شایعه Mirror’s Edge 2 توسط Amazon آلمان لیست شد

RattleSnake

کاربر سایت
74238065214178419549.jpg

امروز بعد از ظهر گزارشی رسیده و حاکی از آن است که خرده فروشی Amazon آلمان بازی Mirror’s Edge 2 را در لیست پیش خرید‌های خود قرار داده است.
به نظر می‌رسد نسخه لیست شده برای Xbox 360 بوده است.
سال گذشته Ben Cousins رئیس سابق استدیو Easy Studio سوئد که زیرمجموعه EA و DICE است خبر داد که Mirror’s Edge 2 توسط DICE درحال ساخت است.
Patrick Soderlund معاون رئیس EA چندی پیش اعلام کرد DICE هم اکنون درحال کار برروی نسخه‌ای جدید از Battl@field است.

Mirror’s Edge در سال 2008 در سبک first-person free-running عرضه شد ولی به علت فروش دیگر خبری از این عنوان نشد. چندی پیش نیز easter egg این بازی در DLC بازی BF3 کشف شده بود.

شاید در E3 باید منتظر رونمایی بازی بود.

DICE در پاسخ به توییتر بنده رسما اعلام کرد امسال تمرکزشان فقط برروی Battl@field 4 است.
15465206851037904709.jpg

منبع:
1
2

بازی به این خوبی :x حیفه که شاهد نسخه ی دیگه ای ازش نباشیم. اتفاقا این روزا دوباره مشغول بازی کردنش هستم و چقدر خوب میشه شماره ی بعدیش هم تایید بشه.

نسخه اول بازی نوآوری هایی داشت که در اون موقع و قبل از انتشار خیلی جذاب نشان میداد اما موقع انتشار امتیازهای پایین بازی را به کنج پرتاب کرد اون موقع امتیاز گرفتن خیلی شرط بود حالا هم هست اما اون موقع حساسیت ها بیشتر بود .
در کل سازندگان هم نتونستن بازی خوبی تحویل بدن. اگر شماره دومی در کار باشه امیدوارم خوب از آب دربیاد.

ایول :دی واقعا بازی زیبایی بود!
امیدوارم رسما تاییدش کنن!
گرچه EA توی گند زدن به سری هاش ماهره:دی امیدوارم با تغیر به انجین Frostbite گند نزنن بهش:دی چون اگه قرار باشه بسازنش 100% با فراستبایت ساخته میشه!

یکی از بهترین بازی های این نسل برای من بود. انقدر از حال و هوا و گیم پلی بازی لذت بردم که دور اول یه بار هم اسلحه برنداشتم ببینم چطوریه ! :دی

یکی از بهترین بازی های این نسل برای من بود. انقدر از حال و هوا و گیم پلی بازی لذت بردم که دور اول یه بار هم اسلحه برنداشتم ببینم چطوریه ! :دی
اسلحه هم برمیداشتی کار خاصی نمیتونستی باهاش بکنی :دی کلا مسخره ترین سیستم طراحی مبارزات با سلاح رو داشت که البته خیلی هم مهم نبود چون من خودم بدون استفاده از اسلحه راحت بازی رو تموم کردم، بقیه هم همین طوری بودن :دی

اسلحه هم برمیداشتی کار خاصی نمیتونستی باهاش بکنی :دی کلا مسخره ترین سیستم طراحی مبارزات با سلاح رو داشت که البته خیلی هم مهم نبود چون من خودم بدون استفاده از اسلحه راحت بازی رو تموم کردم، بقیه هم همین طوری بودن :دی

آره اسلحه کلا کاربردی نداشت

RUN! RUN! RUN!

خدارو شکر دوباره یه خبرایی اومد من که دیگه داشتم دیوانه میشدم
. تنها مشکل شماره یک تنوع رنگش بود. یک بار نشستم پاش 4 ساعت بازی کردم تا یه هفته دنیا برام سفید و آبی شده بود.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or