Modern Warfare 2 پرفروش‌ترین بازی تاریخ خواهد شد

Sweet Jesus

کاربر سایت
Activision مدعی شده است که Modern Warfare 2 نه تنها موفقیت نسخه قبل را تکرار می‌کند بلکه پرفروش‌ترین بازی تاریخ هم خواهد بود!!
سیمون ولز در گفتگو با MCV در این‌باره گفت: این موضوع شاید باعث تعجب عده‌ای شود؛ ولی کافیست عقب بایستید و شگفتی این بازی را ببینید.
ولز ادامه داد: ما معتقدیم پتانسیل این‌را داریم که به بزرگ‌ترین که صاحب بزرگترین سرگرمی سال باشیم. کال آو دیوتی در هر بازی قوی‌تر از بازی‌های قبل می‌شود.
حقیقت یک سری بازی به بزرگی COD این است که برای رقابت با بزرگترین سرگرمی‌ها نه تنها میان بازی‌های رایانه‌ای؛ بلکه برای رقابت با خارج از دنیای گیم ساخته شده است.
آخرین نسخه از سری کال آو دیوتی بدون یدک‌کشیدن نام این سری؛ تنها با نام Modern Warfare 2 نوامبر امسال منتشر خواهد شد.

modernwarfare2.jpg

آخرین ویرایش:
و برعكس من اعتقاد دارم اصلا به گيم پليش دست نزنن.:biggrin1: Single player اين بازي مثل يه حالت تمريني ميمونه براي Multiplayer ــش. البته طولانيش كنن خوبه ولي نكنن هم چيزيو از دست ندادن
یعنی یک بازی را بسازن فقط برای MP بعد اونوقت SP چی میشه؟ این همه منتظر بمانیم گرافیک بره بالا و فقط و فقط یک گیم پلی 3 ساعته ببینیمو بس؟ بعد بره تا عرضه نسخه بعدی که باز گرافیک بره بالا و گیم پلی همینطور بیاد پایین؟

یعنی یک بازی را بسازن فقط برای MP بعد اونوقت SP چی میشه؟
80% به خاطر Multiplayer. بلـــه.:biggrin1: مگه Left 4 Dead نيست؟ باز سينگله COD سگش ميارزه به L4D. (حداقل از نظر طولاني بودن) اما همين L4D از چندين سايت بهترين بازي سال شناخته شد.
این همه منتظر بمانیم گرافیک بره بالا و فقط و فقط یک گیم پلی 3 ساعته ببینیمو بس؟
خوب اگه گرافيك بره بالا مگه فقط تو سينگل پلير ميره بالا؟:biggrin1:
بعد بره تا عرضه نسخه بعدی که باز گرافیک بره بالا و گیم پلی همینطور بیاد پایین؟
مگه درجه حرارته كه بره بالا و پايين؟!:biggrin1:
من كه نگفتم كيفيت گيم پليش كاهش پيدا ميكنه. گفتم زياد زمانش مهم نيست. اين همه فروشي هم كه داشت 90% به خاطر قسمت MP بوده.

ها ها ها.از بس خندیدم دلم درد گرفت.با اینکه ارادت خاصی به این بازی دارم ولی بعضیا که بازیشون موفق از کار در میاد جو میگیرتشون و حرفای خنده داری میزنن.میدونید پر فروش ترین بازی تاریخ شدن یعنی چی؟یعنی اینکه بتونی رکورد فروش بیش از 13 میلیونی یا 800 میلیون دلاری GTA IV رو بشکنی.به نظر شما امکان پذیره؟
من از الان قول میدم که این بازی موفقیت شماره اول رو به دست نمیاره.یکی از دلایلش هم اینه که اونا هنوز تو باد اون بازی خوابیدن.
امیدوارم اینطور نشه.ولی از ما گفتن بود.

ها ها ها.از بس خندیدم دلم درد گرفت.با اینکه ارادت خاصی به این بازی دارم ولی بعضیا که بازیشون موفق از کار در میاد جو میگیرتشون و حرفای خنده داری میزنن.میدونید پر فروش ترین بازی تاریخ شدن یعنی چی؟یعنی اینکه بتونی رکورد فروش بیش از 13 میلیونی یا 800 میلیون دلاری GTA IV رو بشکنی.به نظر شما امکان پذیره؟
من از الان قول میدم که این بازی موفقیت شماره اول رو به دست نمیاره.یکی از دلایلش هم اینه که اونا هنوز تو باد اون بازی خوابیدن.
امیدوارم اینطور نشه.ولی از ما گفتن بود.
یعنی اینکه بتونی رکورد فروش بیش از 13 میلیونی یا 800 میلیون دلاری GTA IV رو بشکنی.به نظر شما امکان پذیره؟

شما مجبوري اطلاعات نداري نطق كني دوست عزيز ؟ پر فروش ترين بازي تاريخ Wii Sports ( بيشترش رو باندل بوده ) و Super Mario Bros كه حدود 40 ميليون فروختند ( تقريبي ) حالا اين GTA كجا اون كجا. در ثاني COD 4 تقريبا بيش از 12 ميليون فروخته.

شما مجبوري اطلاعات نداري نطق كني دوست عزيز ؟ پر فروش ترين بازي تاريخ Wii Sports ( بيشترش رو باندل بوده ) و Super Mario Bros كه حدود 40 ميليون فروختند ( تقريبي ) حالا اين GTA كجا اون كجا. در ثاني COD 4 تقريبا بيش از 12 ميليون فروخته.
شما که اطلاعات نداری چرا نطق میکنی دوست عزیز؟؟؟؟!!!
یه چیزی میگم برای اطلاعات عمومیتون خوبه.COD 4 دوازده
میلیون به بالا فروخته.

آخرین ویرایش:
شما که اطلاعات نداری چرا نطق میکنی دوست عزیز؟؟؟؟!!!
یه چیزی میگم برای اطلاعات عمومیتون خوبه.سری COD کلا 12 میلیون به بالا فروخته نه خود COD4.:laughing::laughing:
Activision also announced today that Call of Duty 4 has sold 12 million units worldwide to date, according to sales figures from the NPD Group (US) and GfK (Europe). Citing these figures, Activision is now calling its critically lauded blockbuster the "best-selling first-person action game of all time."

دفعه بعدي اطلاعات غلط بدي طور ديگه اي برخورد ميشه.

Take-Two اعلام کرد فروش جهانی GTA 4 مجموع هر سه پلتفرم به 13 میلیون نسخه رسید.
فروش جهانی این بازی بر روی PS3 و X360 به صورت 50/50 بوده و GTA 4 موفق شده در ایالات متحده 5/5 میلیون نسخه به فروش برساند که X360 با اختلاف 1 میلیون نسخه پیش است.
همچنین Take-Two اعلام کرد در سه ماه ی اول سال مالی خود(نوامبر تا ژانویه) درآمدی معادل 256.8 میلیون دلار بدست آورده است که 7 درصد افزایش نسبت به همین دوره ی سال پیش داشته(240.4 میلیون) و از طرفی این شرکت 50.4 میلیون دلار ضرر در همین دوره ی سه ماهه متحمل شده که نسبت به دوره ی گذشته که 38 میلیون دلار بود افزایش نشان میدهد.

با شما ها که نمیشه حرف زد.اگه شما به اطلاعات سایت خودتون اعتماد ندارید پس تعطیلش کنید و انقدر اطلاعات غلط به خورد بقیه ندید.

الان كجاي اين خبر زده پر فرو شترين بازي تاريخ GTA 4 ? شيپ شدن 13 ميليون نسخه GTA 4 كه همه مي دونند. الان من جاي شما بوديم ديگه پست نمي دادم. در كل هر كسي اشتباه مي كنه , ديگه پافشاري نياز نداره.
شما اول گفتي پر فروش ترين بازي تاريخ GTA 4 كه غلط بود.
بعد گفتي كه COD كلا روي هم 12 ميليون فروخته كه باز اون هم غلط بود.
.............
خوشحال شديم :)

آقا کسری جان از موارد بسیار خاصیه که من به اشتباهم اقرار میکنم ولی چون شمایید:
از دادن اطلاعات غلط در مورد COD4 معذرت میخوام.

الان كجاي اين خبر زده پر فرو شترين بازي تاريخ GTA 4 ? شيپ شدن 13 ميليون نسخه GTA 4 كه همه مي دونند. الان من جاي شما بوديم ديگه پست نمي دادم. در كل هر كسي اشتباه مي كنه , ديگه پافشاري نياز نداره.
شما اول گفتي پر فروش ترين بازي تاريخ GTA 4 كه غلط بود.
بعد گفتي كه COD كلا روي هم 12 ميليون فروخته كه باز اون هم غلط بود.
.............
خوشحال شديم :)
لا اله الا الله.بله از شیپ شدن 13 میلیونی برادر دایی عمه پسر عموی داداش خواهر زن پدر بزرگ بنده هم خبر داره.
ولی الان کجای این خبر زده GTA 4 پرفروش ترین بازی تاریخ نمیدونم.مثل اینکه آقای Mammad Ripper فرمودن که Take Two اعلام کرده که این مقدار فروخته نه اینکه نفروخته یا خواهد فروخت.
منم به اشتباهم در مورد Call4 اقرار کردم ولی هیچگاه قبول نمیکنم که GTA IV اینطوریه.
ما هم خوشحال شدیم.:biggrin1:

Last edited by a moderator:
ولی الان کجای این خبر زده GTA 4 پرفروش ترین بازی تاریخ نمیدونم
میدونید پر فروش ترین بازی تاریخ شدن یعنی چی؟یعنی اینکه بتونی رکورد فروش بیش از 13 میلیونی یا 800 میلیون دلاری GTA IV رو بشکنی.به نظر شما امکان پذیره؟

اگر درست بخوايم حساب كنيم فروش GTA IV حتي از Halo 3 هم كمتر هست حالا نميدونم چه طور شد پر فروش ترين بازي تاريخ ؟ :biggrin1: ؟ (13.800/3=4.6)

خب خداروشكر نام COD هم از روي اين بازي حذف شد چون بعضي ها شبا خوابشون نمي برد!!! كه چرا اسم بازي COD هست حالا ببينيم Act و Tr با COD چه خواهند كرد ؟:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or