Midnight Club: Los Angeles

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا این قدر سخته.دارم از دستش دیوونه میشم.انگار شهر را حفظ هستند و ماشین هاشون هم که انگار موتور جت دارند.جالب اینه که دور آخر بازی هم ازت جلو می زنند و ......

چرا این قدر سخته.دارم از دستش دیوونه میشم.انگار شهر را حفظ هستند و ماشین هاشون هم که انگار موتور جت دارند.جالب اینه که دور آخر بازی هم ازت جلو می زنند و ......

تو این بازی اگه از موتورسیکلت استفاده کنید خیلی راحت بیشتر مسابقه ها رو می برید .

با این که گرافیک بازی ، گیم پلی ، محیط بازی و ... نسبت به Undercover بهتر هست ولی روند بازی سرعت Undercover رو نداره و همین باعث میشه که Undercover جذابیت بیشتری نسبت به این بازی داشته باشه .

خب این که بیشتر حال میده.

راستی دوستان وقتب که میروید در توکیو جاده ها برعکس میشه یا نه؟(یعنی خط شما بیوفته دست چپ و خط بغلتون بیفته دست راست)

سلام دوستان
بازی از سری NEED FOR SPEED قشنگتره یعنی مثل ورژن PS2 هستش که محل مسابقه معلوم نباشه و اگر یه خیابون رو اشتباهی بری کارت تمومه؟

با 30تا سرعت رانندگی کن یا ترمز کن:cheesygri
بازی سختی بود اما از nfs خیلی بهتر بود

آره از نظر اسپورت کردن ماشین ها که حرف نداره ! گرافیک خوبی هم داره ! البته من بعد از مدت ها دوباره شروع کردمش ! از زیر خاک کشیدمش بیرون ... :biggrin1: یه سری مسابقه ها هستش که فقط نقطه ی پایان روی مپ معلوم هستش ! من بعضی موقع ها اونجاها گم میشم :biggrin1:

با 30تا سرعت رانندگی کن یا ترمز کن
نه بابا اینجوری که منظورم نبود
منظورم یه چیز های دیگه بود
نمی دونم که کجا نوشته بود یا باید بازی رو تموم کنم یا باید تعداد مشخصی از اون بشکه ها پیدا کنم !!!
کسی نقشه ی بشکه ها رو نداره ؟؟؟؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or