Miyamoto از شما میخواهد با WiiU صبور باشید

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
wind-waker-OST.jpg

آقای میاموتو از مشتریان میخواهد تا صبور باشند.
در گفتگو با CNN :
بازار نیازمند زمان است تا متوجه ارزش اصلی WiiU ,صفحه ی دومی که به شما ارائه میکند,و بازی هایی باشد که در تابستان عرضه خواهد شد..
این یک مدت زمانی است همانند زمان عرضه DS که مردم میگفتند هیچ راهی برای دیدن همزمان دو صفحه وجود ندارد,من حس می کنم که هرچه بیشتر آن ها با این صفحه دوم آشنا شوند بیشتر به این سمت بروند که یک روزی بگویند:من هیچ کاری رو بدون این نمیتونم انجام بدم.
مورد دیگری که من درباره ی اون فکر میکنم این است که ما چطور بتونیم به مردم کارایی بالای این دستگاه رو نشون بدیم..من به عنوان یک تولید کننده گیم ,به WiiU به عنوان یک دورنما برای بازی هایم میبینم
ننیتندو چندین بار متوالی درباره ی عناوینی که بر روی eshop و کسنولش در این تابستان و بعدا خواهد آمد اشاره کرد.
بازی های تایید شده:New Super Mario Bros. U DLC featuring New Super Luigi U, Mario Golf: World Tour, Pikmin 3, Rayman Legends, The Wonderful 101, Wii Fit U, Injustice: Gods Among Us, Game & Wario, Assassin’s Creed 4: Black Flag, Young Justice: Legacy, Marvel Pinball, and of course, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD.

منبع

آخرین ویرایش:
نکنه unreal engine4 frosbite 3 اومده ما خبر نداریم تازه دوست عزیز کرایسیس 3 هم نیومد اکثرا دادشون بالاست از دست وی یو قبول کن مالی نیست اون بازیایی که گفتی هم اکثرا یوبی سافت ساخته که واقعا هم حمایت کرده هم وی و هم وی یو بعد این کنسول در حد رقابت با نسل قبل هست نه بعد
اول این که بله سازنده ها دارن با این موتور ها بازی می سازن
من هم گفتم f2 نه f3
مگه تنها بازی که با کرای انجین 3 ساخته می شه کرایسیس 3 هست خود کرایتک گفته یک استدیویی داره با کرای انجین 3 براش بازی می سازه
خواهشا بخون کجای این موتور هایی که گفتم اکثرا برای یوبی هست فقط 4 تاش مال بوی هست
همین حرف ها هم نسل قبل بعضی ها می زدن ولی فروش wii بیشتر شد
معیار رقابت هم فروش هست کسی نمی گه چون Ps4 قدرتش بیشتره پس حتما برنده می شه چون سخت افزار با پول بیشتر فراهم می شه اما فروش با سخت افزار فراهم نمی شه

---------- نوشته در 01:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:29 PM ارسال شده بود ----------

خداییش الان سونی میومد این حرف رو میزد (که زده و خبرش هم اومد) خیلی از این دوستان الان مشغول انواع اقسام ترول های متنوع بودن ...
نه این که الان ترول نکردن:|

UE4 گفتن میاد FB3 هم به دلیل رابطه نچندان خوب EA نمیاد Crysis 3 رو هم خود کوات گفته بودن ساختند حتی مصاحبش هم که گفته روی Wii u موتور عالی عمل کرده فقطEA اجازه انتشار بازی رو نداده ورگنه بازی رو ساخته بودند. حد رو شما تشخیص میدی که از این نسل 4 برابر قوی‌تره؟

شرمنده اولا تا ناشر اجازه نده هیچ بازی ر واسه کنسولی نمیسازن مگه طرف دیوانست بازی رو بسازه بزاره تو تاقچه خونش تا ببینه کی ea اجازه میده بدن بیرون یا نه بعد یجوری میگی بازی رو ساخته بودن انگار رفته سر بقالی بازیو خریده طرف وقت و هزینه کنه واسه بازی ای که قرار نیست بیاد واسه فروش حتما کرایسیس کوات رو واسه wii u خودش ساخته باشه بشینه بازی کنه :)) بعد شما که حد رو تشخیص میدی از کجا فهمیدی قدرت wii u 4 برابر نسل فعلیه ؟

شرمنده اولا تا ناشر اجازه نده هیچ بازی ر واسه کنسولی نمیسازن مگه طرف دیوانست بازی رو بسازه بزاره تو تاقچه خونش تا ببینه کی ea اجازه میده بدن بیرون یا نه بعد یجوری میگی بازی رو ساخته بودن انگار رفته سر بقالی بازیو خریده طرف وقت و هزینه کنه واسه بازی ای که قرار نیست بیاد واسه فروش حتما کرایسیس کوات رو واسه wii u خودش ساخته باشه بشینه بازی کنه :)) بعد شما که حد رو تشخیص میدی از کجا فهمیدی قدرت wii u 4 برابر نسل فعلیه ؟
ٍEA کاره‌ای تو کرایتک نیست صاحبش نیست که کرایتک از EA اجازه بگیره. یک طور نمی‌گم خبرش هم هست گفتند بازی رو ساختند ولی EA اجازه انتشار نداده بخاطر همین کنسل شده
کار و هم آخر به مقایسه کشوندید
از اینجا می‌فهمم قوی‌تره رم 2 گیگ فکر کنم میشه 4 برابر کنسول‌های این نسل
GPU 2 برابر کنسول‌های این نسل
CPU فقط کمی ضعیفه
1.2GHz CPU اورکلاک شده CPU GameCube's Gekko است کلاک CPU ا729MHz بوده که 2برابر شدهIBM's PowerPC 750
و GPUکه 320 stream و 16 texture mapping units است و 40 نانومتری GPU هم 5 برابر بیشتر از پردازش گر silicon در هسته گرافیک داره
این هم توضحات کامل دوستمون 8030 در این مورد:
از نظر cpu در واقع همون cpu کنسول قبلی نینتندو هست منتها یه سری تغییرات نه چندان ریشه ایی درش اعمال شده و با کلاک 1.2 گیگاهرتز کار میکنه
بخوام خلاصه بگم قدرت این cpu از قدرت cpu ایکس باکس360 چیزی حدود 50 درصد ضعیفتره .

ولی از نظر gpu این کنسول نصبت به نسل حاضر قویتره
این پردازنده 320 تا پردازنده جریانی داره که با کلاک 550 مگاهرتز کار میکنه این 2 عدد رو در هم ضرب کن میشه 176000

حالا xbox360 پردازنده گرافیکش 192 تا پردازنده جریانی داره که با فرکانس 500 کار میکنن و عدد 96000 بدست میاد.

نتیجه حاصله این میشه که gpu کنسول نینتندو حدود 2 برابر قویتر از xbox360 هست.و البته gpu کنسول نینتندو از دایرکس 10 بعلاوه open gl 3.3 هم پشتیبانی میکنه که خودش امتیاز خوبیه چون ایکس باکس360 فقط تا دایرکس 9c ساپورت میکنه و open gl2.0 و کنسول نینتندو میتونه افکتهای بسیار بهتری چه از لحاظ نور پردازی چه موارد دیگه به نمایش بگذاره.
و البته این پردازنده گرافیکی برای کنسول نینتندو 32 مگابایت حافظه پرسرعت هم داره که در مقابل gpu ایکس باکس 360 که 10 مگابایت هست تقریبا 3 برابر هست .

ram کنسول هم مقدارش 2 برابر هست البته برای بازی اگر بخوان همه رو برای بازی استفاده کنن میشه 4 برابر.چون 2 گیگابایت هست در مقابل 512 مگابایت.
منتها ps3 به واسطه 7 تا spu یا کمک پردازنده داخل cpu تونست تقریبا تا حدودی این کمبود رو جبران کنه بعلاوه از لحاظ مواردی از رقیبش پیشه بگیره مثل چند ضلعی های بیشتر و موارد دیگه.
از لحاظ gpu که ps3 حرفی برای گفتن نداره وقتی gpu کنسول ماکروسافت نصف قدرت gpu کنسول ویی یو داره این که دیگه بماند یعنی gpu کنسول سونی .

در مورد cpu وضعیت کامل فرق میکنه و cpu پلی استیشن3 از هر دو تا قویتره با اختلاف زیاد .
در flop یا محاسبات شناور 2.3 برابر قویتر از cpu ایکس باکس360 هست و از cpu کنسول ویی یو حدود 3 تا 3.5 برابر .

Wii U graphics power finally revealed • Articles • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:
البته من این توضیحات رو خیلی مقدماتی دادم مثل این:
ولی از نظر gpu این کنسول نصبت به نسل حاضر قویتره
این پردازنده 320 تا پردازنده جریانی داره که با کلاک 550 مگاهرتز کار میکنه این 2 عدد رو در هم ضرب کن میشه 176000

حالا xbox360 پردازنده گرافیکش 192 تا پردازنده جریانی داره که با فرکانس 500 کار میکنن و عدد 96000 بدست میاد.

که کاربر مسئله رو راحت تر بفهمه.در واقع معماری gpuهم بسیار تاثیر داره .

بله محمد عزيز صحيح ميگن

اضافه كنم از 5 خط 80 تايي هر VLIW SIMD core در واقع 4 رديف به Graphic pipline براي fp32 متصل بودن .

كلا معماري GPU كنسول WII U از كنسول xbox نسل فعلي بسيار بسيار بهينه تر هست اما نسبت به كنسول هاي نسل بعد پوچ حساب ميشه الاخصوص در انجام اعمال محاسباتي پيچيده كه VLIW دوود ميشه .

500gflops نيروي محاسباتي از معماري GCN تا 7 برابر از 500Gflops اي كه معماري VLIW 4 way ايجاد ميكنه قدرت و سرعت واقعي بيشتري ايجاد ميكنه ( البته معماري wii u از نوع VLIW 5 way هست كه از VLIW 4 way در عمل واقعا ضعيفتر هست .)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or