Mirror’s Edge، یک بازی 12 ساعته

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
01d.jpg

Llanes از طرف EA در مصاحبه با KIKIZO تایید کرد که بازی ME از نظر ساعات گیم‌پلی زیاد طولانی نخواهد بود.

او می‌گوید:" ما حدودا 12 ساعت گیم‌پلی را برای این بازی در نظر گرفته‌ایم".

او اشاره می‌کند که این یک بازی Open World نیست اما مسیر‌ها و راه‌های بسیار گوناگونی در بازی هستند که ارزش تکرار ان را بالا می‌برند.

او اضافه می‌کند:" ما به هیچ وجه قصد نداشتیم که یک بازی بی‌نهایت ازادانه، مثل Oblivion را خلق کنیم. بلکه ما تصمیم گرفتیم که یک بازی با داستانی کاملا مشخص و متمرکز خلق کنیم. این داستان قابل باور خواهد بود و در شهری با معماری معاصر انجام می‌گیرد. شهری که ما ان‌را از روی دبی، نیویورک و توکیو ساخته‌ایم و البته قابل ذکر است که این شهر جامعه‌ای اینده‌رو و پیشرفته خواهد داشت".

"Faith یک کاراکتر بسیار فرز و چابک است و حتی در همان ابتدای بازی نیز، بازیباز باید خود را اماده کند تا با انتخاب‌های وسیعی در گیم‌پلی روبرو شود. البته یاد گرفتن بازی راحت است اما حرفه‌ای شدن در ان سخت ‌خواهد بود".

Source

برای این نوع بازی ها 6-7 ساعت گیم پلی هم زیاده,ادم بازی می گیره که سرگرم بشه نه اینکه عصبی بشه و دسته کنسول را بشکنه
نیازی نیست همه ی بازی رو پشت سرِ هم و تو 12 ساعت بازی کنی !

پ.ن:آدم بازی رو انجام میده که لذت ببره,نه اینکه کلاس! بذاره که آره من زودتر تموم کردم . :smile:

برای این نوع بازی ها 6-7 ساعت گیم پلی هم زیاده,ادم بازی می گیره که سرگرم بشه نه اینکه عصبی بشه و دسته کنسول را بشکنه

جدا که اعصاب خورد کنه فقط بدو فرار کن بپر از دیوار برو بالا ؟
تازه نو آوری هم نداره اگر به دویدن و پریدن و .... باشه که POP
خیلی بیشتر و بهتر از اینا داره
البته تا نیاد نمیشه قطعی نظر داد
سبکه fpr :confused:

عجب روزگاریه واقعا.اون موقع که اسم mirror edge میومد همه کف می کردن ،حالا بازم مثل همیشه مثل بازیای دیگه با نزدیک شدن به تاریخ عرضه شد اشغال و خسته کننده و ...
نمی دونم چرا ما اینجوریم:confused:

حالا دوستان نمیخواد زیاد خودشون رو ازیت بکنن اون موقع Ubi گفته بود FC 2 چیزی حدود 15 الی 20 ساعت گیم پلی داره ولی در عمل همون 10 ساعت بود:دی

پ.ن: :p

درود
بازی داشتیم میگفتن 30 ساعت گیم پلی داره ولی عمرا روی Hard اونم واسه اولین با اونم با سوتی های که دادم تو 15 ساعت تموم شد :biggrin1:.
بنظرم 7 ساعت گیم پلی واسه این جور بازی ها خوبه و ارزش تکرارش رو بالا میبره :دی.

SEIKO-XXX جان:
Uncharted یا همان "اژدهای درونی" خودمان 7 ساعت گیم پلی داشت ولی 55 دقیقه CutScene ناب چاشنیش بود :دی. ربطی به هم ندارن ولی همین دلیلی که برات اودم فک کنم کافی باشه.
حرف و حدیثی هم بود لطفا p.m بزن :دی.

SEIKO-XXX جان:
Uncharted یا همان "اژدهای درونی" خودمان 7 ساعت گیم پلی داشت ولی 55 دقیقه CutScene ناب چاشنیش بود :دی. ربطی به هم ندارن ولی همین دلیلی که برات اودم فک کنم کافی باشه.
حرف و حدیثی هم بود لطفا p.m بزن :دی.
[/quote]

به قول فریدون درود

نه فریدون جان هیچ حرف و حدیثی نیست من یه حرفی زدم که همتون از دم منو محکوم کردین منظور منم از گفتن بازیه uncharted این بود که با اینکه یه بازیه 8ساعته بود ولی بر من بیشتر از 8 ساعت گذشت.چه برسه به mirror edge.
مرسی

عجب روزگاریه واقعا.اون موقع که اسم mirror edge میومد همه کف می کردن ،حالا بازم مثل همیشه مثل بازیای دیگه با نزدیک شدن به تاریخ عرضه شد اشغال و خسته کننده و ...
نمی دونم چرا ما اینجوریم:confused:

دوسته عزیز اگر دقت کنی موقعی به به و چه چه میشه که از رو تریلر و ... نظر داده میشه
ولی من که الان دموش رو دان کردم و بازی کردم و میبینم آش دهنسوزی نیست چی باید
بگم؟ نظره من این بوده شایدم با کسانه دیگه مغایر باشه ولی نظره من و انایی که ازش
خوششون نیومده همین بوده شاید یه سری هم خیلی خوششون بیاد:confused:
فکر نکنم جوره خاصی باشیم;)

Game reactor : 6/10

:biggrin1:

عجیبه شما توی این 3 یا 4 امتیازاتی که به بازی داده شده فقط همین مورد رو قرار میدی تو تاپیک .
در تاپیک خود بازی هم اون دوست دیگمون همچین کاری کردند .

جاش اینجا نیست اما جهت اطلاع گفتم بدونید بد نباشه : :smile:

GamePlayer= 8 / 10

OXM = 9.5 / 10

CVG = 9 / 10

من چون ازش بدم اومده دنباله نکاته منفیش میگردم
شما هم اگر خوشت اومده امتیاز بالا هاش رو پیدا کن
من دموش رو بازی کردم شما هم بازی کردی؟!
اين امتياز 6 شما از کجا اوردی؟؟
gamereactor به بازی امتياز 8/10 داده نه 6/10

من از اینجا آوردم
http://translate.google.com/transla...7s+Edge/?sid=9b9bb66fc3e8da1574ce47a0a7f749e3
شما از کجا آوردی؟

اهان چون یک دموی چند دقیقه ای از این بازی انجام دادید دیگه متوجه شدید که بازی خوبی نیست ! :)

در هر صورت دوست ندارم این بحث تو این تاپیک بیشتر ادامه پیدا کنه . اگه خواستی و لازم بود در PM با هم بحث میکنیم :smile: .

من از اینجا آوردم
http://translate.google.com/translate?hl=da&sl=da&tl=en&u=http://gamereactor.dk/anmeldelser/71737/Mirror%2527s%2BEdge/%3Fsid%3D9b9bb66fc3e8da1574ce47a0a7f749e3
شما از کجا آوردی؟
از اينجا
http://www.gamereactor.no/anmeldelser/115526/Mirror's+Edge/

برداشته 8/10 ترجمه کرده به 6/10...

lol

وقتی لينکت از n4g برداشته شده باشه اين مشکلات رو هم داره.

آخرین ویرایش:
شما بگید 10/10 گرفته
چه فایده داره؟
اهان چون یک دموی چند دقیقه ای از این بازی انجام دادید دیگه متوجه شدید که بازی خوبی نیست ! :)

منم نمیخوام به این بحث ادامه بدم ولی فقط یه سوال از شما دارم
شما فکر میکنی این دمو هایه چند دقیقه ای رو کلا برایه چی میدن بیرون؟
برایه قشنگی و یا اینکه بازی کنی و ببینی چی هست و ارزش خرید رو داره یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or