Modern Warfare 2 پرفروش‌ترین بازی تاریخ خواهد شد

Sweet Jesus

کاربر سایت
Activision مدعی شده است که Modern Warfare 2 نه تنها موفقیت نسخه قبل را تکرار می‌کند بلکه پرفروش‌ترین بازی تاریخ هم خواهد بود!!
سیمون ولز در گفتگو با MCV در این‌باره گفت: این موضوع شاید باعث تعجب عده‌ای شود؛ ولی کافیست عقب بایستید و شگفتی این بازی را ببینید.
ولز ادامه داد: ما معتقدیم پتانسیل این‌را داریم که به بزرگ‌ترین که صاحب بزرگترین سرگرمی سال باشیم. کال آو دیوتی در هر بازی قوی‌تر از بازی‌های قبل می‌شود.
حقیقت یک سری بازی به بزرگی COD این است که برای رقابت با بزرگترین سرگرمی‌ها نه تنها میان بازی‌های رایانه‌ای؛ بلکه برای رقابت با خارج از دنیای گیم ساخته شده است.
آخرین نسخه از سری کال آو دیوتی بدون یدک‌کشیدن نام این سری؛ تنها با نام Modern Warfare 2 نوامبر امسال منتشر خواهد شد.

modernwarfare2.jpg

آخرین ویرایش:
میگم اول ها که بازی تایید شده بود یه world at war again هم دنبال اسمش بود ممکنه بشه MW2:World at war again ؟:biggrin1:
پ.ن:به وجود کاپیتان پرایس تو بازی فکر کردید؟(نگید مرده چون تو آخر بازی هیچ صحنه ی قطعی از مرگش نشون نداد)
اگه این بازی از همون دسته قدیمیش باشه که شخصیت اول تا آخرش عوض میشن :دی
ترجیح میدادم بعد از COD : MW دیگه COD ـه جنگ جهانی دوم نیاد. و کلا سری Call of Duty منتقل میشدن به زمان حال.
یه چیزی که منو خیلی عصبی می کنه اینه که الان MW2 میاد ، بعد مثلا تو بازیش خط داستانی با FlashBack روایت میشه و هر چند وقت یا بار آسمون قرمز میشه ، یه شخصیت با موهای آبی هم تو بازیه
اونوقت Call of Duty 6 میاد ، دقیقا همون گیم پلی ، روایت از طریق فلش بک ، فرمانده مو آبی ، فقط تو جنگ جهانی دوم!
بعد چجوری آدم میخواد به خودش بقبولونه که این بازیی که بغیر از محیط و اسلحه هاش ، هیچ فرقی با COD نداره ، COD نیست؟ چجوری میخواین این دو تا بازی رو جدا کنید ؟ ، بهتر بود یه بازی میومد ، COD می بود ، Infinity Ward می ساختش ، داستان توی جفت زمانها روایت می شد ، اینجوری خیلی قابل درک تر می بود!

پ.ن. برام عجیبه چرا دوست دارید یه تجربه تکراری و کهنه رو بارها و بارها و بارها بخوردتون بدن؟!.

اینو بارها هم گفتم و تو تایپک های قبلی هم گفتم. من نمیگم که باز همون CoD رو بسازه ، گفتم با عنوان CoD نباید نباید یه بازی به غیر WWII ساخته شه. که الان این اتفاق افتاده.

پ.ن.2. تلقین با "خود را به کوچه علی چپ زدن فرق داره"

یه کم که کوچه علی چپ ادامه بدی ، به کوچه تقلین هم میرسی :دی

طبق معمول خالی بندی های قبل از انتشار بازی ها...:cheesygri
البته من به این بازی امید دارم اما نه در این حد
خوب دوران بازی های ww هم تقریبا به پایان رسید

امیدوارم با Flashpoint Dragon Raising شاخ به شاخ نشه.

چه کار به هم دارن ! دو تاشون بازیهای خوبی هستن
----------
به نظرم Modern Warfare 2 میتونه خیلی بهتر و موفق تر از Operation Flashpoint 2 باشه - که میشه - Activision و ّInfinity Ward با انتشار و ساختن FPS های فوق قوی و بزرگ پشت بازی هستن .
به Modern Warfare 2 خوشبین هستم - ازش خیلی خوشم میاد .
--------------------
در کل هر دو بازیهای بزرگی هستن .

گمون نکنم نام Call of Duty برداشته شده باشه. در اصل نام بازی اینه: Call of Duty : Modern Warfare 2
چرا نام COD از بازي برداشته شده و فقط Modern Warfare 2 نام داره.
هدفشون از برداشتن نام Call OF DUTY از بازی چی بود؟
یعنی این شماره به سری COD تعلق نداره؟؟
والا فكر كنم به خاطر اينه كه COD مربوط به جنگ جهاني ميشه. شايدم ميخواستن از خز شدن بازي جلوگيري بشه.

هدفشون از برداشتن نام Call OF DUTY از بازی چی بود؟
یعنی این شماره به سری COD تعلق نداره؟؟

فکر کنم خواستن دو تا بازی جدا داشته باشن و احتمالا یک سال Modern Warfare بیاد و یک سال Call of Duty بدن بیرون که بازیشون هم تکراری نمیشه که یک سال Modern Warfare و یک سال Call of Duty بیاد . چون دو تا بازی جدا شدن .
Modern Warfare رو که پشت Call of Duty 4 گذاشتن و وقتی دیدن خیلی سرو صدا کرده گفتن Modern Warfare رو یک بازی جدا کنن - چون روندشون اینطوری شده بود که با نام Call of Duty یک سال جنگهای مدرن و یک سال جنگهای جهانی بدن بیرون که Call of Duty از اول مخصوص جنگهای جهانی بود و همین روند رو به احتمال زیاد ادامه میده - Modern Warfare رو به یک بازی جدا که مختص جنگهای مدرن هست تبدیل شد . [ البته این نظر منه ]
که کار خیلی خوبی انجام دادن .

احتمالا مي خوان جدا كنند(شايد)MW از COD بردارن آخه سري COD درباره ي WWII ولي MW سري از اسمش مشخصه مدرن و كلي با هم فرق دارن ولي....:-"

همین کار رو انجام دادن - قرار بود Call of Duty: Modern Warfare 2 باشه که به Modern Warfare 2 تغییر پیدا کرد . و از Call of Duty جدا و یک اسم و بازی مستقل شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or