Milo بالاخره عرضه خواهد شد !

D.A.K.E

کاربر سایت
Milo پسر مجازی ای که قرار بود تا بین شما و Kinect بتواند یک رابطه ی عاطفی و جادویی ایجاد کند ، به گفته ی گرینبرگ تنها یک Tech-Demo برای معرفی قابلیت های Kinect بود .

milo1b.jpg

گرینبرگ حرف خود را تصحیح کرد و گفت این بازی عرضه خواهد شد ولی نه امسال .

" ساخت Project Milo قطعا توسط شرکت Lionhead ادامه پیدا خواهد کرد . ما قرار نبود که این محصول را در تعطیلات امسال وارد بازار کنیم و همچنان هم در Lionhead ، تیم ساخت Milo بر روی این بازی کار خواهند کرد و به نوآوری های خود ادامه خواهند داد . "

منبع

پیتر مولینیو در مورد سخنان اخیر گرینبرگ گفت:

" برای گرینبرگ احساس تاسف می‌کنم. او از سال گذشته تا بحال این بازی را ندیده. اگه وقت بیشتری با او صرف کرده بودم و بازی را به اون نشون داده بودم، می‌فهمید که اوضاع از چه قراره".

او تایید کرد که تکنولوژی که در E3 سال گذشته به نمایش گذاشته شد واقعا وجود داره.

Milo & Kate نه tech demo‌ـست و نه کنسل شده.

Source

خدا رو شکر همه چیز مشخص شد.
قیافه بعضی ها الان دیدن داره.....
خدا رو 100 هزار مرتبه شکر که ماجرا پایان خوشی داشت ! lol
قیافه ها زمانی مشخص میشه که بازی منتشر شده و توی کنسولهای ملت امتحان میشه. اگه مولینیو دقیقآ همون چیزی که نشون داده رو توی بازی نهایی هم با همون کیفیت پیاده کنه , رسمآ شاهکار کرده و دیگه کمتر کسی میتونه از ایده های بلندپروازانه ایشون انتقاد کنه.

ایشالادر اواخر عمر کنسول های این نسل عرضه میشه و اصلا کسی یادش نمیاد قرار بوده چی باشه و چی هست....
این بیشتر به بلوف های بیزنسی میخوره.حرف راست رو گرینبرگ زد و الان فقط داره ماله کشی میشه.دارن فضا رو آماده میکنن تا یواش یواش هایپ های E3 رو از یاد مردم ببرند.

• Like
Reactions: mehdihoo
احیانا این مربوط میشه به نقال خبر؟ :d
یه سوتی داده خواسته جمع و جورش کنه گفته نقال خبر جا انداخته :d
بعدشم یه عکس به این کوچیکی چی داره اثبات میکنه؟ یه عده نشستن پای کامپیوتر خوب حالا که چی؟
از کجا معلوم رو پروژه مایلو کار میکنن؟ چیزی تو عکس معلوم نیست که :d
ایشالادر اواخر عمر کنسول های این نسل عرضه میشه و اصلا کسی یادش نمیاد قرار بوده چی باشه و چی هست....
این بیشتر به بلوف های بیزنسی میخوره.حرف راست رو گرینبرگ زد و الان فقط داره ماله کشی میشه.دارن فضا رو آماده میکنن تا یواش یواش هایپ های E3 رو از یاد مردم ببرند.
حالا خودتون رو به اینور اونور نکوبید. یه مقدار صبر کنید، بعد که دروغ دراومد و به آرزوتون رسیدید بیایید اینجا حملات رو آغاز کنید:دی هنوز هیچی 100% معلوم نشده!

یعنی من الان چی میتونم بگم؟ اگر مولینیو اینجا حاضر بشه و بگه این فنآوری عرضه میشه باز هم شما حرف خودت رو میزنی؟ نمیدونم این چه جور طرفداری هست؟

البته من درک میکنم بلاخره تابستون گرم و بعضی ها هم میسوزن دیگه :biggrin1:

اگر ضد جوش در دسترس نیست یک کم نمک بریزید نقطه جوش رو میبره بالا

حالا خودتون رو به اینور اونور نکوبید. یه مقدار صبر کنید، بعد که دروغ دراومد و به آرزوتون رسیدید بیایید اینجا حملات رو آغاز کنید:biggrin1: هنوز هیچی 100% معلوم نشده!
من مطمئنم اگر کینکت عرضه بشه و موفق هم بشه یک سری میان میگن به خاطر تبلیغات مایکروسافت بوده
خدا رو 100 هزار مرتبه شکر که ماجرا پایان خوشی داشت ! lol
قیافه ها زمانی مشخص میشه که بازی منتشر شده و توی کنسولهای ملت امتحان میشه. اگه مولینیو دقیقآ همون چیزی که نشون داده رو توی بازی نهایی هم با همون کیفیت پیاده کنه , رسمآ شاهکار کرده و دیگه کمتر کسی میتونه از ایده های بلندپروازانه ایشون انتقاد کنه.
کجا تموم شد؟ الان تازه صفی از فحش و بد و بیرا مونده.
من مطمئنم اگر مولینیو یک چیزی بگه صد درصد اون میشه

من این جمله رو گفتم چون بیشتر اعضای تحریریه دوست دارن بیخودو بی جهت 360 رو بکوبن و منتظر کوچکترین بهانه و لغزشی از طرف شرکت سازنده هستن.خیلی بعضی ها بی انصافی میکنن

پیتر مولینیو در مورد سخنان اخیر گرینبرگ گفت:

" برای گرینبرگ احساس تاسف می‌کنم. او از سال گذشته تا بحال این بازی را ندیده. اگه وقت بیشتری با او صرف کرده بودم و بازی را به اون نشون داده بودم، می‌فهمید که اوضاع از چه قراره".

او تایید کرد که تکنولوژی که در E3 سال گذشته به نمایش گذاشته شد واقعا وجود داره.

Milo & Kate نه tech demo‌ـست و نه کنسل شده.

Source

آخیش ... :دی
با اینکه رسیدن به اون چیزی به که تو E3 2009 نشون دادن خیلی سخته ولی امیدوارم مولینیو و تیمش بتونن این کار رو انجام بدن :x

یعنی من الان چی میتونم بگم؟ اگر مولینیو اینجا حاضر بشه و بگه این فنآوری عرضه میشه باز هم شما حرف خودت رو میزنی؟ نمیدونم این چه جور طرفداری هست؟
فنآوری؟ تکنولوژی؟
نه دوست عزیز.بحث رو انقلاب و دگرگونی هست.
1-دقیقا باید همون چیزی رو که تو e3 نشون دادن رو عرضه کنن.به همون راحتی و به همون خوشمزگی.نه چیزی که بعد از عرضه،یوتیوب رو پر از ویدئو کنه و باعث شادمانی عموم گیمر ها بشه.

2- برای شخص مولینیو احترام قائل هستم ولی گرینبرگ توی تبرک کار نمیکنه که الکی یه چیزی بپرونه.بدون شک یه چیزی بوده و هست......ساده انگارانه به قضیه نگاه نکنید.پس فردا بیاد در قالب یه بازی دیگه عرضه بشه و در قالب محدودیت های خاص اون بازی و...
شما امیدوار به عرضه باش.ولی با شواهدی که و من دارم میبینیم اینه که یه قصدی داشتند و الان توش موندن.

ترجیح میدم که ادامه ندم.
البته من درک میکنم بلاخره تابستون گرم و بعضی ها هم میسوزن دیگه :biggrin1:
:|

آخرین ویرایش:
متاسفانه هیچکس حق یه ذره انتقاد از کینکت و یا گرینبرگ یا هر شخص دیگه ای رو نداره چون بعضی دوستان سریعا اون رو به فن بازی ربط میدن ........................جالبه!

فنآوری؟ تکنولوژی؟
1-دقیقا باید همون چیزی رو که تو e3 نشون دادن رو عرضه کنن.به همون راحتی و به همون خوشمزگی.نه چیزی که بعد از عرضه،یوتیوب رو پر از ویدئو کنه و باعث شادمانی عموم گیمر ها بشه.
این حرف شما یعنی چی؟ دقیقا؟ مگه سونی دقیقا هرچی توی E3 2005 نشون داد و هرچی گفته بود رو انجام داد؟ دقیقا اینجا اصلا معنی نمیده تبلیغاتی صورت گرفته برای معرفی یک محصول حالا ممکن اون محصول در اون حد که معرفی شده نباشه ممکن هم هست که باشه چیزی که کاملا واضح و روشن هست کل چیزی که ما از مایلو دیدیم یک تلویزیون و 4 دقیقه نمایش بود که شما میگی دقیقا باید همون باشه.

2- برای شخص مولینیو احترام قائل هستم ولی گرینبرگ توی تبرک کار نمیکنه که الکی یه چیزی بپرونه.بدون شک یه چیزی بوده و هست......ساده انگارانه به قضیه نگاه نکنید.پس فردا بیاد در قالب یه بازی دیگه عرضه بشه و در قالب محدودیت های خاص اون بازی و...
شما امیدوار به عرضه باش.ولی با شواهدی که و من دارم میبینیم اینه که یه قصدی داشتند و الان توش موندن.
آدم باید واقعگرایانه نگاه کنه بدور از طرفداری، مطمئنا مولینیو هم این وسط بیکار نیست که بخواد اینقدر خالی ببنده.

من این جمله رو گفتم چون بیشتر اعضای تحریریه دوست دارن بیخودو بی جهت 360 رو بکوبن و منتظر کوچکترین بهانه و لغزشی از طرف شرکت سازنده هستن.خیلی بعضی ها بی انصافی میکنن
البته تعداد اندکی، ولی کلا اینجا بجزء یک سری افراد که واقعا نظر هایی که میدن درست و قشنگ هست و کاملا با منطق جور در میاد بقیه همش دارن یک جورایی X360 میکوبن آخه همون ماجرای کلاسیک و قدیمی خز بودن و خب الان هرکس PS3 داشته باشه یک جور فرد منتخب و هرکس هم که X360 بکوبه مطمئنا فرد تحصیل کرده و اینکاره صنعت گیم به حساب میاد.
میدونم شاید بعضی ها ناراحت بشند ولی واقعا هیچجایی رو نمیشه پیدا کرد که دو نفر از افراد مهم صنعت گیم رو بکوبن و هیچکس هم هیچ حرفی نزنه. شاید مولینیو بعضی وقت ها حرف هایی میزنه که به دور از ذهن هست ولی هرچی گفته و تا جایی که تونسته اجرا کرده حالا این که تکنولوژی یاری نداده و اون نتونسته همه افکارش رو کامل کنه دلیل بر توهین نمیشه.
متاسفانه هیچکس حق یه ذره انتقاد از کینکت و یا گرینبرگ یا هر شخص دیگه ای رو نداره چون بعضی دوستان سریعا اون رو به فن بازی ربط میدن ........................جالبه!
ببخشید یک ذره انتقاد؟ شما یا کلا تو ماجرا نیستی یا خودت مثل خیلی ها زدی به اون راه، این جور حرف زدن ها :

بابا اینا هم تکلیفشون با خودشون معلوم نیست ... یا شایدم گرینبرگ تکلیفش با هیچ کس معلوم نیست ....
مرتیکه یکم حرفتو مزه مزه کن بعد بزن ....

گرینبرگ: لقمه گنده تر از دهانمون برداشته بودیم.

یه چیزی گفتن که یه مشت فن و پنکه ی رو دور بالا رو (که تو این سایت هم هستند) خوشحال کنند ، حالا توش موندن!
یه زمانی من میگفتم پیتر مولینیو خالی بنده

اگر شما به اینها میگی یک ذره انتقاد من حرفی ندارم.

آخرین ویرایش:
فنآوری؟ تکنولوژی؟

ترجیح میدم که ادامه ندم.
:|
اول اینکه تو نقل قول کردن حرفای گرینبرگ تو اون سایت حرف و حدیثای مختلفی بلند شد پس برای اینکه نظر قطعی بدی باید ویدیو اون مصاحبه رو ببینی تا بفهمی این موجود خوشحال واقعا چی برا خودش نشخار کرده! دوما ظاهرا اونجایی که این عمو گرین میشینن، با تبرک فرق زیادی نداره! وگرنه بعدش مولینیو بر نمیگشت و بهش نمیگفت که برا این حرفات متاسفم!
سوما منم دقیقا همون چیزی رو که تو e3 پارسال اینا نشون دادن ازشون انتظار دارم وگرنه شخصا c4 میبندم میرم اونجا خدمت جناب گرینبرگ:d

شما قبل از اینکه طرفدارای بیچاره 360 رو محکوم کنی، فقط یه سری به تایپیک قبلی بزن بعد قضاوت کن!

ببخشید یک ذره انتقاد؟ شما یا کلا تو ماجرا نیستی یا خودت مثل خیلی ها زدی به اون راه، این جور حرف زدن ها :
اولا که بحث توهین کردن با بحث انتقاد خیلی فرق داره کسی که توهین میکنه رو کاری ندارم
دوما در مورد این جمله که نقل قول کردی:

گرینبرگ: لقمه گنده تر از دهانمون برداشته بودیم.
باید بگم که با اون خبری که دیروز در اینترنت پخش شد چیز دیگه ای جز این جمله نمیشد نتیجه گیری کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or