Modern Warfare 1 Vs Modern Warfare 2

Modern Warfare 1 Vs Modern Warfare 2

• مجموع رای دهنده‌ها
    201
من از جفتش بسیار لذت بردم! :دی فقط اگه خواستی یه نظر سنجی اضافه کنی گزینه ی "هر دو" رو بذار وگرنه کلاهمون میره تو هم! :دی چون من نمی تونم از بینشون یکی رو انتخاب کنم!

ویرایش: پس کو گزینه ی "هر دو"؟! :دی حالا که اینجوریه منم رای نمیدم! :دی

MW2 -البته mw1 هم خیلی خوب بود. ولی به نظرم mw2 سینمایی تر بود و سکانس های هیجانی بیشتری داشت ولی یه جورایی انگار از mw1 هم کوتاه تر بود.

ننگ ابدی بر تو آرش !
اگر عامل زمان رو کنار بزاریم . MW2 توی حالت تک نفره خیلی بهتر بود ، حالت Spec Ops فوق العاده داشت .
توی Multiplayer هم به نظرم MW1 بهتر بود . با اینکه MW2 وسیع تر و بزرگتر شده ولی از لحاظ فنی سراسر مشکله .

من که با دومیش خیلی بیشتر حال کردم اصلا سینمایی تره لعنتی ... خیلی هم متنوع و با گرافیک زنده و عالی ولی در کل به قول دوستان با جفتشون . :biggrin1:

واقعا انتخاب خیلی سختی هست.
ولی من خودم با MW 2 بیشتر حال کردم.چون MW 1 بعضی از مراحلش واقعا بیخود بود.ولی تو این شماره حتی یک ثانیه هم خسته کننده نبود و مراحل بی نظیر بود.مخصوصا مراحلی که با ROACH باید میرفتیم.موزیکهاشم که دیگه جای خود داره.

COD:MW2 راي من اما فقط حماسه ي پايانيه شماره يك وقتي همه رو ميكشن بعد با كلت در حالي كه داري جونايه آخرو ميكني ميزني مغز زاخايفو املت ميكني:laughing: اين صحنه مو رو به تن آدم سيخ ميكرد.:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or