خب تاپیک رو از زیر خاک بکشم بیرون
من بعد از NFS: Hot Pursuit رفتم تو حال و هوای ماشین، اومد این بازی رو از زیر خروار ها خاک کشیدم بیرون و بعد از چند ساعت بازی کردن معتادش شدمخیلی بازی قشنگیه، بدون شک بهترین ریسینگ آرکید این نسل تا به الآن از نظر من این بازی هست.
این نسخه از بازی هم گرافیک بهتر، باگ کمتر، 20-30 تا ماشین بیشتر، جنوب شهر LA، ترک های جدید، مسابقه های جدید (Delivery و...) و یکسری اچیومنت جدید داره...
الآن رفتم تو کارش خیلی جو گیر شدم، چون بهترین ماشین جهان از نظر من که Nissan Skyline GT-R r34 Spec-V هم خریدم و مثل چی تیونش کردم و از ریسیدنتوی LA دارم حــــــــــال میکنم.
پیشنهاد میکنم اگر کسی مثل من این بازی رو قبلاً انجام نداده بوده بشینه بازی کنه که بد نعمتی رو از دست داده![]()
چرا الکی شایعه می کنی؟MidNight Club یکی از بزرگترین عنوان های *R هست. و مطمئنا هم شماره های بعدی ساخته میشهمن هم به همه توصیه میکنم اما حیف که اخرین شماره از این سری بود و سازنده هاش قصد ساخت شماره جدیدش رو ندارن.
چرا الکی شایعه می کنی؟MidNight Club یکی از بزرگترین عنوان های *R هست. و مطمئنا هم شماره های بعدی ساخته میشه
این خبر رو من قبلا خوندمچون جلوی تجارت منو میگیره برای همین میخوام شایعه براش درست کنم تا کارم را بیوفته!!! عجبا!
جناب, چون همچین شایعه ای در کار بود و ساخت شماره جدید خیلی وقت پیش کنسل شده بود.
من یه کلمه بالا جا نداختم اون هم "فعلآ" هست.
این خبر رو بخون.
از روی این تی وی دبه ای ها گرفتی؟
آخه عکس ها کمی تاب داره
ZEN 2 مثل اینکه عاشق پایین آوردن ماشین هستیهرچی ماشین و موتور داری زمین رو جارو میکنن
![]()
سلام
الان بازی تو بازار اومده؟