Mirror’s Edge هنوز هم برای EA مهم است!!!

$Dante$

کاربر سایت
در طی گزارشات و اتفاقات اخیر که شرکت الکترونیک آرتز هیچ واکنشی نشان نداد و خبر از متوقف شدن ساخت لبه ی آینه داد حال این شرکت اعلام کرده که بازی هنوز برای شرکت مهم است.
در اوایل هفته ناشر بازی گفته بود که ساخت بازی متوقف شده ولی حالا یکی از سخنگوهای EA گفته است که بازی برای ما اهمیت دارد.
همچنین این سخنگو درباره برنامه های آینده سری چیزی بیشتری نگفت.
منبع:http://www.eurogamer.net/articles/2011-02-17-mirrors-edge-still-important-for-ea

ss_preview_tower_web.jpg.jpg

• Like
Reactions: God_of_game
فکر کنم EA از UBI یاد گرفته برای تبلیغات UBI آمد گفت بازی رو کنسل کردم صدا مردم در امد EA گفت بیاین یکم بازی رو بر گردونیم تو اوج خبری یکم مردم فراموش نکنن این بازی رو همون کار رو کرد باز صدا مردم در امد .

کلآ رسم شده میگن فلان بازی کنسله , بعد واکنش ملت رو میبینن و میگن کی گفته کنسله ! همین چند روز پیش در مورد I Am Alive هم این اتفاق افتاد ...

EA پول پرست :دی هایپ بدون تبلیغات راه انداخته:دی گول نخورین .
با این حرفاش داره ثابت می کنه که مثلا Mirror's edge جدید اگه بیاد بیرون عالیه و مشکل نداره .

بابا یکی ما رو روشن کنه.
از یه طرف میگن یه گروه کوچیک بازیو می ساختن، بعد گفتن بازیرو تست کردن گفتن باب میلمون نبوه فعلا ساختش به تعویق افتاده، یه بار دیگه اومدن گفتن بازی کلا کنسل شده، حالا آقای نمی دونم کی اومده گفته بازی هنوز برای ما مهم هست.)x
ما که نفهمیدم چی شد!

مگه I Am Alive هم کنسل شد !؟ اه خدای من ! :دی
نه,ولی چند وقت پیش یه خبر اومد که بازی به دلیل اینکه خیلی بهش امیدی نیست فقط عرضه ی دیجیتالی می شه و خبری از عرضه رو دیسک نیست.ولی بعدا یوبی سافت گفت این یک شوخی بوده و i am alive در حال ساخته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or