Modern warfare 3 دزدیده شد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
اکتیویژن در حال پیگیری کپی نصف و نیمه ای از بزرگترین عنوان شوتر امسال خود می باشد که چند وقتی ست در اینترنت پخش شده .

ظاهرا یک از کارکنان انبار کالیفرنیا موفق به برداشتن یکی از دیسک های نسخه PC بازی (دیسک دوم) شده .اکتیویژن هم در مقابل یک گروه را برای تحقیقات و پیدا کردن دیسک گم شده به خانه های کارکنان می فرستد و همچنین 5000 دلار جریمه و معاف شدن همیشگی از بازی آنلاین را در نظر گرفته است.
اتفاق مشابهی هم برای Black Ops و Modern Warfare 2 هم در سال گذشته افتاده بود و بازی قبل از انتشار رسمی در اینترنت یافت می شد.به نظر می آید که اکتیویژن در دزدیده شدن محصولاتش قبل از انتشار رسمی عادت دارد.

این بازی هشتم نوامبر امسال به طور رسمی منتشر خواهد شد.
update:کل بازی لیک شد

منبع:http://www.vg247.com/2011/10/28/pira...s-on-the-case/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Soheil:.
ببینم یا من واقعا تو باغ نیستم یا اینکه دیگه شما ها یه چیزی را خیلی بزرگش میکنید ؟! bf3 با این عظمت تبلیغ که سر به فلک میکشید و روزی نبود که با اخبارش رقیبش را با خاک یکی نکنه الان در چه شرایطی قرار داره ؟!
میانگین pc تو متا تا این لحظه از 33 تا نقد 90 نسخه 360 از 20 تا نقد 84 و نسخه ps3 از 15 تا نقد 85 .
یعنی بازی با اومدنه امتیازت بیشتر میانگینش پایینتر اومده و به احتمال زیاد خواهد امد . حالا چیه این افتخار یا موفقیت بزرگ هست که رقیبش روش نشه با دوتا نسخه قبلی که میانگین 94 دارند را نتونن تبلیغش کنن ؟!

فرخ جان این قضیه فرق میکنه الان همه بازی کردن و دیدن ea و dice چه خرابکاری کردن این حرف ها پیش امده در کل این بازی حتی در حد نسخه Bc2 خودش هم نیست.

جالب اينجاست كه اين بازيه بي نظير شما در قسمت داستان كپي برداري بي شرمانه اي از Black ops هست كه به بدترين صورت روايت شده ،
اسپويل داستان
طرف تو بازداشت هست بعد به صورت فلش بك ماموريت هاش روايت ميشه و همه اين ها به يه Greater threat متصل ميشه كه همون بمب اتم تو نيويرك هست يعني همه ي داستان كپي BO هست ...

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
میانگین pc تو متا تا این لحظه از 33 تا نقد 90 نسخه 360 از 20 تا نقد 84 و نسخه ps3 از 15 تا نقد 85 .

الان این امتیازها خیلی بده؟؟؟؟ نکنه توفع داشتی 100 بشه میانگین امتیازهاش؟ بازی محبوبه خودتم این همه هایپ داشت آخرش چی شد؟

ببینم یا من واقعا تو باغ نیستم یا اینکه دیگه شما ها یه چیزی را خیلی بزرگش میکنید ؟! bf3 با این عظمت تبلیغ که سر به فلک میکشید و روزی نبود که با اخبارش رقیبش را با خاک یکی نکنه الان در چه شرایطی قرار داره ؟!
یعنی بازی با اومدنه امتیازت بیشتر میانگینش پایینتر اومده و به احتمال زیاد خواهد امد . حالا چیه این افتخار یا موفقیت بزرگ هست که رقیبش روش نشه با دوتا نسخه قبلی که میانگین 94 دارند را نتونن تبلیغش کنن ؟!
چی در چه شرایطی قرار داره؟؟!! مطمئن هستم می دونی!
نوستالژیک بودن با گذشت زمان معنی پیدا می کنه، زمان MW2 و BO تقریبا نبود، الان هست! ،اون موقع رقیب مقتدری نداشت ، الان داره! ، نقدای اون دوران هم به بازی های امسال ربطی نداره، چون شرایط امسال کاملا فرق کرده. منتقدای بی طرف با دیدن بازی رقیب ، برخورد سالهای گذشته رو با MW3 نخواهند کرد.

از عبارات "بازی ما" و "بازی شما" هم بهتره استفاده نکنید، فن بوی هیچ طرفی نیستیم، اسپانسر هیچ کدوم هم نیستیم. هیچ کدوم هم اسپانسر ما نیستن!!

الان این امتیازها خیلی بده؟؟؟؟ نکنه توفع داشتی 100 بشه میانگین امتیازهاش؟ بازی محبوبه خودتم این همه هایپ داشت آخرش چی شد؟

چی داری میگی ؟ mw3 بدبخت هایپ داشت ؟ پس روزی 4 تا خبر و چرتو پرت از ea و dice چی بود که وقتی رفتیم تو بازی همچین حال همه گرفته شد ؟

این امتیاز ها برای این همه هایپ و .... کاملا ultra bad حساب میشه.

راستی وقتی میگین رقیب نداشتن ادم به فکر جدا فرو میره.... دقیق همون موقع هم bc و bc2 رو داشتیم که bc2 تونستن با مولتیش کمی بکشه بالا ولی حرفی برای زدن جلوی cod نداشتن این همون اتفاقی هست که در این سال هم شاهدش هستیم.

آخرین ویرایش:
چی داری میگی ؟ mw3 بدبخت هایپ داشت ؟ پس روزی 4 تا خبر و چرتو پرت از ea و dice چی بود که وقتی رفتیم تو بازی همچین حال همه گرفته شد ؟

من اسمی اصلآ از MW آوردم؟؟؟؟؟ پست را یک بار دیگه بخون ..... بازی محبوب فرخ را گفتم

من اسمی اصلآ از MW آوردم؟؟؟؟؟ پست را یک بار دیگه بخون ..... بازی محبوب فرخ را گفتم

ببخشید من استباه کردم. بازی عشق فرخ که نامید کننده ترین بازی سال قرار بشه از نظر من که rage معروف هست که حال خودمم گرفت ولی هر بازی که hype کرد با کله خورد تو زمین نمونه دیگه crysis 2 هست .

ببخشید من استباه کردم. بازی عشق فرخ که نامید کننده ترین بازی سال قرار بشه از نظر من که rage معروف هست که حال خودمم گرفت ولی هر بازی که hype کرد با کله خورد تو زمین نمونه دیگه crysis 2 هست .

من حرفم این بود کسی بیاد نق بزنه که بازی محبوبش با این همه هایپ و زور امتیاز گرافیک وضعیتش اون نشه :d

جالب اينجاست كه اين بازيه بي نظير شما در قسمت داستان كپي برداري بي شرمانه اي از Black ops هست كه به بدترين صورت روايت شده ،
اسپويل داستان
طرف تو بازداشت هست بعد به صورت فلش بك ماموريت هاش روايت ميشه و همه اين ها به يه Greater threat متصل ميشه كه همون بمب اتم تو نيويرك هست يعني همه ي داستان كپي BO هست ...
آخه با چه رویی میای اینُ میگی وقتی BF3 همینم نداشت؟

---------- نوشته در 11:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:27 AM ارسال شده بود ----------

شما بیا تعداد هایپ هارو بذار کنار هم اگه واسه cod حتی به یک سوم هایپ های ممدعلی در میدان رسید اونوقت بیا اینجوری نظر بده

آخه با چه رویی میای اینُ میگی وقتی BF3 همینم نداشت؟

شما بیا تعداد هایپ هارو بذار کنار هم اگه واسه cod حتی به یک سوم هایپ های ممدعلی در میدان رسید اونوقت بیا اینجوری نظر بده

همین هم نداشت ؟
یعنی کلا هیچی نداشت این رو هم نداشت ؟!
بهتر بود میگفتی تنها چیزی که نداشت این بود
بازی به جز داستان ِ ضعیف ِ قسمت سینگل از هر نظر از تمام FPS هایی که تا حالا ساخته شده قوی تر بوده . از نظر گرافیک که عنوان CoD شوخی ای بیش نیست در مقابلش ، از نظر مالتی که دیگه خودتون بهتر میدونید چه بازی شاخی هست و همه سایت ها گفتن بهترین Multy Player سال رو داره.

همین هم نداشت ؟
یعنی کلا هیچی نداشت این رو هم نداشت ؟!
بهتر بود میگفتی تنها چیزی که نداشت این بود
بازی به جز داستان ِ ضعیف ِ قسمت سینگل از هر نظر از تمام FPS هایی که تا حالا ساخته شده قوی تر بوده . از نظر گرافیک که عنوان CoD شوخی ای بیش نیست در مقابلش ، از نظر مالتی که دیگه خودتون بهتر میدونید چه بازی شاخی هست و همه سایت ها گفتن بهترین Multy Player سال رو داره.
شما اگه یکم دقت کنی میفهمی که منظوره من داستان بود. اون آقا اومد از داستان ایراد گرفت منم گرفتم نداشت.
حالا یه اشتباهه لپی بود دیگه :d
به هر حال سینگله آشغالی داره

چی در چه شرایطی قرار داره؟؟!! مطمئن هستم می دونی!
نوستالژیک بودن با گذشت زمان معنی پیدا می کنه، زمان MW2 و BO تقریبا نبود، الان هست! ،اون موقع رقیب مقتدری نداشت ، الان داره! ، نقدای اون دوران هم به بازی های امسال ربطی نداره، چون شرایط امسال کاملا فرق کرده. منتقدای بی طرف با دیدن بازی رقیب ، برخورد سالهای گذشته رو با MW3 نخواهند کرد.

از عبارات "بازی ما" و "بازی شما" هم بهتره استفاده نکنید، فن بوی هیچ طرفی نیستیم، اسپانسر هیچ کدوم هم نیستیم. هیچ کدوم هم اسپانسر ما نیستن!!
خب شما از کجا مطمئنی که امتیازات MW3 پایین میشه ؟ خب منم میگم مثل قبلش نمیشه ولی باید متظر بود . کل حرفه من اینه که این امتیازات BF3 در حد اون همه تبلیغات و بزرگ نمایی نیست .

شما اگه یکم دقت کنی میفهمی که منظوره من داستان بود. اون آقا اومد از داستان ایراد گرفت منم گرفتم نداشت.
حالا یه اشتباهه لپی بود دیگه :d
به هر حال سینگله آشغالی داره

خب کلا بار معنایی جملرو عوض کرد همون هم ِ کذایی :d
سینگلشم بخاطر گرافیکی که داره حداقل ارزش یه بار تموم کردن رو داره ، اینو از من بشنو ، با یه کارت 570 یا قوی تر بازی رو اجرا کن تا به عظمت ِ گرافیک ِ بازی پی ببری :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or