Modern Warfare 1 Vs Modern Warfare 2

Modern Warfare 1 Vs Modern Warfare 2

• مجموع رای دهنده‌ها
    201
خدايي فقط Modern Warfare 1
چون هم داستان فوق العاده داشت هم يه سر و گردن از همه بالاتره هم خيلي واقعي بود
تو تمام عمرم بازي به اين با حالي نديده بودم>:d<

خیلی جالبه که 2 از 1 بیشتر رای اورده. شماره اول تحول در سبک fps و سری کال آف بوجود اورد ولی شماره 2 فقط گیم پلی موفق شماره اولو تکرار کرده. ببینید الان mw2 از mw1 خوب بهتره ولی هر بازی رو باید زمان خودش مورد ارزیابی قرار داد. صددرصد یک از دو موفقتر بوده مخصوصا در امتیازات. فقط نگین شماره 2 بیشتر فروخته چون merceneries2 هم فروش خیلی خوبی داشت ولی مفت نمیارزید.

من به شخصه modern warfare رو بیشتر از modern warfare 2 قبول دارم و در زمان خودش بهترین بازی بود که کردم.
هنوزم بازی نداشته باشم modern warfare رو بازی میکنم و بازهم با بازی حال میکنم.:d

من شخصا با mw خاطرات زیادی دارم. گیم نت های اینجا همشون mw بازی می کردن کلی اتفاقات، حواشی و مسابقات داشتیم که واقعا یادش بخیر.
ولی اگه قسمت چندنفره ی mw2 رو تجربه کنید فکر نمی کنم به بازی دیگه ای رای بدید. پیشنهاد می کنم حتی الآن که خیلی وقته از ریلیز mw2 گذشته باز هم اگه بخریدش می بینید واقعا ارزشش رو داره. مخصوصا وقتی دوستمون (یا همون صدا که تو حالت چند نفره حرف میزنه) با نا امیدی میگه:
enemy nuke incoming, it's over

گفتم بيام به اين تايپيك دوباره يه سر بزنم كه نتيجه نظر سنجي رو چك كنم و وقتي ديدم mw2 با اختلاف بيشتر تو نظر سنجي جلوست اينطور شدم:shocked:
واقعا نميدونم رو كدوم منطقي ميگن mw2 از mw1 بهتره.از هر لحاظ كه نگاه ميكنم mw1 هم يك تحول تو اين سبك رو ايجاد كرد و هم از mw2 سرتره
با تمام احترام واسه راي دهندگان ولي بايد بگم كه نتيجه نظر سنجي واسه طنز خوبه/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or