Sasy360
کاربر سایت
مهبد جون چرا قاط میزنی حالا؟ ما میخوایم تو اشتباه نکنی و پولت رو تو جوب نریزی و گرنه میگفتم که برو PS2 بخر حال کن!
بقیه اون بازی ها رو هم که بازی کنی میفهمی که اونطوری نیستن که فکر می کردی
چرا بدون بازی؟ مطمعا باش تا آخر تابستون چیپ مودش اومده تو ایران و همه دارن بازی کپی بازی میکنن!ولی نمبرم 360 بگیرم بعد بدون بازی بمونم!
من فکر کنم بعد از 2 هفته که نشستی با PS2 بازی کردی به حال خودت گریه کنی! که چرا پولمو ریختم دور ...عوضش میشینم به کسایی که از بی بازیی دارن میمیرن میخندم
و خداوند عقل را آفرید ...!! بابا کدوم مدل جدید؟ این مطلب رو کدوم سایت معتبری تا حالا تایید کرده؟ این مطلب را یه عده ... ساختن که مایکروسافت و اکس باکس رو خراب کنن، تا حالا چنین اتفاقی برا کدوم کنسول افتاده؟ یکم فکر کن بعد منو مسخره کن! هر موقع این خبر تو Xbox.com تایید شد بعد به ما بخند!:cheesygriتابستون تا زمستون 86 360 ام رو میخرم و اون موقع است که من دوباره به شماها می خندم که حول شدید و مدل قدیمی رو گرفتید و با مدچیپ های بدرد نخور
من هم میشینم دستگاه مدل جدیدم رو باهاش بازی می کنم
مدل جدید چیه؟
HD-DVD Drive
Full Backward Compatibility
+200GB of HDD Storage
New IBM Processor
باز هم بگم؟
مصرف برق کمتر هم داره
تا حالا لیست بازی هایی که 360 از نسل قبلیش رو ساپورت میکنه رو تو سایت Xbox.com دیدی؟ اگه ببینیش دیگه از این حرف ها نمیزنی!آها مثلا بعدا میتونم برم مغازه بگم آقا ببخشید یه (نمیدونم یه چراغ جادو!) بده که 360 ام همه ی بازیهای XBOX رو پشتیبانی کن
:cheesygriآخی چه رویای شیرینی !!!
تو 2 تا چراغ اضافه رو خاموش کن انگاری داری مدل جدید رو بازی میکنی!باز دوباره هم یه چراغ ادوی دیگه واسه کاهش مصرف برق
بعدا میفهمی که داری چه اشتباهی میکنی، عمر PS2 سالهاست که تموم شده نمیدونم اگه این 2 تا بازی خوب رو هم نداشت باید چی کار می کردخوب ببین من PS2 میخوام که بتونم اینها رو بازی کنم
موقعی که 2 مرحله از بازی POP3 رو، رو PS2 بازی کنی از بس که فریم از دست میده پناه می بری به همون کامپیوتر !Prince of Persia Series (این سری رو بعلت مشکلات گوناگون! در سخت افزار هیچ وقت از یک مرحله بیشتر بازی نکردم!)
بقیه اون بازی ها رو هم که بازی کنی میفهمی که اونطوری نیستن که فکر می کردی