یک وبسایت با آدرس URLـه "Findmakarov" و یک تایمر با فونتی آشنا که چهار روز دیگر به پایان می رسد,چه چیزی می تواند به غیر از MW3 باشد؟
به هر حال همه چیز تا چند روز دیگر در GDC مشخص خواهد شد.
با اینکه مخالفم هر سال یه cod بیاد، اما خوب mw3 (البته به شرطی که همین بازی معرفی بشه) طبق قول اکتیویژن دیدنی خواهد بود.
فقط کاش همه چیز روی حساب و برنامه ریزی باشه
البته یه نکته ای را هم لازمه ذکر کنم و اون اینه که cod توسط دو تیم ساخته میشد (اینفینیتی و تری آرچ و هر کدوم وقت داشتن روی شماره جدید 2 سال وقت بگذارن - اما خوب یه مثلی هست که میگه " آشپز که دو تا شد آش شور میشه یا بی نمک)
به هر حال 4 روز دیگر باید صبر کرد تا ببینیم چی میشه![]()
چرا نداریم؟ مگه اخرش این سوپولی یه نکته منفی داره این بازیکاپیتان پرایس توش نداریم
![]()
(البته خود من که احتمال میدم یه جوری توی بازی بزارنش
مثلا شپرد یه خاطره ازش تعریف میکنه...
)
چرا نداریم؟ مگه اخرش این سوپبا کاپیتان سوار هلیکوپتر نشدن و رفتن ؟
این کاپیتان پرایس از بچگی کد تقلب God داشته و نمیمیره.:dاین نسخه داستانش مال قبل از mw2 هستشواسه همینم یکی از شخصیت های اصلیش Ghost هست.
واقعا درست گفتی دوست عزیز من هم همینطور>:d<بازی های بزرک رو مسخره نکن دوست عزیز.شب به شبم بدن بازم من یکی از طرفدارشم .![]()
این که می گن بازی قبل از mw2 رخ می ده و گذشته رو بیان می کنه به نظر من با این سایت findmakarov.com رد میشه چون با توجه به اسم سایت و اینکه در mw2 ماکاروو فرار کرد به احتمال زیاد این نسخه ادامه mw2 هست.ولی یه نکته منفی داره این بازیکاپیتان پرایس توش نداریم
![]()
(البته خود من که احتمال میدم یه جوری توی بازی بزارنش
مثلا شپرد یه خاطره ازش تعریف میکنه...
)
اگر قراره این سایت فیک نباشه,و قرار باشه که ماکاروف تو بازی باشه,احتمالا قضایای وست تو فلش بک مشخص بشه و ادامه ی داستان اصلی با سوپ باشه.این نسخه داستانش مال قبل از mw2 هستشواسه همینم یکی از شخصیت های اصلیش Ghost هست.