Mirror's Edge جدید در سبک Open World خواهد بود

  • Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
sigpic12089_20.gif


اگر با نگاهی منصفانه به عنوان Mirror's Edge نگاهی بیاندازیم خواهیم دید که با عنوانی خوب طرف بودیم. حال ادامه این عنوان قرار است بصورت Open World ساخته شود. طبق صحبت هایی که مدیریت بخش عناوین EA، آقای Frank Gibeau با IGN داشتند، اعلام کردند که تکه ها برای ساخت ادامه عنوان Free-runnig، برای گسترش فن بیس این فرانچایز، در جای خود نشسته اند.
ایشان توضیح دادند که: "سعی و هدف ما در هر عنوانی، گسترش طرفداران آن است و این امر در دستور کارهای ما بصورت جدی قرار دارد که به سیل عظیمی از مردم برای طرفداری از عناوینمان برسیم؛ که با توجه به شرایط موجود و چیزهایی که در اختیار داریم این کار امکان پذیر است."

Gibeau خاطرنشان کرد که نسخه اول Mirror's Edge چند میلیون نسخه ای فروش داشته اما این چیز مهمی نیست؛ به زبان دیگر این یک فیلم هنری نیست که بخواهیم زیاد بر روی آن حساسیت نشان دهیم و به آن فکر کنیم. به نظر ما این عنوان فرصت این را دارد که در نسخه بعدی خود مجددا پیشرفت کند و دامنه پیشرفتش را افزایش دهد.

ادامه ای بر Mirror's Edge در E3 امسال معرفی شد و طبق گفته های Frank Gibeau این عنوان به سبک Open World Action Adventure خواهد بود. این عنوان، فعلا برای پلتفرم های Xbox One, PS4 و PC در دست ساخت است و طبق گفته سازنده آن یعنی DICE، این بازی "زمانی که آماده باشد" منتشر خواهد شد!

منبع

خبر برای 4 روز پیشه اما دیدم کسی نذاشته و احتمالا برای طرفدارانش جالب باشه.
 
گند نزنن بهش؟
البته openworld داریم تا openworld . به tomb raider هم میگفتن openworld به gta هم میگفتن openworld.این openworld کجا اون openworld کجا.البته openworld باید Openworld باشه نه مثل توم ریدر نیمچه openworld باشه.با این وجود openworld یا غیر openworld ، امیدوارم خوب از اب در بیاد.
:d
 
معمولا وقتی صحبت از open world بودن بازی میشه، انتظارات بالاتر میره. مخصوصا اینکه بازی نسل بعدی هم هست.
در کل امیدوارم بازی موفقی باشه، چون در غیر این صورت فردین میره Dice رو به همره EA با خاک یکسان میکنه :دی
 
open world بودنش میتونه خیلی خوب باشه به شرطی که زیاد بی هدف نشه بازی مثل open world های ناموفق . OW شدنش باعث میشه لذت بخش ترین عنصر بازی ینی دویدن رو میتونی خیلی راحت و بدون محدودیت انجام بدی :bighug:

الان به قول خودشون باید ایرادات گذشته رو اصلاح کنن مثل داستان و صداگذاری و کات سین های in-engine و ... اونوقت تبدیل به یه عنوان عالی میشه .

پ.ن : الان دارم 1 رو دوباره بازی میکنم خیلی حال میده گرافیکش واسه اون زمان واقعا خوب بودااا :دی
 
امیدوارم علاوه بر ارتقای Free running و هیمنطور اضافه شدن پازل های محیطی با کیفیت تر یه فکری اساسی هم به حال شوتینگ بازی بکنند.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
 
گند نزنن بهش؟
البته openworld داریم تا openworld . به tomb raider هم میگفتن openworld به gta هم میگفتن openworld.این openworld کجا اون openworld کجا.البته openworld باید Openworld باشه نه مثل توم ریدر نیمچه openworld باشه.با این وجود openworld یا غیر openworld ، امیدوارم خوب از اب در بیاد.
:d

اصلا به نظرت مثلا Tomb Rider که بخواد در حد جی تی ای Open World بشه لطف و مزه ای داره؟ دیگه از این چیزی که هست بیشتر Open world میشد به نظرم خیلی مسخره میشد.
از Open world شدن ME هم استقبال میشه ولی به شرط اینکه کیفیت گیم پلی بازی پایین نیاد و یه چیز ناقص اب در نیاد.
 
این بازی خودش که الان یک جوریا OW هست. مثلا من برای بار اول که بازی می کردم بعضی جاها نیم ساعت گیر می کردم نمی دونستم چه غلطی بکنم.:دی
امیدوارم تا هفت-هشت ماه دیگه یک گیمپلی هم معرفی بشه خیال ما رو راحت کنه.:دی
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or