بازگشت بزرگترین بازی جهان(!) ،این پیامی است که در کنار عدد 3 با فونت اشنای سری MW در صفحات شماره ماه اینده (June) مجله OPM UK نقش بسته است.
قبلا نیز Craig Fairbrass صدا پیشه Ghost در MW2 (و همچنین صدا پیشه Gaz در MW) در مصاحبه ای رادیویی رونمایی از MW 3 را حتمی و نزدیک اعلام کرده بود.
مطمئن باش از نظر فروش که عنوان B3 هیچ حرفی برای گفتن نداره.از نظر گیم پلی و گرافیک و بقیه چیزا فقط باید منتظر بود تا هر دو نسخه از بازی منتشر شه بعد نظر داد.
می بلعه :d از نظر فروش که اصلا نمی تونه BF مطرح باشه . گیم پلی هم که طرفدار های خودش رو داره و مطمنن طرفدار ها CoD بیشترن . از نظر بحث های گرافیکی هم که باید w8 کرد :d
م الان یک سوال برام پیش اومده اونطوری که معلومه MW3 احتمالا تو کنفرانس ماکروسافت معرفی میشه BF3 هم که هرچی تبلیغ داشته روی X360 بوده دعوا نشه بخواند تو یه کنفرانس 2تا رقیب با هم اجرا کنند یکدفعه:d
ولی کلا یه هیلو 4 ماکروسافت معرفی کنه دیگه بازی معرفی نکرد مهم نیست برای من فقط همون مهم
م الان یک سوال برام پیش اومده اونطوری که معلومه MW3 احتمالا تو کنفرانس ماکروسافت معرفی میشه BF3 هم که هرچی تبلیغ داشته روی X360 بوده دعوا نشه بخواند تو یه کنفرانس 2تا رقیب با هم اجرا کنند یکدفعه
فقط کافیه یه دمو از بخش تکنفره نشون بدن تا همه دهنشون باز بمونه یادش بخیر اون موقعه که دمویی از مدرن وار 2 نشون دادن چه قدر دموی قدرتمندی بود توی بحث فروش و بخش تکنفره به راحتی بتلفیلد پشت سر میذاره حتی اگه بازی خوبیم نباشه و فقط اسم مدرن وار به دوش بکشه اما بتلفیلد تو بخش چند نفره و گرافیک به خاطر استفاده از موتور جدید به احتمال 90 درصد کال جدید شکست میده ولی واقعا بخش تکنفره بتلفیلد خیلی فکر نمیکنم قوی باشه چون کلا استدیو سازندش تو ساخت بخش چند نفره ماهرتره
بازی MW جز بازهای بود که الکی بزرگش کرده بودند و خیلی هم خوب براش هزینه کرده بودند البته بیشتر از انکه برای خود بازی هزینه بشه برای تبلیغات بازی هزینه شده بود خب معلوم که خوب فروش میکنه چون یک بازی شناخته شده است.
چون به نظر بعضی ها بازی وقتی بزرگترین است که بیشترین مخاطب و سرمایه خرجش شده باشه در صورتی که اگه یک بازی بهتر با مخاطب و سرمایه کمتر وارد بازی بشه هیچ کس سراغش نمیره می دونید چرا چون سازندگان برای بازیشون نتونستند تبلیغات گستردی رو فراهم کنند اره عزیزم همه چیز به تبلیغاته چنان با تبلیغات درست می توان دیگران را خر کرد که خودشان هم نداند برای چی این وسیله را خریدند. همین عنوان (بازگشت بزرگترین بازی جهان) از همین الان تبلیغاتی برای این بازی است که من و شما باهم بحث کنیم و دعوا کنیم تا اینکه این بحث ها گستردگی پیدا کنه و دیگران را متوجه خودش بکنه و کم کم تمام این عوامل دست در دست هم می دهد و الکی یک بازی رو بزرگ و بزرگ تر می کند کمی این مغزهای اکبندمون را به کار بندازیم و گول این چیزها رو نخوریم.
اما نمایشی که از BF3 دیدم نه تنها که یک بازی جنگی به تمام معنا بود بلکه از نظر جلوهای ویژه هم چیزی کم نداشت اما خب همه شما می دونید که سازندگان همیشه از مشکلات هم درس می گیرند و مطمئن باشید که اگر بازی BF3 زودتر وارد بازار شود حتما و 100% بازی MW3 از هر نظر بازی BF3 شکست خواهد داد برای سازندگان گیم هر ثانیه تجربه جدید تر مساوی است با 10 سال مطالعه برای پیدا کردن یک تجربه جدیدتر.:d
سلام بر دوستان گل در پی انتشار خبرهایی از رونمایی بازی MW3 در این مجله گویا این شایعات حقیقت داشته و قراره در این مجله 2 بازی دیگر معرفی بشوند بازیهایی از جمله GTA V و Hitman 5 کاور مجله هم در زیر میتوانید ببینید. کاور مجله
سلام بر دوستان گل در پی انتشار خبرهایی از رونمایی بازی MW3 در این مجله گویا این شایعات حقیقت داشته و قراره در این مجله 2 بازی دیگر معرفی بشوند بازیهایی از جمله GTA V و Hitman 5 کاور مجله هم در زیر میتوانید ببینید. کاور مجله
نميدونم چرا هر چقدر ميخوام به خودم بقبولونم cod يا bf جديد ميتونن انتظارات رو برآورده كنن نميشه چون منتظر خبر هايى از استوديو ى respawn Entertainment هستم
عزیز من حرص داره دیگه میان یک بازی مزخرف وارد بازار میکنن بعد این همه فروش می کنند حالا مثال میزنم مثل بازی کال آف دیوتی BLACK OPS اخه تو به من بگو این بازی چی داشت که این همه باید فروش می کرد)x همش تبلیغ تبلیع تبلیع واقعا خاک بر سر من کنند که رفتم این بازی رو خریدم باور کنید گول تبلیغات رو خوردم قسم به هر کی که دوست دارم گول خوردماگه کسی هم هست که این بازی رو نخریده باشه که بعید می دونم مثل من خودش رو خاک بر سر نکنه بازی هیچی نداره