Miyamoto از شما میخواهد با WiiU صبور باشید

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
wind-waker-OST.jpg

آقای میاموتو از مشتریان میخواهد تا صبور باشند.
در گفتگو با CNN :
بازار نیازمند زمان است تا متوجه ارزش اصلی WiiU ,صفحه ی دومی که به شما ارائه میکند,و بازی هایی باشد که در تابستان عرضه خواهد شد..
این یک مدت زمانی است همانند زمان عرضه DS که مردم میگفتند هیچ راهی برای دیدن همزمان دو صفحه وجود ندارد,من حس می کنم که هرچه بیشتر آن ها با این صفحه دوم آشنا شوند بیشتر به این سمت بروند که یک روزی بگویند:من هیچ کاری رو بدون این نمیتونم انجام بدم.
مورد دیگری که من درباره ی اون فکر میکنم این است که ما چطور بتونیم به مردم کارایی بالای این دستگاه رو نشون بدیم..من به عنوان یک تولید کننده گیم ,به WiiU به عنوان یک دورنما برای بازی هایم میبینم
ننیتندو چندین بار متوالی درباره ی عناوینی که بر روی eshop و کسنولش در این تابستان و بعدا خواهد آمد اشاره کرد.
بازی های تایید شده:New Super Mario Bros. U DLC featuring New Super Luigi U, Mario Golf: World Tour, Pikmin 3, Rayman Legends, The Wonderful 101, Wii Fit U, Injustice: Gods Among Us, Game & Wario, Assassin’s Creed 4: Black Flag, Young Justice: Legacy, Marvel Pinball, and of course, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD.

منبع

آخرین ویرایش:
داش میاموتو ما مشکلی با صفحه دوم نداریم ما با سخت افزار مزخرف وی یو مشکل داریم که 90% موتورای ساخت بازی این کنسولو پشتیبانی نمیکنن

براي شخص من كه همون يه ماريو كارت بياد بسه. حتما مي خرمش.
مطمئنم تو E3 بازيهاي بي نظيري براش معرفي ميشه. به مياموتو ايمان دارم

داش میاموتو ما مشکلی با صفحه دوم نداریم ما با سخت افزار مزخرف وی یو مشکل داریم که 90% موتورای ساخت بازی این کنسولو پشتیبانی نمیکنن
اول این که نینتندو اصلا تمرکزش روی سخت افزار نبوده
این امار 90 درصد هم نمی دونم از کجا اوردید
موتور های بازی سازی براش زیاد هست
ue3
ue4
unity 4
cry3
f2
A NEXT موتور AC3
موتور تیم P+
موتور ریمن که سازندش گفت با سخت افزار WII U ارتقاش دادیم
موتور بازی WATCH DOGS
موتور تیم TT برای بازی هاش
موتور زامبی یو
موتور Project Cars که سازندش گفته گرافیک نسخه ی wII U بازی در حد نسل بعد هست
موتور دد ایلند
موتور Deus Ex: Human
موتور مانستر هانتر 3
موتور اکتیویژن برای COD
بعد بیاید بگید 90 درصد
و...
البته شاید بعضی از موتور ها مشترک باشن

[h=2][/h]

شما صبوری بکنید، پولتون هم دور بریزید تا نسل بعد که شیش سال دیگه نینتندو یه چیزی در حد همین کنسول این نسل بده. این دفعه خلاقیتش مثلا میشه اینکه دیسک بازی رو میزاری توی دسته لازم نیست بلند شی بریم تا دم دستگاه :دی.

شما صبوری بکنید، پولتون هم دور بریزید تا نسل بعد که شیش سال دیگه نینتندو یه چیزی در حد همین کنسول این نسل بده. این دفعه خلاقیتش مثلا میشه اینکه دیسک بازی رو میزاری توی دسته لازم نیست بلند شی بریم تا دم دستگاه :دی.
اون می شه کنسول دستی عزیز:d
والا wii u همین الانش هم از این نسل قوی تره
میماتو هم نگفته برید wii uبخرید وضعش درست می شه گفته صبر کنید
از الان برنامه های e3 رو می تونم بگم که چه برنامه ای داره

کارمک و کیج کم هستند میامتو رو هم ترول کنید کن لوین هم که ترول شده تازگیا جمع بازی‌ساز‌ها جمه.
...
هنوز خیلی‌ها متوجه نشدند خلاق‌ترین کمپانی تاریخ کیه باز هی ترول و ...

اول این که نینتندو اصلا تمرکزش روی سخت افزار نبوده
این امار 90 درصد هم نمی دونم از کجا اوردید
موتور های بازی سازی براش زیاد هست
ue3
ue4
unity 4
cry3
f2
A NEXT موتور AC3
موتور تیم P+
موتور ریمن که سازندش گفت با سخت افزار WII U ارتقاش دادیم
موتور بازی WATCH DOGS
موتور تیم TT برای بازی هاش
موتور زامبی یو
موتور Project Cars که سازندش گفته گرافیک نسخه ی wII U بازی در حد نسل بعد هست
موتور دد ایلند
موتور Deus Ex: Human
موتور مانستر هانتر 3
موتور اکتیویژن برای COD
بعد بیاید بگید 90 درصد
و...
البته شاید بعضی از موتور ها مشترک باشن

نکنه unreal engine4 frosbite 3 اومده ما خبر نداریم تازه دوست عزیز کرایسیس 3 هم نیومد اکثرا دادشون بالاست از دست وی یو قبول کن مالی نیست اون بازیایی که گفتی هم اکثرا یوبی سافت ساخته که واقعا هم حمایت کرده هم وی و هم وی یو بعد این کنسول در حد رقابت با نسل قبل هست نه بعد

آخرین ویرایش:
نکنه unreal engine4 frosbite 3 اومده ما خبر نداریم تازه دوست عزیز کرایسیس 3 هم نیومد اکثرا دادشون بالاست از دست وی یو قبول کن مالی نیست اون بازیایی که گفتی هم اکثرا یوبی سافت ساخته که واقعا هم حمایت کرده هم وی و هم وی یو بعد این کنسول در حد رقابت با نسل قبل هست نه بعد
UE4 گفتن میاد FB3 هم به دلیل رابطه نچندان خوب EA نمیاد Crysis 3 رو هم خود کوات گفته بودن ساختند حتی مصاحبش هم که گفته روی Wii u موتور عالی عمل کرده فقطEA اجازه انتشار بازی رو نداده ورگنه بازی رو ساخته بودند. حد رو شما تشخیص میدی که از این نسل 4 برابر قوی‌تره؟

من كه هميشه به نينتندو و شخص مياماتو اطمينان داشتم و اطمينان دارم اگه بازي هاي با كيفيت هميشگي نينتندو روش عرضه بشه توي بازار ميتركونه .تنها نگرانيم رقباي اين كنسول هستند كه ديگه مثل نسل قبل دست و پا بسته نيستند

مایکروسافت ندزده ایدتو رفیق. بچه ها وجدانا لازم نیست سطح فکر خودتونو دیگه تا این حد پایین نشون بدید

خداییش الان سونی میومد این حرف رو میزد (که زده و خبرش هم اومد) خیلی از این دوستان الان مشغول انواع اقسام ترول های متنوع بودن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or