Mirror's Edge با انجین Frostbite 2؟

Ezio da Firenze

کاربر سایت
dice-showcases-frostbite-2-engine-with-real-time-radiosity-demo.jpg

Frank Gibeau از Electronic Arts گفته " ما می توانیم یک Mirror's Edge جدید با انجین Frostbite 2 در آینده ببینیم"

ما هنوز Mirror's Edge را نکشتیم

همچنین به GT اعلام کرد : " ما به دنبال این هستیم که بازی رو به بهترین حالت عرضه کنیم . ما عاشق Mirror's Edge هستیم.گروه DICE بازی خیلی خاصی را در اول عرضه کردند. باید ایده خیلی بزرگی داشته باشی تا قادر به ساخت نسخه جدید باشی"

شاید این ایده جدید استفاده از انجین Frostbite 2 باشه؟!این انجین در بتلفید داره استفاده میشه.

"Mirror's Edge, Frostbite 2 - I'm there," said Keighley.

"You'll see that combination, I'm sure," Gibeau replied.

تایید Mirror's Edge جدید در فوریه رد شد با اینکه EA اعلام کرد این بازی هنوز برای ما مهم است .

منبع

آخرین ویرایش:
کی میگه نسخه اولش خوب بود؟

نسخه اولش خدا بود! در حدی بود که من 1 بار رو پی سی و 3 بار رو ایکس باکس تمومش کردم.
نسخه ی بعدیش بیاد که من رو هوا میزنمش!

ببخشید یه سوال بی ربط!
من از کجا میتونم رونمایی کامل مایکروسافت در e3 رو دانلود کنم؟
سایتی هست.کلا هر چی تو e3‎ ‎‏ هست
خوشحال میشم جواب بدید

واي نسخه اول بازي كه گرافيكش وحشتناك بالا بود.بعضي جاها فكر ميكردم واقعيه مخصوصا رنگ بنديش حالا كه قراره با اين موتور بسازن ديگه معلوم نيست چه شاهكاري بشه
گيم پلي هم كه ديگه پر از خلاقيت
فقط خداكنه ea قدر اين بازي رو بدونه و له نكنش!
ببخشید یه سوال بی ربط!
من از کجا میتونم رونمایی کامل مایکروسافت رو دانلود کنم؟
سایتی هست.
خوشحال میشم جواب بدید
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=42675

نسخه اولش یه تجربه جدید و نویی بود و گیم پلی چذاب و مهیجی داشت.ولی گرافیکش قوی نبود.
اگه با این موتور ساخته شه هم کیفیت بازی و هه گرافیکش و فروش و امتیازاش رویایی میشه......:x

Mirrors Edge در همون شماره ی اول هم مشکلی از لحاظ بصری نداشت ، توی بازی هم که به اونصورت تخریب و انفجار و درگیری های بزرگ رخ نمیداد پس چه دلیلی هست که انجین عوض شه در حالی که بازی مشکلات دیگه ای داشت !

ME بازی عالی ای بود ولی گیم پلی و هسته ی اون کامل نبود ،تغییر انجین فکر نکنم هیچ کدوم از اون عیوب رو بر طرف کنه .

شماره یکش جالب بود . من قبل از عرضه این بازی فکر میکردم که با ue3 فقط میشه محیط های کثیف رو ساخت! از بس که همه بازی هایی که با موتور ue3 ساخته شدن محیط های کثیف و تاریک و خراب شده داشتن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or