B Bayonetta کاربر سایت Jul 25, 2010 #31 نوشته شده توسط B3hDad: تو فایتینگ دسته ps بهتره تو first person دسته 360 بهتره نسبتا یادت رفته با چه بدبختی tekken 6 زدیم ؟ بیشتر... کدوم بد بختی؟!کلیم حال داد!Lars بر میدارم پودری!!!!!!:d
نوشته شده توسط B3hDad: تو فایتینگ دسته ps بهتره تو first person دسته 360 بهتره نسبتا یادت رفته با چه بدبختی tekken 6 زدیم ؟ بیشتر... کدوم بد بختی؟!کلیم حال داد!Lars بر میدارم پودری!!!!!!:d
aliatlas کاربر سایت Jul 25, 2010 #32 نوشته شده توسط Tommy Fisher: سوای از کنترلر خوش دست PS3 برای بازی های Fighting , دقیقاً بنده بخاطر همین موضوع به PS3 رای دادم! مشاهده فتالیتی های فوق خشن در حالت 3D مو رو بر اندام هر جنبنده ای سیخ میکنه! بیشتر... رای شما ربطی به خوش دستی دسته PS نداره عزیزم:d قضیه پنکه و این حرفاست من چون 360 دارم به گزینه 1 رای دادم>:d<
نوشته شده توسط Tommy Fisher: سوای از کنترلر خوش دست PS3 برای بازی های Fighting , دقیقاً بنده بخاطر همین موضوع به PS3 رای دادم! مشاهده فتالیتی های فوق خشن در حالت 3D مو رو بر اندام هر جنبنده ای سیخ میکنه! بیشتر... رای شما ربطی به خوش دستی دسته PS نداره عزیزم:d قضیه پنکه و این حرفاست من چون 360 دارم به گزینه 1 رای دادم>:d<
B Bayonetta کاربر سایت Jul 25, 2010 #33 نوشته شده توسط aliatlas: رای شما ربطی به خوش دستی دسته PS نداره عزیزم:d قضیه پنکه و این حرفاست من چون 360 دارم به گزینه 1 رای دادم>:d< بیشتر... الآن شما پنکه نیستی؟!
نوشته شده توسط aliatlas: رای شما ربطی به خوش دستی دسته PS نداره عزیزم:d قضیه پنکه و این حرفاست من چون 360 دارم به گزینه 1 رای دادم>:d< بیشتر... الآن شما پنکه نیستی؟!