Mirror's Edge جدید در سبک Open World خواهد بود

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
sigpic12089_20.gif

اگر با نگاهی منصفانه به عنوان Mirror's Edge نگاهی بیاندازیم خواهیم دید که با عنوانی خوب طرف بودیم. حال ادامه این عنوان قرار است بصورت Open World ساخته شود. طبق صحبت هایی که مدیریت بخش عناوین EA، آقای Frank Gibeau با IGN داشتند، اعلام کردند که تکه ها برای ساخت ادامه عنوان Free-runnig، برای گسترش فن بیس این فرانچایز، در جای خود نشسته اند.
ایشان توضیح دادند که: "سعی و هدف ما در هر عنوانی، گسترش طرفداران آن است و این امر در دستور کارهای ما بصورت جدی قرار دارد که به سیل عظیمی از مردم برای طرفداری از عناوینمان برسیم؛ که با توجه به شرایط موجود و چیزهایی که در اختیار داریم این کار امکان پذیر است."

Gibeau خاطرنشان کرد که نسخه اول Mirror's Edge چند میلیون نسخه ای فروش داشته اما این چیز مهمی نیست؛ به زبان دیگر این یک فیلم هنری نیست که بخواهیم زیاد بر روی آن حساسیت نشان دهیم و به آن فکر کنیم. به نظر ما این عنوان فرصت این را دارد که در نسخه بعدی خود مجددا پیشرفت کند و دامنه پیشرفتش را افزایش دهد.

ادامه ای بر Mirror's Edge در E3 امسال معرفی شد و طبق گفته های Frank Gibeau این عنوان به سبک Open World Action Adventure خواهد بود. این عنوان، فعلا برای پلتفرم های Xbox One, PS4 و PC در دست ساخت است و طبق گفته سازنده آن یعنی DICE، این بازی "زمانی که آماده باشد" منتشر خواهد شد!

منبع

خبر برای 4 روز پیشه اما دیدم کسی نذاشته و احتمالا برای طرفدارانش جالب باشه.

عکس اول موهای شخصیت اصلی تکون میخوره :d
فردین خبر نزدی ، نزدی ، یه خبر خفن زدی که عکسش متحرکه :d

کلا نسخه اولش خیلی بازی جالبی بود .سبک گیم پلی و دربین بازی عالی و جالب بود .اما به سختی یه نفر میتونه با چنین بازی ای کنار بیاد .

عکس اول موهای شخصیت اصلی تکون میخوره :d
فردین خبر نزدی ، نزدی ، یه خبر خفن زدی که عکسش متحرکه :d

کلا نسخه اولش خیلی بازی جالبی بود .سبک گیم پلی و دربین بازی عالی و جالب بود .اما به سختی یه نفر میتونه با چنین بازی ای کنار بیاد .
عقل کل عکسش مال امضامه چون :دی

با اینکه نسخه ی اول OW نبود ولی گیم پلی انقدر آزادی داشت که میشد برای طی کردن مرحله از چندین راه مختلف رفت و این خودش بازی رو زیباتر کرده بود.
خیلی دوست دارم یه مود مالتی پلیر بهش اضافه بشه که یه مرحله رو با یکی-دو نفر دیگه مسابقه بدیم ;)

به نظرم گیم پلی هیجانیش رو با وجود OW بودن از دست میده..حالا به قول یکیک از دوستان OW داریم تا OW!
Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 4 Beta

من با شماره اولش زندگی کردم اون زمان کنکورم داشتم یادش بخیر ولی نمیدونم چرا بعد ار این بازی همیشه سرگیجه می گرفتم که یادمه یه جا خوندم این مشکل برای بعضی افراد پیش میاد و واسه شبیه سازی دقیق حرکات دوربین با حرکات سر موقع پارکور هستش.امیدوارم تو شماره دوش بعد بازی دنیا واسم به چرخش در نیاد چون اصلا راه نداره روز اول که اومد نگیرمش :d

امیدوارم علاوه بر ارتقای Free running و هیمنطور اضافه شدن پازل های محیطی با کیفیت تر یه فکری اساسی هم به حال شوتینگ بازی بکنند.

امیدوارم کلاً شوتینگِ بازی رو حذف کرده باشن :d
نسخه‌ی قبلی رو هم تقریباً بدون استفاده از اسلحه تموم کردم، که فکر کنم خیلی از گیمرهای دیگه هم همین کارو کردن:d

اصلا به نظرت مثلا Tomb Rider که بخواد در حد جی تی ای Open World بشه لطف و مزه ای داره؟ دیگه از این چیزی که هست بیشتر Open world میشد به نظرم خیلی مسخره میشد.
از Open world شدن ME هم استقبال میشه ولی به شرط اینکه کیفیت گیم پلی بازی پایین نیاد و یه چیز ناقص اب در نیاد.
Open world باید Open world باشد،Open world اگر Open world نباشد Open world نیست.
همونیه که میدونین:d

اين بازي رو واقعا دوست داشتم و هنوز هم دوست دارم . تريلر هاي نسخه اول رو ميگرفتم و نگاه ميكردم و خيلي خوشم آمده بود . رفتم بعد از كلي گشتن بالاخره از يك جا خريدمش حالا بعد نصب چون كه سيستمم خيلي ضعيف بود اجرا نشد ! :| براي همين تا چند ماه فقط تريلر نگاه ميكردم حالا هم كه سيستم جديد خريدم باز يادم آمده كه دادم بازي رو دست يكي ديگه ! :| سر بازي كردن نسخه اول داستاني داشتم هنوز هم كه در حسرتش هستم ! :( بي خيال . به هر حال هر موقع نسخه دومش بياد 100% ميخرمش . فقط ميخواستم بدونم كسي نميدونه كه اين بازي براي PC با گرافيك نسل بعدي مياد يا با همين گرافيكي كه در حال حاضر وجود داره ؟! و اينكه :
يعني گيم پلي سخته ؟ دوربين خيلي حال آدمو ميگيره ؟ يا كلا سبك بازي به گونه اي هست كه بعضي ها ممكنه خوششون نياد ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or