MidNight Club : Los Angeles Complete Edition

خب تاپیک رو از زیر خاک بکشم بیرون :دی

من بعد از NFS: Hot Pursuit رفتم تو حال و هوای ماشین، اومد این بازی رو از زیر خروار ها خاک کشیدم بیرون و بعد از چند ساعت بازی کردن معتادش شدم :دی خیلی بازی قشنگیه، بدون شک بهترین ریسینگ آرکید این نسل تا به الآن از نظر من این بازی هست.

این نسخه از بازی هم گرافیک بهتر، باگ کمتر، 20-30 تا ماشین بیشتر، جنوب شهر LA، ترک های جدید، مسابقه های جدید (Delivery و...) و یکسری اچیومنت جدید داره...

الآن رفتم تو کارش خیلی جو گیر شدم، چون بهترین ماشین جهان از نظر من که Nissan Skyline GT-R r34 Spec-V هم خریدم و مثل چی تیونش کردم و از ریسیدن :دی توی LA دارم حــــــــــال میکنم. :دی

پیشنهاد میکنم اگر کسی مثل من این بازی رو قبلاً انجام نداده بوده بشینه بازی کنه که بد نعمتی رو از دست داده :دی

خب تاپیک رو از زیر خاک بکشم بیرون :دی

من بعد از NFS: Hot Pursuit رفتم تو حال و هوای ماشین، اومد این بازی رو از زیر خروار ها خاک کشیدم بیرون و بعد از چند ساعت بازی کردن معتادش شدم :دی خیلی بازی قشنگیه، بدون شک بهترین ریسینگ آرکید این نسل تا به الآن از نظر من این بازی هست.

این نسخه از بازی هم گرافیک بهتر، باگ کمتر، 20-30 تا ماشین بیشتر، جنوب شهر LA، ترک های جدید، مسابقه های جدید (Delivery و...) و یکسری اچیومنت جدید داره...

الآن رفتم تو کارش خیلی جو گیر شدم، چون بهترین ماشین جهان از نظر من که Nissan Skyline GT-R r34 Spec-V هم خریدم و مثل چی تیونش کردم و از ریسیدن :دی توی LA دارم حــــــــــال میکنم. :دی

پیشنهاد میکنم اگر کسی مثل من این بازی رو قبلاً انجام نداده بوده بشینه بازی کنه که بد نعمتی رو از دست داده :دی

دقیقآ !

نمیدونم چرا به این بازی کم توجهی شده و خیلی حتی بازیش نکردن در حالی که واقعآ خیلی عالیه.

فقط یکم کنترلش مشکل داره چون خیلی حساسه و کنترل ماشین ها و مخصوصآ موتور رو سخت کرده.

ولی هم گرافیک هم تیونینگ و هم جذابیتش عالیه.

من هم به همه توصیه میکنم اما حیف که اخرین شماره از این سری بود و سازنده هاش قصد ساخت شماره جدیدش رو ندارن.

من هم به همه توصیه میکنم اما حیف که اخرین شماره از این سری بود و سازنده هاش قصد ساخت شماره جدیدش رو ندارن.
چرا الکی شایعه می کنی؟MidNight Club یکی از بزرگترین عنوان های *R هست. و مطمئنا هم شماره های بعدی ساخته میشه
=========================
من شماره اصلی رو کلی رفتم و بعدش 360 سه چراغه شد و نتونستم کامل تمومش کنم
این نسخه ارزشش رو داره دوباره روش وقت بزارم؟

چرا الکی شایعه می کنی؟MidNight Club یکی از بزرگترین عنوان های *R هست. و مطمئنا هم شماره های بعدی ساخته میشه

چون جلوی تجارت منو میگیره برای همین میخوام شایعه براش درست کنم تا کارم را بیوفته!!! عجبا!

جناب, چون همچین شایعه ای در کار بود و ساخت شماره جدید خیلی وقت پیش کنسل شده بود.

من یه کلمه بالا جا نداختم اون هم "فعلآ" هست.

این خبر رو بخون.

چون جلوی تجارت منو میگیره برای همین میخوام شایعه براش درست کنم تا کارم را بیوفته!!! عجبا!

جناب, چون همچین شایعه ای در کار بود و ساخت شماره جدید خیلی وقت پیش کنسل شده بود.

من یه کلمه بالا جا نداختم اون هم "فعلآ" هست.

این خبر رو بخون.
این خبر رو من قبلا خوندم
شما به کل اعلام کردی که شماره جدید ساخته نمی شه در حالی که گفته شده در حاله ای از ابهام هست که به احتمال زیاد همین روز ها از شماره جدید خبرایی می شه چرا که بعد از RDR سرشون خلوت تر میشه
شما که انتظار نداری *R قید یه IP معروف و با سابقه و پرفروشش رو بزنه؟!

سلام

چند تا عکس از حالت photo mode این بازی گرفتم که میزارم. (البته با موبایل گرفتم کیفیتشون یکم پایینه)

u9ugr0ofj2hmiowekd1.jpg

6jm0bhunwelpljmsol.jpg

j6jqdewb029kg6tj76nr.jpg

winz8h4hlzy9ph5im64.jpg

syraxm5fhwc7xk8rcomc.jpg

007rwm4ie9mmuvkgct3.jpg

82busbdzt10n1lkxbh4x.jpg

x8ifk5gyf7zte6ew6xyw.jpg

e0yt6wrqfvo7c4kk1z7.jpg

pipehufz8s0sh2r83vb6.jpg

wwhrkpnq9bwoq5yro4yt.jpg

rt6z68tpzzgw0lrhx2ol.jpg

hbp0fwrmby0q3vzyu0a.jpg

بازم میگم به دلیل اینکه عکس ها مستقیم به کامپیوتر منتقل نشده و توسط موبایل گرفته شده برای همین شاهد افت کیفیت هستیم و گرنه بازی گرافیک در خور توجهی داره.

آخرین ویرایش:
بازم میگم به دلیل اینکه عکس ها مستقیم به کامپیوتر منتقل نشده و توسط موبایل گرفته شده برای همین شاهد افت کیفیت هستیم و گرنه بازی گرافیک در خور توجهی داره.
از روی این تی وی دبه ای ها گرفتی؟:دی
آخه عکس ها کمی تاب داره

ZEN 2 مثل اینکه عاشق پایین آوردن ماشین هستی :دی هرچی ماشین و موتور داری زمین رو جارو میکنن :دی

منم تا چند روز دیگه عکسام رو میزارم حال کنین؛ عکسام بیشتر طنزم، صحنه های تصادف و ... :دی

ZEN 2 مثل اینکه عاشق پایین آوردن ماشین هستی :دی هرچی ماشین و موتور داری زمین رو جارو میکنن :دی

شدیدآ ! :d

یعنی اگه بشه خیلی دوست دارم کاری کنن که انقدر ماشین رو ارتفاع بزنم که رو زمین کشیده بشه و حرکت نکنه! تا این حد یعنی! :d

نمیدونم موتور ها رو امتحان کردی یا نه ولی برای فردی مثل من که عاشق اسپورت بایکِ,نعمت بزرگیه.

امیدوارم نسخه ی بعدی بازی به این زودیها تایید بشه.

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
خوب منم تا چند وقت دیگه از ماشین های تیونگ شدهم عکس میزارم حال کنید:d:d فقط یه خورده باگش زیاد تو اتوبان داری میری با 300 کیلومتر سرعت ییهوو میبینی یه ماشین خاموش اون وسط وایساده میخوری بهش مثل کفتر پخش میشی رو زمین یا بعضی موقع ها تریلره تریلی ها رو نشون نمیده وقتی میخوای بچسبی به تریلی یا مویی لایی بکشی میبینی ای داد بی داد با یه چی برخورد کردی . ولی این چیزها چیزی از بازی کم نمیکنه حتما بخرید حیف که اس ال ار مکلارن نداره :d:d( پیچوندن فرمون چقدر طبیعی حال هم میده:d:d)

دوستان یه نکته بگم تا انگیزه شه برید بازی رو تموم کنید.
تا می تونید mission برید تا بلاخره یکی میگه 1 میلیون دلار بیار ، می بری میدی ، همه چیز تو گاراژ 0 دلار می شه ، یعنی مفت!
(این رو گفتم چون بعضی ها نمی دونن!)

• Like
Reactions: yar_66

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or