Mini ninjas - PC

mini-ninjas.jpg

Mini ninjas

ناشر:eidos interactive
سبک:Action\Adventure
تاریخ انتشار:September 2009
پلتفرم:PC,X360,PS3,NDS,Wii

نینجا کوچولو!!!:love:

شاید هم شما دموی زیبای بازی Mini ninjas رو دیده اید و شاید هم در دلتان گفته باشید که بازی وقتی اومد من صد در صد می خرم.
بازی Mini ninjas یکی از آن دسته بازی ها هست که میتوان گفت دل همه رو بربیاد .
بازی دربارهی سه نینجا ی کوچک است.که در برابر دشمنان خود ایستادگی میکنند.و یک روباه کوچک نیز با خود دارند.
و قابلیت هایی مانند ناپدید شدن رو دارایند.
گرافیک بازی بسیار نرم طراحی شده و کرکتر ها شبیه به عروسک های کوچکی می مانند که به صورت جا کلیدی فروخته میشوند:biggrin1:
صدا گزاری هم بسیار زیبا کار شده و مخصوصا صدای فلوت.
هنوز مسائل زیادی درباره ی گیم پلی نیست و باید منتظر ماند.
من که خیلی به این بازی امیدوارم....

آخرین ویرایش:
من چند جا توی شهر خودمون رفتم نیاوردن
همشون می گن بازی کارتونیه و ......
اینم سایت رسمی بازی
http://www.minininjas.com/us
بالاش یه فلش بود حجمش زیاد بود بخاطر همین نذاشتم بیاد بالا
ای دی اس الیاش برن ببینن چیه

خب از نت بخر دیگه

من بازي رو از p30world خريدم واقعا بازي عاليه و به نظر من يكي از بهترينها تو سبك خودش هست....
واقعا سرگرم كننده هست در طول بازي اينقدر آيتم , مجيك , شخصيت هاي قابل بازي , محيط هاي فانتزي و باس فايتها ي جالب پيدا مي شن كه يه لحظه هم بازي خسته كننده نمي شه...
اين بازي عاليه
اما من فقط يه مشكل كوچيك باهاش داشتم و اونم اينكه در طول گيم پلي صدا نداشتم و فقط براي دموهاي بازي صدا داشتم...
كسي مي دونه چه طوري مي شه اين مشكل رو حل كرد؟
به هر حال من اين بازي رو تقريبا تموم كردم اگه مشكلي داشتيد خوشحال مي شم كمك كنم...

من بازي رو از p30world خريدم واقعا بازي عاليه و به نظر من يكي از بهترينها تو سبك خودش هست....
واقعا سرگرم كننده هست در طول بازي اينقدر آيتم , مجيك , شخصيت هاي قابل بازي , محيط هاي فانتزي و باس فايتها ي جالب پيدا مي شن كه يه لحظه هم بازي خسته كننده نمي شه...
اين بازي عاليه
اما من فقط يه مشكل كوچيك باهاش داشتم و اونم اينكه در طول گيم پلي صدا نداشتم و فقط براي دموهاي بازي صدا داشتم...
به هر حال من اين بازي رو تقريبا تموم كردم اگه مشكلي داشتيد خوشحال مي شم كمك كنم...
در ویندوز ویستا مسیر زیر رو طی کنین:
Control Panel -> Sound -> speakers -> Advanced
و فرمت پیشفرض رو در حالت i16 bit, 44100 Hz CD Qualityیا i24 bit, 44100 Hz Studio Quality قرار بدین.

- در ویندوز ایکس پی این مسیر رو باید طی کنین:
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدین.

- اگر صدا ندارین در ویندوز ایکس پی این مسیر رو طی کنین:
Run -> dxdiag -> sound tab
و در قسمت DirectX Features اون Hardware Sound Acceleration Level رو در حالت Basic acceleration قرار بدین.

خب از نت بخر دیگه

آخه من از خرید با نت اصلا تجربه خوبی ندارم
چند بار خرید کردم هربار هم بالای دو بازی
دفعه اول دیسک خام فرستادن:((
دفعه دوم CoD:WaW را توی دو تا سی دی :confused::eek:دادن که بازی را تونستم فقط تا مرحله دو برم
دفعه سوم برگشت خورد.:(( نمی دونم چرا؟ من با همون آدرس و کد پستی و .... دو بار سفارش هامو گرفته بودم
دفعه چهارم هم بازی را اشتباه فرستادن:laughing:
در کل من خرید از نت را بی خیال شدم

اين بازي عاليه

در ویندوز ویستا مسیر زیر رو طی کنین:
Control Panel -> Sound -> speakers -> Advanced
و فرمت پیشفرض رو در حالت i16 bit, 44100 Hz CD Qualityیا i24 bit, 44100 Hz Studio Quality قرار بدین.

- در ویندوز ایکس پی این مسیر رو باید طی کنین:
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدین.

- اگر صدا ندارین در ویندوز ایکس پی این مسیر رو طی کنین:
Run -> dxdiag -> sound tab
و در قسمت DirectX Features اون Hardware Sound Acceleration Level رو در حالت Basic acceleration قرار بدین.
دوست عزیز
من هم همین مشل ایشون رو دارم
و فقط هم در این بازی
بازی های دیگه عالی صدا دارن
این بازی demo ها صدا دارن اما خود بازی نه
این کار ها رو هم کردم فرقی نکرد
نمیدونم مشکل از چیه

من نسخه این گروه منفور رو دارم مشکلی نداره؟بخاطر این می گم که فعلا مشغول سروکله زدن با بقیه افتضاحات بازی ها هستم وقت ندارم تست کنم

دوستان من یک جا گیر کردم :
اونجا که تو یک جا شبیه قبرستان باید بازی کرد و چند تا روح هم دنبال آدم هستند . بعد از اینکه توی یک غار رفتم فکر کنم باید دنباله چیزی بگردم تا روح ها رو بکشم ولی پیدا نمیکنم .
کسی میتونه کمک کنه ؟

سلام دوستان بازي رو از شرمت بز تيم پي30 گرفتم ولي آخراي دي وي دي دوم همش از فايل هاي صوتي ارور ميده(از اين به بعد)
mm2is1gt68pxgnjb8r7h.gif

بعد وقتي همشونو hgnore ميكنم روي آيكون كه كليك ميكنم dont send ميده...راهي هست؟؟؟

سلام دوستان بازي رو از شرمت بز تيم پي30 گرفتم ولي آخراي دي وي دي دوم همش از فايل هاي صوتي ارور ميده(از اين به بعد)
mm2is1gt68pxgnjb8r7h.gif

بعد وقتي همشونو hgnore ميكنم روي آيكون كه كليك ميكنم dont send ميده...راهي هست؟؟؟
احتمالا دی وی دی بازی شما مشکل داره!! روی DVD-Rom دیگه ای تست کن!! اگه نشد بهتره یکی دیگه تهیه کنی!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or