Mirror’s Edge، یک بازی 12 ساعته

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
01d.jpg

Llanes از طرف EA در مصاحبه با KIKIZO تایید کرد که بازی ME از نظر ساعات گیم‌پلی زیاد طولانی نخواهد بود.

او می‌گوید:" ما حدودا 12 ساعت گیم‌پلی را برای این بازی در نظر گرفته‌ایم".

او اشاره می‌کند که این یک بازی Open World نیست اما مسیر‌ها و راه‌های بسیار گوناگونی در بازی هستند که ارزش تکرار ان را بالا می‌برند.

او اضافه می‌کند:" ما به هیچ وجه قصد نداشتیم که یک بازی بی‌نهایت ازادانه، مثل Oblivion را خلق کنیم. بلکه ما تصمیم گرفتیم که یک بازی با داستانی کاملا مشخص و متمرکز خلق کنیم. این داستان قابل باور خواهد بود و در شهری با معماری معاصر انجام می‌گیرد. شهری که ما ان‌را از روی دبی، نیویورک و توکیو ساخته‌ایم و البته قابل ذکر است که این شهر جامعه‌ای اینده‌رو و پیشرفته خواهد داشت".

"Faith یک کاراکتر بسیار فرز و چابک است و حتی در همان ابتدای بازی نیز، بازیباز باید خود را اماده کند تا با انتخاب‌های وسیعی در گیم‌پلی روبرو شود. البته یاد گرفتن بازی راحت است اما حرفه‌ای شدن در ان سخت ‌خواهد بود".

Source

شما بگید 10/10 گرفته
چه فایده داره؟

فایدش اینه که شما از این به بعد وقتی امتیاز یک بازی ( اونم از نوع پایینش ! ) رو توی یک تاپیک قرار میدی بیای و بقیه امتیازات رو هم بزاری .

منم نمیخوام به این بحث ادامه بدم ولی فقط یه سوال از شما دارم
شما فکر میکنی این دمو هایه چند دقیقه ای رو کلا برایه چی میدن بیرون؟
برایه قشنگی و یا اینکه بازی کنی و ببینی چی هست و ارزش خرید رو داره یا نه؟

نه من برای این متعجب شدم که شما از این دموی چند دقیقه ای که تازه همون هم مربوط به بخش Training بازی هست چه طوری تا تهش رو خوندی و متوجه شدی که این بازی , بازی خوبی نیست ؟!!
البته قبول دارم هر کسی یه سلیقه ای داره . اما بهتره وقتی کسی میخواد از یک بازی بد بگه بیاد چند تا دلیل منطقی هم بیاره و صرفا با گفتن اینکه این بازی از سایت فلان امتیاز پایین گرفته یا من ازش خوشم نمیاد بازی رو نکوبه . اونم تازه برای ما که میایم هر بازی رو دونه ای 5000 تومن میخریم !
به هر حال اگر صحبتی باقی مونده حتما PM بده چون تو این تاپیک جای این صحبت ها نیست .

من دمو رو دانلود کردم ولی نصب نکردم.باحاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما دمو رو گرفتی که چی کارش کنی ؟! :دی
من نظرم این هست که حتما این بازی رو انجام بدید .

یه بازی مثل مررادج که تقریبا سرعتی و تکنیکی هستش باید موسیقی مناسب و با تمپوی بالا داشته باشه.من دمو رو بازی نکردم ولی کسی میدونه موسیقی تو چه وضعیه؟اصلا موسیقی داره؟! ;)

به نظر من این بازی از پرش اول که بپری بعدی رو استفراغ :sick:کردی چون اول شخصه اگه بشه بص.رت سوم شخص ببینی خیلی بهتر میشد:cheesygri

به نظر من این بازی از پرش اول که بپری بعدی رو استفراغ :sick:کردی چون اول شخصه اگه بشه بص.رت سوم شخص ببینی خیلی بهتر میشد:cheesygri

مگه شما بازی کردی که این حرفو میزنی؟!
ولی خداییش راست میگه بازی غیر شوتر و اول شخص!! :eek:

ولی خداییش راست میگه بازی غیر شوتر و اول شخص!!
بله بازی غیر شوتر و اول شخص مثل Thief که خیلی هم عالی بود و به نظر من یکی از عوامل موفقیتش همین اول شخص بودنش بود.

آخرین ویرایش:
بله بازی غیر شوتر و اول شخص مثل Thief که خیلی هم عالی بود و به نظر من یکی از عوامل موفقیتش همین FPS بودنش بود.

اگر غیر شوتر هست که دیگه نمیشه بهش FPS گفت باید گفت FP
یا اینکه بگیم FPR که بیشتر به این بازی میاد R برایه Runner :biggrin1:

دوستان به نظر من این بازی به سبک بازی پپسی ps 1 باشد
اخه یه جورایی نمیشه سرعتمون را کنترل کرد

جان :eek: سبک PEPSI عمرا باشه :eek:
فکر نکنم یعنی این میدود و ما باید فقط چپ راست بریم نه بابا . خودمون کنترل و تو دست داریم تو اون سبک باشه که حال نمیده میخوایم اطرافمونو نگاه بندازیم :eek: جون من بگین این واقعیت نداره :(\

ویرایش : با تشکر از دوست پایینی :biggrin1:

آخرین ویرایش:
جان :eek: سبک PEPSI عمرا باشه :eek:
فکر نکنم یعنی این میدود و ما باید فقط چپ راست بریم نه بابا . خودمون کنترل و تو دست داریم تو اون سبک باشه که حال نمیده میخوایم اطرافمونو نگاه بندازیم :eek: جون من بگین این واقعیت نداره :(
جونه شما واقعیت نداره
کذبه داداش توجه نکن شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or