Modern Warfare 2 پرفروش‌ترین بازی تاریخ خواهد شد

Sweet Jesus

کاربر سایت
Activision مدعی شده است که Modern Warfare 2 نه تنها موفقیت نسخه قبل را تکرار می‌کند بلکه پرفروش‌ترین بازی تاریخ هم خواهد بود!!
سیمون ولز در گفتگو با MCV در این‌باره گفت: این موضوع شاید باعث تعجب عده‌ای شود؛ ولی کافیست عقب بایستید و شگفتی این بازی را ببینید.
ولز ادامه داد: ما معتقدیم پتانسیل این‌را داریم که به بزرگ‌ترین که صاحب بزرگترین سرگرمی سال باشیم. کال آو دیوتی در هر بازی قوی‌تر از بازی‌های قبل می‌شود.
حقیقت یک سری بازی به بزرگی COD این است که برای رقابت با بزرگترین سرگرمی‌ها نه تنها میان بازی‌های رایانه‌ای؛ بلکه برای رقابت با خارج از دنیای گیم ساخته شده است.
آخرین نسخه از سری کال آو دیوتی بدون یدک‌کشیدن نام این سری؛ تنها با نام Modern Warfare 2 نوامبر امسال منتشر خواهد شد.

modernwarfare2.jpg

آخرین ویرایش:
نمیدونم خارجی ها به دروغ 13 هم معتقد هستن یا نه ولی به نظرم خیلی حرف با حالی و به قول خودت خوشحالی زد... واقعا حرف شنگولی زده...

نمی‌تونم شمارو لینک بدم به میل‌باکسم خب :دی ولی تو VG247 هست؛ عکس رو از اونجا برداشتم

من بخاطر همین یه جمله ایشون خیلی دلم می‌خواد این بازی با ماتحت بخوره زمین :دی افاده‌ها طبق طبق :دی

آخرین ویرایش:
اميدوارم يه حالي به گرافيكش بدن. ديگه با گرافيك قبلي حال نميده چون WAW هم خزش كرد.:biggrin1:

گرافیکش مگه چش بود بابک :confused: گرافیک چیه . گیم پلی کوتاه نباشه فقط :( چون WAW خیلی کوتاه بود :(( در ضمن گرافیک WAW بسیار عالی بود چش بود که این حرفو زدی؟:eek::eek:

سری COD مطمئنا طرفدارهای زیادی داره و این بازی فروش خوبی هم خواهد کرد ولی اینکه پرفروش‌ترین بازی تاریخ بشه کمی سخت به نظر میرسه!!!;)

امیر جان تشکر بابت خبر!:smile:

گرافیکش مگه چش بود بابک :confused: گرافیک چیه . گیم پلی کوتاه نباشه فقط :( چون WAW خیلی کوتاه بود :(( در ضمن گرافیک WAW بسیار عالی بود چش بود که این حرفو زدی؟:eek::eek:
چش نبود گوش بود.:biggrin1:
خوب گرافيك WAW دقيقا عينه 4 بود و از اونجايي كه Infinity Ward بايد فرقشو با Treyarch اثبات كنه اين كار لازمه.:biggrin1:
بالاخره پيشرفت نبايد بكنه؟؟ نميشه كه تا ابد گرافيكش همينجوري بمونه.
و برعكس من اعتقاد دارم اصلا به گيم پليش دست نزنن.:biggrin1: Single player اين بازي مثل يه حالت تمريني ميمونه براي Multiplayer ــش. البته طولانيش كنن خوبه ولي نكنن هم چيزيو از دست ندادن.

بازی خوبیه اما خوب ببینید با زدن این حرف خیلی از شما(شما که نه اونایی که اورجینال میخخرن) فکر میکنید که این بازی چی هست که گفته پر فروش ترین بازی تاریخ میشه
به همین دلیل اقدام به خرید بازی میکنید و این خودش کمک خیلی بزرگی به فروش این گیم میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or