شایعه Mirror’s Edge 2 توسط Amazon آلمان لیست شد

RattleSnake

کاربر سایت
74238065214178419549.jpg

امروز بعد از ظهر گزارشی رسیده و حاکی از آن است که خرده فروشی Amazon آلمان بازی Mirror’s Edge 2 را در لیست پیش خرید‌های خود قرار داده است.
به نظر می‌رسد نسخه لیست شده برای Xbox 360 بوده است.
سال گذشته Ben Cousins رئیس سابق استدیو Easy Studio سوئد که زیرمجموعه EA و DICE است خبر داد که Mirror’s Edge 2 توسط DICE درحال ساخت است.
Patrick Soderlund معاون رئیس EA چندی پیش اعلام کرد DICE هم اکنون درحال کار برروی نسخه‌ای جدید از Battl@field است.

Mirror’s Edge در سال 2008 در سبک first-person free-running عرضه شد ولی به علت فروش دیگر خبری از این عنوان نشد. چندی پیش نیز easter egg این بازی در DLC بازی BF3 کشف شده بود.

شاید در E3 باید منتظر رونمایی بازی بود.

DICE در پاسخ به توییتر بنده رسما اعلام کرد امسال تمرکزشان فقط برروی Battl@field 4 است.
15465206851037904709.jpg

منبع:
1
2

RUN! RUN! RUN!
یاد Ending دوم One Piece افتادم :دی اسمش دقیقا همین بود :دی

. تنها مشکل شماره یک تنوع رنگش بود. یک بار نشستم پاش 4 ساعت بازی کردم تا یه هفته دنیا برام سفید و آبی شده بود.:d
اتفاقا برای من یکی از نقات قوت بوده :دی فوق العاده زیبا بود. چطوری باUE3 اون رنگ های روشن رو خلق کردن واقعا؟! :دی رنگ ها تاثیر زیادی روی گیم پلی هم داشتن. راه های فرار و چیز های مهم با رنگ قرمز نمایش داده میشدن مثلا. :دی
امیدوارم استایل گرافیکی شماره دوم مثل بازی اول باشه. :دی

نه داش اگه شما رو هارد میرفتین رنگای قرمز دیگه نبودن. ساختمونا بلااستثنا همه سبز ساختمونا سفید. اگه اینجوری ادامه بدن همه کور میشن.
biggrin1.gif
میدونم رو هارد رنگای قرمز نبودن :دی بالاخره مهم تاثیر گذار بودن رنگ ها به صورت کلی تو گیم پلی بود :دی به هر حال به نظر من که همون تم ساده و چند رنگ محدود خیلی زیبا بود :دی

آخرین ویرایش:
اتفاقا برای من یکی از نقات قوت بوده :دی فوق العاده زیبا بود. چطوری باUE3 اون رنگ های روشن رو خلق کردن واقعا؟! :دی رنگ ها تاثیر زیادی روی گیم پلی هم داشتن. راه های فرار و چیز های مهم با رنگ قرمز نمایش داده میشدن مثلا. :دی
امیدوارم استایل گرافیکی شماره دوم مثل بازی اول باشه. :دی

نه داش اگه شما رو هارد میرفتین رنگای قرمز دیگه نبودن. داخل ساختمون بلااستثنا همه سبز، پشت بوما سفید. اگه اینجوری ادامه بدن همه کور میشن.:biggrin1:

میدونم رو هارد رنگای قرمز نبودن
biggrin1.gif
بالاخره مهم تاثیر گذار بودن رنگ ها به صورت کلی تو گیم پلی بود
biggrin1.gif
به هر حال به نظر من که همون تم ساده و چند رنگ محدود خیلی زیبا بود
biggrin1.gif
Then you should definitely see a doctor. :d
من که با هر کی حرف زد میگفتش که چشاشو اذیت میکنه.

آخرین ویرایش:
اسلحه هم برمیداشتی کار خاصی نمیتونستی باهاش بکنی :دی کلا مسخره ترین سیستم طراحی مبارزات با سلاح رو داشت که البته خیلی هم مهم نبود چون من خودم بدون استفاده از اسلحه راحت بازی رو تموم کردم، بقیه هم همین طوری بودن :دی

من فکر میکردم Call of duty هست :| هی اسلحه ی سربازا رو برمیداشتم مخصوصا اون تک تیراندازا لولشون میکردم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or