Modern warfare 3 دزدیده شد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
اکتیویژن در حال پیگیری کپی نصف و نیمه ای از بزرگترین عنوان شوتر امسال خود می باشد که چند وقتی ست در اینترنت پخش شده .

ظاهرا یک از کارکنان انبار کالیفرنیا موفق به برداشتن یکی از دیسک های نسخه PC بازی (دیسک دوم) شده .اکتیویژن هم در مقابل یک گروه را برای تحقیقات و پیدا کردن دیسک گم شده به خانه های کارکنان می فرستد و همچنین 5000 دلار جریمه و معاف شدن همیشگی از بازی آنلاین را در نظر گرفته است.
اتفاق مشابهی هم برای Black Ops و Modern Warfare 2 هم در سال گذشته افتاده بود و بازی قبل از انتشار رسمی در اینترنت یافت می شد.به نظر می آید که اکتیویژن در دزدیده شدن محصولاتش قبل از انتشار رسمی عادت دارد.

این بازی هشتم نوامبر امسال به طور رسمی منتشر خواهد شد.
update:کل بازی لیک شد

منبع:http://www.vg247.com/2011/10/28/pira...s-on-the-case/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Soheil:.
اوه معلومه دیگه کار EA هست البته با Dice هماهنگ کردن تا این عنوان رو خراب کنن واااای برا EA . :| حتما به صاحب انبار پول دادن مثل ...
:)) خیلی با این نظرت حال کردم
البته Dice بچه ی خوبیه حتی یواشکی میاد زمین IW رو تی میکشه بدون اینکه کسی بفهمه:))

اکتیویژن در حال پیگیری کپی نصف و نیمه ای از بزرگترین عنوان شوتر امسال خود می باشد که چند وقتی ست در اینترنت پخش شده .

ظاهرا یک از کارکنان انبار کالیفرنیا موفق به برداشتن یکی از دیسک های نسخه PC بازی (دیسک دوم) شده .اکتیویژن هم در مقابل یک گروه را برای تحقیقات و پیدا کردن دیسک گم شده به خانه های کارکنان می فرستد و همچنین 5000 دلار جریمه و معاف شدن همیشگی از بازی آنلاین را در نظر گرفته است.
اتفاق مشابهی هم برای Black Ops و Modern Warfare 2 هم در سال گذشته افتاده بود و بازی قبل از انتشار رسمی در اینترنت یافت می شد.به نظر می آید که اکتیویژن در دزدیده شدن محصولاتش قبل از انتشار رسمی عادت دارد.

این بازی هشتم نوامبر امسال به طور رسمی منتشر خواهد شد.

منبع:http://www.vg247.com/2011/10/28/pira...s-on-the-case/
اگه اتفاق مشابهی سالهای پیش هم افتاده یه ذره مشکوک میزنه
شاید کار خوده اکتی هست که بازی قبل از ریلیز یه مقدار سر و صدا به پا کنه

این اکتیویژن و انیفینیتی وار مالیدن با این روشای خزو تکراری با با جان وقتی بتل فیلد سلطان همتون بوده و هست هی داشتین واسه کشش بیشتر خط داستانی یا کاپتان پرایسو از قبرمیکشیدین بیرون یا رزنوو هالا دیدن اینا جواب نمیده این کارا مالیده بیایم خودمون از خودمون دزدی کنیم شاید فرجی شد یه روزنه ای باز شد. بخدا من اون روزیو میبینم من دارم نومو میبینم کال آف ۲۰ داره بازی میکنه ولی هنوز مک تاویش بز با پرایس کپک زندن.گندشو در آوردن .یبار پرایس تو خط مرد یبار با کشتی ترکید یبار سر پل تیر خورد تو قلبش زنده موند یبار تو اوتلتیماتوم بورن کشتنش باز تویه مدرن ۲ زنده شد باز آخرش کتک خورد تا سر حد مرگ رفت از دوباره تو یه تریزر فیلمی نشون دادن پرایس گروگان میشه الان بعد مدرن ۳. ۲ماه نگزشته تایرش میاد بلک چس میسازه آشغال میده به خورد ملت بعد اون یکی میاد با اسید کاپتان پرایس گنده اینو جمع کنه میبینه نه دیگه بو تحفنش در اومد

این اکتیویژن و انیفینیتی وار مالیدن با این روشای خزو تکراری با با جان وقتی بتل فیلد سلطان همتون بوده و هست هی داشتین واسه کشش بیشتر خط داستانی یا کاپتان پرایسو از قبرمیکشیدین بیرون یا رزنوو هالا دیدن اینا جواب نمیده این کارا مالیده بیایم خودمون از خودمون دزدی کنیم شاید فرجی شد یه روزنه ای باز شد. بخدا من اون روزیو میبینم من دارم نومو میبینم کال آف ۲۰ داره بازی میکنه ولی هنوز مک تاویش بز با پرایس کپک زندن.گندشو در آوردن .یبار پرایس تو خط مرد یبار با کشتی ترکید یبار سر پل تیر خورد تو قلبش زنده موند یبار تو اوتلتیماتوم بورن کشتنش باز تویه مدرن ۲ زنده شد باز آخرش کتک خورد تا سر حد مرگ رفت از دوباره تو یه تریزر فیلمی نشون دادن پرایس گروگان میشه الان بعد مدرن ۳. ۲ماه نگزشته تایرش میاد بلک چس میسازه آشغال میده به خورد ملت بعد اون یکی میاد با اسید کاپتان پرایس گنده اینو جمع کنه میبینه نه دیگه بو تحفنش در اومد
می خواستم با دلیل و مدرک و سند جوابتو بدم که تعداد پستها و تایخ عضویتت رو دیدم....!!خودت یه کم زیاد نه یکم فکر کن ببین این حرفها که زدی چه ریطی داره..؟قبلش فکر کردی..؟اینجا تو این تاپیک اصلا جاش بوده..؟راست میگن آخر زمان شده دیگه 2012 داره نزدیک میشه.....!!

بنظر میاد بعد از انتشار بازی رقیبشون دیگه روی اینو ندارن که بیان مصاحبه کنن و اثر نوستالژیکشون رو تبلیغ کنن، برای همین هم خواستن با یه ترفند تکراری توجه رسانه ها رو جلب کنن!

بنظر میاد بعد از انتشار بازی رقیبشون دیگه روی اینو ندارن که بیان مصاحبه کنن و اثر نوستالژیکشون رو تبلیغ کنن، برای همین هم خواستن با یه ترفند تکراری توجه رسانه ها رو جلب کنن!
آقا اینجا در مورد بازی
Call of Duty®: Modern Warfare® 3
دارند بحث می کنند نه در مورد بازی بوق.... لطفاً رعایت کنید.

به نظرم من هم همینطور هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا انگار چی می خواهند بدهند که براش اینقدر شلوغ کردن ادم به بازی رقیبشون فکر می کنه چه عظمتی داره میخکوب می شه

آخرین ویرایش:

ببینم یا من واقعا تو باغ نیستم یا اینکه دیگه شما ها یه چیزی را خیلی بزرگش میکنید ؟! bf3 با این عظمت تبلیغ که سر به فلک میکشید و روزی نبود که با اخبارش رقیبش را با خاک یکی نکنه الان در چه شرایطی قرار داره ؟!
میانگین pc تو متا تا این لحظه از 33 تا نقد 90 نسخه 360 از 20 تا نقد 84 و نسخه ps3 از 15 تا نقد 85 .
یعنی بازی با اومدنه امتیازت بیشتر میانگینش پایینتر اومده و به احتمال زیاد خواهد امد . حالا چیه این افتخار یا موفقیت بزرگ هست که رقیبش روش نشه با دوتا نسخه قبلی که میانگین 94 دارند را نتونن تبلیغش کنن ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or