS یا IGN را قبل از اینکه خودم لذت ببرم استفاده کنم

بازی محبوب خودت که به زور گرافیک اون امتیازها را گرفت چی؟؟؟؟؟؟
بازیه محبوب من یک سوم BF3 نه هایپ داشت و نه تبلیغات !( بازیسنتر را بیخیال !)
نه ادعای اینو میکرد که بزنه FPS های دیگه را بترکونه ! یعنی کارش این نبود که خط و نشون به بقیه بکشه !

آواتار و امضا منو ببین بعد بگو تعصب ... اوکی!!!!!!!!!!؟؟؟
ببین عزیزم چگونگی آشغال بودن این بازیو برام معنی کن که خوشگل جواب بگیری
بفرما که منتظرم
من عادت ندارم لقمه جویده شده GS یا IGN را قبل از اینکه خودم لذت ببرم استفاده کنم
شما بهم بگو چه خوبیی تو Campaign این بازی میبینی :)

خب شما از کجا مطمئنی که امتیازات MW3 پایین میشه ؟ خب منم میگم مثل قبلش نمیشه ولی باید متظر بود . کل حرفه من اینه که این امتیازات BF3 در حد اون همه تبلیغات و بزرگ نمایی نیست .
فرخ یعنی میانگین 9.0 متا (در حال حاضر) کمه؟! یعنی باید حتما 10 میشد؟! حداقل سر Rage فکر کنم خودت خیلی بیشتر از خود id هایپ و تبلیغات و بزرگنماش کردی بعد آخر دیدی که چه امتیازاتی گرفت! به گرافیکش کاری ندارم امتیازات رو میگم! (هر چند خود id هم کم سر و صدا نکرد)
بعد حالا برمیگردی میگی در اون حد نبود؟
بنظر من که اینا تبلیغات کردن و به حرفشون هم عمل کردن! برعکسش که اتفاق نیوفتاده!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or