MODERN WARFARE 2™ online (مخصوص دارندگان نسخه اوریجینال)

شايد زدن اين تايپيک يکم زود باشه!
ولى به نظرم اومد لازمه!
...
طبق رسم هميشگى اينجا به مشکلات و سوالات شما رسيدگى خواهد شد!
البته فعلا به معرفى خودتون و رنکتون در COD4 بپردازيد و همينطور بهترىن سلاحتون.
فقط:
از کل کل کردن بپرهيزيد.
از بيان مسائل حاشيه و اتفاقات در مسابقات خوددارى کنيد.
با تشکر

سلام!
بازی رسید دستم! خویب الان چیکار کنم؟
یه اکانت جدید استیم بسازیم؟ (لولم که میپره نه؟)
کد رو توی استیم وارد کنم؟
نوشته توی اینفینیتی وارد هم وارد کنید!؟
راهنمایی لطفا!

سلام!
بازی رسید دستم! خویب الان چیکار کنم؟
یه اکانت جدید استیم بسازیم؟ (لولم که میپره نه؟)
کد رو توی استیم وارد کنم؟
نوشته توی اینفینیتی وارد هم وارد کنید!؟
راهنمایی لطفا!
اکانت که اره یکی دیگه بساز
بازی رو که نصب میکنی خودش اول استیم نصب میکنه بعد میگه اکانت داری یا یکی دیگه میسازی که باید یکی دیگه بسازی وقتی ساختی بازی رو میریزه دیگه خودش بهت همه چیز رو میگه اپدیت هم میکنه بعد میتونی بازی کنی
فراموش نشه اکانت جدید بسازی

بدبخت شدم رفت!!!!!
دیسک 2 بازی رو نمیخونه کامپیوتر! فکر کنم سوخته!!!!
مگه میشه؟البته امکان خرابی همیشه هست ولی شما بیشتر سعی کن مثلا ببین درایو کامپیوتر مشکل نداره؟برو گیم نتی جایی تو یه درایو دیگه تستش کن
====
اون کده هم یادم نمیاد که وارد کرده باشم فک کنم واسه رجیستر کردن تو سایت باشه ولازم نیست
==========
آقا من قصد دارم بازی رو بخرم
الآنDCچند می ده؟
جایی دیگه هم هست بده؟
key codeتنها چه طوره؟
واقعا چقدر به این سوالات جواب داده شده؟
کسی مگه اینجا فامیل dc هست که قیمت هارا حفظ باشه؟شما باید بری از خودش بپرسی الان شما بخوای بری از فلان مغازه جنس میخری میای از مغازه بغلی میپرسی که اون مغازه چند میده؟
کی کد تنها هم میلیاردها بار گفته شده نگیرین

محمد بردم یه مغازه ای یه سیستم غول داشت اونجا خوند!
منم اونجا دادم برام کپی کنن توی یه دی وی دی دیگه.
الان گذاشتم داره نصب میشه!
خدایا مشکلی پیش نیاد! نصفه عمر شدم! :praying:
------------------------------
این دیگه چیه؟
یک ساعت داره آپدیت میشه شده 1%
چند مگابایته؟

آخرین ویرایش:
اون پست من واسه خیلی وقت پیشه شما الان جواب دادی باید بگم نخیر تو همین پانک باستر دارا میزنن خب mw 2 هم Vac داره اما بازم میشه زد اگه بلد باشی راه های پیچوندن داره که نه بن میشی نه شناسایی راحت چیت میزنی اتفاقا هم تو بتل هم mw2 چیت به یه اندازه زیاده با یه تفاوت یکی از چیتا بماند چی تو بتل خیلی خفن تره در سطحی که یارو با اسنایپر بدون نشونه گیری اون سر نقشرو میزنه خیلی راحت
===
تنها راه بی چیت بازی کردن و خیال راحت اینه که تو کنسول بازی کنید

شما VAC رو دست کم گرفتین... هکرا خودشون از VAC می ترسن... سیستم VAC طوری عمل می کنه که خود هکر اصلا متوجه نمی شه که چطور بن شده. چون سیستمش به این صورت عمل می کنه که به محض شناسایی چیتر طی دو هفته یا یک ماه بعد اکانت شخص مورد نظر رو بن می کنه و به همین راحتی بازی تون می پره. این طور سیستم به این دلیل طراحی شده که Cheater و یا هکر رو Confuse کنه که چه عاملی باعث بن شدنش شده ... AimBot ? Wall Hacks? یا هر چیز دیگه ای.... پس بهتره که از cheat استفاده نکنین...
شخصا از Cheater جماعت متنفرم. آدمای فوق العاده بی عرضه و عوضی هستن و خیلی خوشم میاد که حالشونو تو بازی بگیرم و بهشون نشون بدم که با cheat هم اددی نیستن.:smile: البته با Aimbot زیاد نمیشه شوخی کرد
به زودی قراره که MW2 رو بگیرم... لطفا آی دی هاتونو بذارین اینجا:

محمد بردم یه مغازه ای یه سیستم غول داشت اونجا خوند!
منم اونجا دادم برام کپی کنن توی یه دی وی دی دیگه.
الان گذاشتم داره نصب میشه!
خدایا مشکلی پیش نیاد! نصفه عمر شدم! :praying:
------------------------------
این دیگه چیه؟
یک ساعت داره آپدیت میشه شده 1%
چند مگابایته؟
خب پس خداروشکر درست شد
==========================
شما VAC رو دست کم گرفتین... هکرا خودشون از VAC می ترسن... سیستم VAC طوری عمل می کنه که خود هکر اصلا متوجه نمی شه که چطور بن شده. چون سیستمش به این صورت عمل می کنه که به محض شناسایی چیتر طی دو هفته یا یک ماه بعد اکانت شخص مورد نظر رو بن می کنه و به همین راحتی بازی تون می پره. این طور سیستم به این دلیل طراحی شده که Cheater و یا هکر رو Confuse کنه که چه عاملی باعث بن شدنش شده ... AimBot ? Wall Hacks? یا هر چیز دیگه ای.... پس بهتره که از cheat استفاده نکنین...
شخصا از Cheater جماعت متنفرم. آدمای فوق العاده بی عرضه و عوضی هستن و خیلی خوشم میاد که حالشونو تو بازی بگیرم و بهشون نشون بدم که با cheat هم اددی نیستن.:smile: البته با Aimbot زیاد نمیشه شوخی کرد
به زودی قراره که MW2 رو بگیرم... لطفا آی دی هاتونو بذارین اینجا:
به شخصه خیلی دلم میخواد باهاتون بازی کنم...........;)
mohammadgamer

باورتون میشه از عصر بازی داره آپدیت میشه تا الان؟
زنگ زدم isp گفتم 1 گیگ دیگه هم برام شارژ کنید تا وسط این آپدیت لعنتی حجمم تموم نشه!

به شخصه خیلی دلم میخواد باهاتون بازی کنم...........;)
mohammadgamer

اونطور که بوش میاد به نظر تریپ snipe میزنی درسته.... ؟:smile:
کلا از کسایی که بازی شون خوبه خوشم میاد. باشه حتما ادت می کنم.
یاد یه خاطره ای از این بازی افتادم.
یادمه یه بار داشتم با خارجیا بازی می کردم یکی شون اسنایپر بود. دیگه واقعا داشت رو اعصابم پشتک میزد بس که از دور منو می کشت. چشت روز بد نبینه یه بار از دور فقط یه نقطه ی فوق العاده ریز دیدم. چنان زدمش (اونم با ماشین گان بدون هیچ وسیله اضافی) که مطمئن بودم Replay مو Record کرده و چندین بار مرور کرده.
کلا با این بازی خیلی حال می کنم... تا حالا هیچ بازی نتونسته جاشو پر کنه.. حتی BBC2... البته هنوز به صورت شبکه تجربه ش نکردم اما بارها دموهای Multi شو دیدم.
قشنگ ترین چیزی که تو MW2 خیلی باهاش حال می کنم استفاده از Perk هستش...
شاید اگهPerk Mw2 نداشت با BBC2 برام فرقی نداشت.
البته گفتم هنوز Multi شو تجربه نکردم پس فعلا نظر قطعی نمی تونم بدم. ای کاش تو این Perk داشت.. خیلی حال میداد. مخصوصا اینکه توپ و تانک هم توش داره.
راستی محمد مگه تو cheater ی می خوای باهام بازی کنی ؟ من گفتم چیترا اددی نیستن جسارت نشه;)
البته MW2 رو فقط دو هفته بازی کردم اما کانتر سورس باز خیلی خوبی هستم.;)

نوشته شده توسط Kian_X:
برادرا بکشید بیرون دیگه MW2 حسش پرید برید 2تا بازی دیگه حال همو بگیرید :biggrin1:

خب باشه پس من دیگه CSS بازی نمی کنم چون تا حالا باید بدجوری حسش پریده باشه.;)
حالا کی گفته می خوایم حال همدیگه رو بگیریم ؟:smile:

اینارو نگاه چجوری واسه هم شاخو شونه میکشن! :biggrin1:
سرنوشت جان بیا تو بازی ببینم چند مرده حلاجی!؟
هرچند الان لولم شده 1 اما بازم کسی حریفم نیست البته بدون چیت!
سایت بازی هست دیگه اینجور کل کل ها عادیه باو! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or